Essence – Here’s My Number


Essence vind ik niet alleen fijn vanwege de kleine prijsjes, maar ook omdat ze het zo vaak voor elkaar krijgen om toch nog relatief snel met een budgetoptie te komen voor een bepaalde trend in make-up land! Zo zijn er nu in het herfst/winter assortiment drie Sparkle Sand Effect nagellakjes bij gekomen, wat natuurlijk past bij de Liquid Sand trend waar volgens mij OPI als een van de eerste merken mee gekomen was. Ik heb er helaas nog maar eentje van kunnen scoren (in de Randstad wonen heeft ook zo zijn nadelen), maar hij is wel purdy!Dit is namelijk Here’s My Number, een mix van diepzilveren en holografische glittertjes met een matte en korrelige zandtextuur. In het flesje alleen al mooi om te zien, maar op mijn nagels vind ik hem zeker ook geslaagd! Dekt in twee laagjes en eenmaal opgedroogd voelen je nagels aan als schuurpapiertjes. Ik moet alleen wel zeggen dat ik hetzelfde probleem heb als bij bijna alle Essence nagellak… Op een of andere manier droogt het bij mij nooit helemaal goed, zelfs niet met topcoat erover. Een dag later kreeg ik daardoor nog steeds beschadigingen als ik ergens tegenaan kwam met mijn nagels, grr!

Helemaal blij ben ik dus niet, maar hij is stiekem toch wel erg mooi. Hij lakt verder ook gewoon fijn, alleen dat hij niet zo lekker droogt vind ik wel rottig (meer mensen die dit hebben met Essence nagellak?). Ik wil nog wel graag de rode Sparkle Sand Effect nagellak (Me & My Lover) scoren, en er is nog een lichtroze variant (Hey, Nude!). Ze kosten €1,69 per stuk!

  1. Wauw, mooie kleur! Ik had eigenlijk niet verwacht dat ‘ie zo mooi zou zijn van dichtbij. En ja, ik herken wel wat je zegt over dat het niet helemaal goed droogt. Al is het bij mij alleen dat sommige plekjes niet goed drogen, niet de hele nagels niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *