Catrice Ultra Fine Ink Eyeliner

De Catrice Waterproof Liquid Liner met een soort puntig sponsje is echt mijn favo eyeliner ever – mooi zwart en niet alleen waterproof, maar kan ook tegen vettige oogleden. Catrice heeft echter nu nog een waterproof liquid eyeliner aan het assortiment toegevoegd, maar dan met een smal kwastje. Die wilde ik wel proberen en dus verdween hij in mijn winkelmandje. Mijn mening over deze Ultra Fine Ink Eyeliner lees je in dit artikel!Een dun kwastje van haartjes dus, in plaats van zo’n spons-achtig puntje. Ik moet zeggen dat ik met van die kwastjes al niet al te beste ervaringen heb, op een of andere manier komt bij die eyeliners altijd veel terecht op mijn wimpers (omdat ik dan met het stokje er tegenaan kom) waardoor ze lekker aan elkaar plakken en bij het aanbrengen van mascara spinnepootwimpers tevoorschijn komen. Mweh. Ik kan je alvast verklappen dat dit bij deze eyeliner bij mij ook gebeurde, maar ik heb hem alsnog niet helemaal afgeschreven.

Waarom? Hij is mooi diepzwart, echt waterproof & smudgeproof, en met het kwastje krijg je wel echt een dunner lijntje dan met zo’n vilten eyelinerpunt. Het enige minpunt vind ik zelf dus dat het op mijn wimpers komt en ook na wat oefenen nog steeds, maar het heeft er wellicht ook mee te maken dat mijn wimpers van zichzelf al redelijk gekruld zijn en dus in de weg zitten.

Waar hij me overigens aan doet denken is een mix van 2 eyeliners – qua kwastje aan de Essence Liquid Ink waterproof eyeliner en qua substantie aan de Catrice Liquid Liner met het vilten puntje. De Ultra Fine Ink Eyeliner van Catrice kost €3,39, de Liquid Liner van Catrice €3,89 en de Essence Liquid Ink eyeliner €2,49. Zelf ga ik het bij de waterproof versie van de gewone Liquid Liner van Catrice houden, dat vilten puntje vind ik toch het fijnst werken!

  1. Ik hou ook meer van vilten puntjes om dezelfde reden die jij noemt, maar deze ziet er wel erg mooi uit – zeker voor de prijs! Het resultaat is echt wel donker en mooi, I like. Beetje oefening baart kunst zeker, haha. Klinkt echt wel niet zo slecht. πŸ˜€

  2. Wow lekker dun lijntje πŸ™‚ zelf gebruik ik altijd oogpotlood in plaats van liquid liners, simpelweg omdat ik echt niet met liquid liners om kan gaan haha
    Liefs, Demi

  3. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit eyeliner. Ik zou daarom ook niet weten wat voor puntje ik het fijnste vind werken, maar deze eyeliners vind ik er allemaal wel erg mooi uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *