Trind – Beauty of Nature collectie

Van Trind heb ik jullie al eens eerder wat laten zien en nu staat de nieuwe herfst/wintercollectie weer voor de deur! Deze collectie heet Beauty of Nature en zit logischerwijs vol met typische herfstkleurtjes, waar ik meestal wel mooie tussen vind zitten. Kijk verder voor de swatches!De eerste twee kleuren zijn Sunset Orange en Flamingo Pink, allebei metallic-achtig. Sunset Orange dekt prima en is best een aparte kleur, al staat hij niet zo mooi bij mijn huidskleur vind ik. Flamingo Pink dekt na 2 laagjes nog niet helemaal en deze roze tint… Is ook niet helemaal mijn ding, haha. Bovendien lakken ze beiden best streperig, wel jammer!Deze twee kleurtjes vind ik wel best tof! Dit zijn Ice Blue en Sea Green. Ice Blue is best apart, een blauw/paarsige en bijna duochrome kleur. Dekt helaas wel iets minder, twee laagjes waren nog niet genoeg. Sea Green is mijn favoriet – tussen blauw en groen in en goed dekkend!De laatste twee kleuren zijn Emerald Swirl en Golden Leaves. Die eerste kleur vind ik ook nog best mooi, een diepgroene metallic tint die ook prima dekt. Golden Leaves vind ik qua kleur heel erg niet mooi haha, ook omdat hij totaal niet bij mijn handen staat. De shimmer erin vind ik wel best mooi en is nog vrij goed zichtbaar.

Niet alles van de collectie is mijn ding, maar gelukkig zitten er zeker ook favo’s bij! Sea Green vind ik het mooist, maar Ice Blue en Emerald Swirl vind ik ook wel tof. De Beauty of Nature collectie is inmiddels al te koop (check de verkooppunten op de site), ze kosten €9,95 per stuk. Trind heeft sinds kort overigens ook een Facebook pagina, dus als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes rondom het merk zou ik hem zeker liken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *