Trind – Beauty of Nature collectie

Van Trind heb ik jullie al eens eerder wat laten zien en nu staat de nieuwe herfst/wintercollectie weer voor de deur! Deze collectie heet Beauty of Nature en zit logischerwijs vol met typische herfstkleurtjes, waar ik meestal wel mooie tussen vind zitten. Kijk verder voor de swatches!De eerste twee kleuren zijn Sunset Orange en Flamingo Pink, allebei metallic-achtig. Sunset Orange dekt prima en is best een aparte kleur, al staat hij niet zo mooi bij mijn huidskleur vind ik. Flamingo Pink dekt na 2 laagjes nog niet helemaal en deze roze tint… Is ook niet helemaal mijn ding, haha. Bovendien lakken ze beiden best streperig, wel jammer!Deze twee kleurtjes vind ik wel best tof! Dit zijn Ice Blue en Sea Green. Ice Blue is best apart, een blauw/paarsige en bijna duochrome kleur. Dekt helaas wel iets minder, twee laagjes waren nog niet genoeg. Sea Green is mijn favoriet – tussen blauw en groen in en goed dekkend!De laatste twee kleuren zijn Emerald Swirl en Golden Leaves. Die eerste kleur vind ik ook nog best mooi, een diepgroene metallic tint die ook prima dekt. Golden Leaves vind ik qua kleur heel erg niet mooi haha, ook omdat hij totaal niet bij mijn handen staat. De shimmer erin vind ik wel best mooi en is nog vrij goed zichtbaar.

Niet alles van de collectie is mijn ding, maar gelukkig zitten er zeker ook favo’s bij! Sea Green vind ik het mooist, maar Ice Blue en Emerald Swirl vind ik ook wel tof. De Beauty of Nature collectie is inmiddels al te koop (check de verkooppunten op de site), ze kosten €9,95 per stuk. Trind heeft sinds kort overigens ook een Facebook pagina, dus als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes rondom het merk zou ik hem zeker liken!

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Lotte 31 augustus 2013

  Sea Green vind ik ook het mooist! De blauwe vind ik ook wel leuk op zich, maar zou ik zelf niet zo snel dragen. Die gele vind ik wel erg lelijk stiekem, haha.

 2. femketje 31 augustus 2013

  love die donkergroene 😀

 3. Nicky 31 augustus 2013

  Leuke herfst/wintercollectie maar niet mijn smaak.

 4. Lieze 31 augustus 2013

  Wauuw, ik vind Flamingo Pink prachtig!

 5. Nicole 31 augustus 2013

  Wauw, wat een mooie verpakkingen! De kleurtjes vind ik echt heel tof 🙂

 6. Milou 31 augustus 2013

  De groenige tinten en en blauwe vind ik erg mooi. De rest vind ik allemaal ‘net niet’ ofzo. 😛 hihi. Mooie foto’s weer zeg!

 7. Dionne 31 augustus 2013

  wat een prachtige lakjes!

 8. Marjolein 31 augustus 2013

  Wow, wat een prachtige collectie! Ik vind Trind zo fijn! Helaas worden Floor en ik een beetje genegeerd, haha. Eerst kregen we ze wel altijd opgestuurd 🙁

 9. Sabine 31 augustus 2013

  Hmmm ik vind de kleurtjes wel mooi, maar in combinatie met die manier waarop ze glanzen zou ik ze zelf niet zo snel uitkiezen!

 10. robin 31 augustus 2013

  Sunset Orange en Sea Green zijn zooo mooi <3 maar sowieso maak jij elk lakje mooi met je perfecte lak & fotografie skills

 11. Milou 31 augustus 2013

  Mooi! I like emerald swirl, dan moet ik gelijk aan kerstbomen denken haha! Ze lijken me wel erg lastig te lakken met die finish..

 12. Lotte 31 augustus 2013

  Mooie collectie. Ik vind Sea Green echt prachtig!

 13. Kelly 31 augustus 2013

  Wat een mooie lakjes!

 14. Joyce 31 augustus 2013

  Mooie lakjes, vooral Flamingo Pink!

 15. Vera 31 augustus 2013

  Emerald Swirl vind ik erg mooi!

 16. Nikki 31 augustus 2013

  mooie kleuren, maar wel moeilijk te combineren. Die donkergroene vindt ik t mooist!

 17. Kimberly 31 augustus 2013

  Het zijn helaas niet mijn kleurtjes, maar ze zijn opzich best mooi!

 18. Tessa 31 augustus 2013

  Super gave nagellakjes 🙂
  X

 19. Anna 31 augustus 2013

  Wat een prachtige, aparte kleuren!

 20. Esmay 31 augustus 2013

  Sea Green vind ik ook ’t mooist, de rest vind ik allemaal mweh.

 21. Esmée 31 augustus 2013

  Wauw, wat een mooie collectie! Ice Blue vind ik het mooist. x

 22. Kelly 1 september 2013

  Sea Green vind ik echt prachtig! De rest vind ik maar mwah en die gele vind ik echt helemaal niets haha. Mooie foto’s!

 23. Priscilla 3 september 2013

  Ik vind dit een prachtige herfstige collectie. Met name de groen en blauwtinten vind ik tof.

 24. Simone 5 september 2013

  Hmm, de finish is niet echt mijn ding!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén