Quick tip – Hegron Hair Repair Anti-Klit Spray

Laatst liep ik bij Action weer eens langs het pad met alle shampoos, conditioners en andere haarverzorgingsproducten. Mijn favoriete pad, want ik neem eigenlijk altijd wel iets mee haha! Deze keer ging ik voor de Hair Repair Anti-Klit Spray van Hegron, waar ik ook al eens het serum van had gehad. Het serum vond ik mwah maar wel heerlijk ruiken… En de spray ruikt ook zo! Heerlijk zoet, naar perziksnoepjes. Jum! En hij maakt ook nog eens mijn haar lekker zacht en klitvrij. Maar vooral vanwege de geur vind ik het een aanrader, haha! Te koop bij Action voor €2,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

17 Reacties

 1. Laura 5 augustus 2013

  Klinkt goed en de action heeft natuurlijk altijd fijne prijzen!

 2. MySuperSweetLife 5 augustus 2013

  Dank je voor de tip! Momenteel kan ik zo`n spray wel gebruiken, de volgende keer neem ik hem dus zeker eens mee!
  Liefs

 3. Alyssa 5 augustus 2013

  Ik heb ook het serum en vind de geur heerlijk! De spray hebben ze bij ons al een tijdje niet meer.

 4. femketje 5 augustus 2013

  Hij klinkt super goed! ♡

 5. Silja 5 augustus 2013

  Ik gebruik deze altijd na het wassen van mijn haar! Heerlijk vind ik hem

 6. Kelly 5 augustus 2013

  Deze vind ik zelfs ook erg fijn!

 7. Lieze 5 augustus 2013

  Oeh, die ga ik ook halen!

 8. Paola 5 augustus 2013

  Bedankt voor de tip!

 9. Nina 5 augustus 2013

  Lijkt me een fijn product, die ga ik misschien wel halen! (:

 10. Tea 5 augustus 2013

  Dat serum ruikt inderdaad echt goddelijk lekker, dus ook maar even dit product inslaan 🙂

 11. Danique 5 augustus 2013

  Die is echt heel fijn!

 12. Kaylani 5 augustus 2013

  Ik heb me altijd al afgevraagd of dit wel zou werken, thx voor het
  antwoord haha!

 13. Anna 6 augustus 2013

  Klinkt erg fijn!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén