Personal & Instagrams

Enn, weer twee weken verder! Begin deze maand waren mijn ouders op vakantie en was ik dus alleen thuis, wat stiekem ook wel een beetje als vakantie is haha. Lekker aanrommelen, voor mezelf koken, veel te weinig afwassen en opruimen… Love it! Al was ik ook een paar dagen in Rotterdam, zoals je hierboven kunt zien.

Aan het begin van de maand had ik een kleine skincrisis – puisten galore! En dus pakte ik al mijn tea tree spulletjes erbij (waar je hier ook iets over hebt kunnen lezen) en dat wist de schade gelukkig wel te beperken, haha. Ik ben op dit moment op zoek naar dé vervanger voor de Bourjois make-up remover, die vind ik echt heel fijn en gebruik ik al jaren, maar het lijkt er (in ieder geval hier) op dat hij helemaal uit de schappen is verdwenen… Grr! Over de micellaire lotion van L’oréal krijgen jullie nog wel wat te horen! En ach, skincrisis of niet, make-up doet altijd wel wonderen haha. Al krijg ik altijd mascara op mijn oogleden, hoe ver ik ook naar beneden kijk en voorzichtig doe :(.

Naast een skincrisis had ik ook nog een nagelcrisis en nam ik dus nu toch echt afscheid van een stuk middelvingernagel. Boehoe! Niet handig, en zeker niet als je net allemaal nieuwe nagellakjes hebt om te swatchen (check die Trind spullen – omg!). Gelukkig heb ik twee handen met nagels, haha! De Catrice nagellakjes heb je hier al kunnen zien.

Zoals ik al zei moest ik voor mezelf koken en hoewel ik dat niet elke dag gedaan heb, heb ik toch nog enigszins mijn best gedaan. Je hebt hier al een overzichtje ervan kunnen zien! De pasta was door vriendinnetje Nadine gemaakt overigens, en op een super leuk bord geserveerd.

Natuurlijk heb ik nog wel wat foto’s gedeeld van gelakte nageltjes! Rechtsonder zie je hoe zielig mijn linkerhand eruit zag na De Breuk, haha. Ik vond het kleurtje linksboven trouwens erg leuk, dat is Candy Crush van Koh. Lekker vrolijk en zomers! Linksonder zie je een kleurtje van MAX, ik heb er hier drie laten zien. Verrassend mooi!

Ennn alweer de laatste paar foto’s. Eigenlijk heb ik op het moment een heel saai leven, bestaande uit stage, bloggen, en in het weekend vaak foto’s maken en dingen bezoeken. Ach, zo erg is het ook niet! Bij mijn stage gaat gelukkig alles nog goed, al moet ik nu steeds meer concrete data gaan stellen én over mijn toekomst na gaan denken wat betreft eventuele baan en dat vind ik stiekem wel heel lastig haha. Ik ben nooit zo toekomstgericht. Maar dat komt vast goed!

  1. Het is ook lastig om over je toekomst na te denken, ik heb nu zelfs wel eens momenten dat ik denk: wat wil ik? en dan werk ik al bijna 4 jaar.

    Ik krijg wel honger van al die foodfoto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *