Personal & Instagrams

I love fooood! En al helemaal ijsjes, vooral met dit weer haha. Al eet ik vooral Festini Peer en Dropijs (te koop bij Lidl, heel bijzonder haha). Verder moet ik even tijdelijk voor mezelf koken en hoewel ik er niet echt een talent voor heb, gaat het me tot nu toe prima af. Misschien dat ik aan het eind nog wel een blogpost erover maak, met simpele recepten! Ik maakte in ieder geval al noodles met kip en groenten, en een soort caesar salad met gekruide kip. Nom!

Wederom natuurlijk wat foto’s van nagels! Ik maakte een zomerse ombre met neonkleurtjes (how-to volgt nog, al is het super simpel). Verder had ik een paar dagen een roze gel nagellak op, al heb ik met het eraf halen een keer mijn nagel beschadigd.. En dat is nu geëindigd in een dikke scheur in mijn nagel! Ik plak het maar steeds vast met nagellijm, want ik kan nog geen afscheid nemen van mijn lange nagel haha. Ik probeerde ook twee producten van Sally Hansen, de review heb je hier al kunnen lezen. Oh en ik hou van Essie’s Lapiz of Luxury!

Verder werd mijn mamsie alweer 50 jaar, whoop! Voor haar leeftijd ziet ze er nog prima uit, dacht ik zo ;). Ik maakte nog wat foto’s van mijn eigen hoofd (al snap ik niet dat sommige mensen een overload aan selfies instagram op slingeren) en van Nikki, toen we bij het Boijmans Van Beuningen waren.

In de afgelopen 2 weken maakte ik twee tripjes naar de Action *oeps*. Hij is heel dicht bij mijn huis en dat is gewoon echt gevaarlijk! Ik kocht wat DIY spullen (waar ik onder andere deze tablethoes mee maakte) en de tweede keer kocht ik wat foodies en haarspul. Die Revlon shampoo is geen succes overigens, hij heeft zo’n hele ouwelijke geur! Ik kocht ook voor het eerst een tas op eBay en ik ben er nog steeds wel blij mee, hij is pretty :D.

Ik maakte ook weer eens een filmpje en dan gelijk twee, namelijk van mijn nagellak stash! En daarna was het echt een chaos haha, ik moet het stiekem nog steeds weer goed opruimen. Ook draag ik de laatste tijd mijn Vans weer, ik blijf ze leuk vinden. Helaas zit er wel een gat in, maar zolang er nog geen gaten aan de onderkant zitten vind ik het wel prima! Oh en ik ben nog steeds verliefd op Honey by Marc Jacobs, zo lekker!

Als laatste heb ik nog wat random foto’s die vooral wat te maken hebben met het lekkere weer. Oké, wat mij betreft was het af en toe wel té heet, maar we hebben in ieder geval wel echt zomer! Ik loop nog steeds stage en waarschijnlijk wordt deze nog iets verlengd omdat ik september niet ga halen als afstudeerdatum. Vind ik niet zo erg, want nu kan ik de tijd nemen om een goede scriptie te schrijven en ook een goed concreet voorstel voor het bedrijf! Ik vind het wel jammer dat ik geen zomervakantie heb, maar die airco… Die heeft ook wel wat, haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Laura 8 augustus 2013

  Hele leuke foto’s! Die ombre nail-art vind ik zo mooi! 🙂

 2. Ayla 8 augustus 2013

  leuke foto’s! x

 3. MySuperSweetLife 8 augustus 2013

  Hele leuke foto`s, Die gelakte nagel foto`s zijn mooi!
  Liefs

 4. Bychristiana 8 augustus 2013

  Oww heerlijke foto’s. Wat lijken jij en je moeder op elkaar, jullie hebben allebei diezelfde vrolijke lach, echt leuk om te zien! En I looooove your pinky nails!

 5. femketje 8 augustus 2013

  love je ombre nagels, zo pretteh!

 6. Demi 8 augustus 2013

  Ik vind dat je kookkunsten er toch nog aardig uit zien hoor meid 🙂 Deze vakantie heb ik pas voor het eerst noodles op.. ik had er beter nog even mee kunnen wachten want de smaak die ik voorgeschoteld kreeg was ‘kreeft’. Jakkie, dat vond ik niet lekker. Maar blijkbaar heb je allerlei smaken en ook de smaak ‘kip’ dus die ga ik zeker eens proberen!

 7. Leonella 8 augustus 2013

  Je zult het vast heel vaak te horen krijgen, maar wat lijk jij ontzettend op je moeder!

  En die random foto’s zijn leuk, haha.

 8. Veronica 8 augustus 2013

  Je moeder ziet er inderdaad nog goed uit voor haar leeftijd! Ik heb dat ook altijd gezegd van mijn moeder hihi 🙂 Ik rij vaak langs de action als ik van mijn werk naar huis ga, ook heel gevaarlijk!

 9. Laura 8 augustus 2013

  Leuke foto’s! En wat lijk je op je moeder zeg! Maar dat hoor je vast wel vaker :p

 10. Lotte 8 augustus 2013

  Leuke foto’s! Je lijkt veel op je moeder zeg! Enne Marjolein, STOP MET FOTO’S VAN JE NAGELS POSTEN! ze zijn zoooo mooi!!

 11. beautybysandra 8 augustus 2013

  Wat een leuke foto’s ben benieuwd naar de how-to!

 12. Charlotte 8 augustus 2013

  Leuke foto’s!
  Hihi die selfies zijn leuk hoor ^^
  Ik vond je tablet DIY super gaaf en creatief 😀

 13. Danique 8 augustus 2013

  Hele leuke foto’s!

 14. Dionne 8 augustus 2013

  Wat een leuke foto’s!

 15. Lieze 8 augustus 2013

  Jou moeder lijkt zoveel op jou!

 16. Kelly 8 augustus 2013

  Leuke foto’s!

 17. Simone 8 augustus 2013

  Het blijft leuk zo’n artikel met persoonlijke foto’s! 🙂

 18. Anna 8 augustus 2013

  Leuke foto’s! Die foto van die slak is tof. En jouw nagels <3

 19. Debbie 8 augustus 2013

  Ik vind dit soort persoonlijke updates altijd leuk te lezen… Leuke foto,s ook

 20. Joyce 9 augustus 2013

  Oh wat heb je toch perfecte nageltjes! <3 Vooral de roze gel manicure vind ik er geweldig uit zien, zo verzorgd! Je foodies zien er trouwens lang niet slecht uit. Volgens mij onderschat je je kookkunsten dame! Nom! ;D

 21. Tirza 9 augustus 2013

  Wat een mooie kleuren nagellak!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén