Onyx Dode Zee Modder masker – budget topper!

Maskertjes, ik gebruik ze niet vaak. Niet omdat ik het niet fijn vind, maar ik vergat ze steeds eens te kopen! Laatst kocht ik echter een maskertje bij Action, namelijk dit Dode Zee Modder masker. De gedachte van modder op mijn gezicht sprak me logischerwijs direct aan *kuch* en voor €0,89 kocht ik er eentje. Of eigenlijk twee, want je kunt er twee keer mee doen!

Dit masker belooft je poriën te reinigen en je huid zacht te maken. Opvallende poriën heb ik bij mijn neus en kin, dus wilde ik dit wel proberen! Het masker moet je eerst even in handwarm water leggen en daarna aanbrengen op je gezicht, en 10-15 minuten laten zitten.

Ik smeerde hem vrolijk op mijn gezicht en besloot daarna eens de achterkant en dus ook de ingrediëntenlijst te bekijken. En toen had ik toch even een “oh, shit!” momentje, gezien de waarschuwingen op de verpakking voor overgevoeligheid. Ook zag ik bij de ingrediënten onder andere alcohol, parfum en parabenen… Ik vreesde het ergste met mijn gevoelige huid, maar wonder boven wonder is het wat dat betreft gewoon goed gegaan! Op naar de resultaten dus, bereid je vast voor op een heleboel oncharmante foto’s ;).


We beginnen natuurlijk met voor-foto’s. Mijn huid is nu aan de vettige kant en mijn porieen zijn vrij opvallend. Ook had ik een fijne puist bij mijn neus, als bonus!


En hier heb ik het masker net aangebracht. Ik had een typische klei-structuur verwacht, maar het masker was juist meer jelly-achtig! Apart, maar het smeerde daardoor wel prima uit. Ook zat er precies voldoende in de verpakking – niet teveel en niet te weinig.


Dit was na ongeveer een kwartiertje! In de tussentijd voelde ik het masker af en toe wat tintelen, maar niets onprettigs. Ook werd het masker niet hard maar bleef het jelly-achtig, zoals ook beloofd was op de verpakking. Vind ik wel fijn! Op een aantal plekken, zoals bij mijn kin, zag ik dat hij voor een gedeelte echt opgenomen leek te zijn. Op andere plekken was hij nog gewoon even dik als in het begin.


En… Het eindresultaat! Geen wereldwonderen – mijn puist zat er nog steeds te shinen. Maar mijn poriën waren wel degelijk net iets kleiner en minder opvallend, en mijn huid zag er eigenlijk wel rustig en minder rood uit. Do like! Inmiddels heb ik ook de andere kant gebruikt en ook dit leverde hetzelfde resultaat op. Voor €0,89 vind ik het best een aanrader, tenzij je liever voor meer natuurlijke ingrediënten gaat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Ayla 12 augustus 2013

  fijn resultaat! x

 2. Lieze 12 augustus 2013

  Deze lijkt me heel fijn, en wat heb je een prachtige header!

 3. Anna 12 augustus 2013

  Wauw, mooi resultaat! Lijkt me een fijn masker.

 4. Tea 12 augustus 2013

  Ik kreeg juist alleen maar puistjes van dit masker en vond hem echt veels te chemisch ruiken.

 5. I scream beauty 12 augustus 2013

  Ik ben gek op gezichtsmaskers!

 6. femketje 12 augustus 2013

  oeh die heb ik ook nog liggen, toch maar eens gebruiken binnenkort!

 7. Heartshapedrosepetals 12 augustus 2013

  Deze gebruik ik ook wel eens. Toch heb ik liever de echte klei structuur.

 8. Selina 12 augustus 2013

  Ik heb dit masker ook al eens gehad maar ik kan echt slecht tegen de geur,.. Ondanks dat is het trouwens een prima masker!

 9. Lotte 12 augustus 2013

  Jij durft, je kleine puistje vol in beeld! Ik heb dit masker ook weleens geprobeerd maar ik vond het echt te weinig doen 🙁

 10. robin 12 augustus 2013

  klinkt goed! ^^ ik durf de Action maskers nooit aan (en de winkel HAHA #jeweet)

 11. beautybysandra 12 augustus 2013

  Wel een goed resultaat als je kijkt wat je ervoor betaalt 🙂

 12. Kelly 12 augustus 2013

  Ziet er goed uit!

 13. Lies 12 augustus 2013

  Voor de prijs vind ik hem best wel goed klinken. Fijn ook dat je ondanks je gevoelige huid weinig last ervan hebt gehad. Ik denk dat ik hem dan ook maar eens ga proberen.

 14. Melissa 12 augustus 2013

  Ik heb hem ook een keer geprobeerd, ik vond de geur alleen niet echt fijn haha. Maar verder was hij wel goed en zeker voor de prijs!

 15. Liesbeth 12 augustus 2013

  Die heb ik ook al geprobeerd, de geur deed me aan WC reiniger denken en ik merkte eigenlijk geen verschil. Ik geef liever een euro meer voor een goed masker 😀 Maar voor die prijs mag je eigenlijk echt niet klagen he.

 16. Angelique 13 augustus 2013

  Dit vind ik ook een van de betere maskers van de Action

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén