New in – micellaire lotions (L’oréal & La Roche-Posay)Micellaire lotions zijn helemaal hip, hot en happening en dus wilde ik het ook weleens proberen. Volgens mij is Bioderma wel ongeveer het meest bekende merk, maar helaas in Nederland niet (of nauwelijks?) in de winkel te vinden. Ik kocht dus in eerste instantie het Sublime Soft Verzachtend Micellair Water van L’oréal, maar na de eerste keer gebruiken had ik jeuk aan mijn ogen en dacht ik dus dat ik er niet tegen kon. Ik stuurde m’n ma op pad om de Fysiologische Micellaire Oplossing van La Roche-Posay te scoren, omdat ik hier wel positieve dingen over had gelezen. Later keek ik pas op de ingrediëntenlijst van beiden… En bleek dus dat de ingrediënten die in de L’oréal lotion zitten ook in die van La Roche-Posay, met nog wat extraatjes (zoals parfum – meh!).

Maar goed, na die eerste keer ging het gelukkig wel goed (ja, dat klinkt fout). Geen jeuk, geen problemen, en op dit moment gebruik ik dus die van L’oréal elke avond om mijn make-up (ogen + gezicht) ermee af te halen. Werkt prima, al merk ik dat hij met mijn waterproofmascara en waterproof eyeliner wel iets minder makkelijk werkt dan een normale make-up remover. Maar eventjes erop houden en dan eraf vegen werkt wel prima! Ook die van La Roche-Posay kan ik gebruiken zonder directe problemen of reacties, al heb ik die nog niet meerdere malen achter elkaar gebruikt. Het enige minpunt van beiden vind ik dat ze soort van schuimen – niet heel veel, maar wederom wel meer dan een gewone make-up remover. Een beetje lastig uit te leggen, maar als je vrij wild over je gezicht wrijft merk je het wel.

Tot dusverre ben ik best fan van die van L’oréal en zowel gezien de ingrediënten als de prijs verkies ik hem vooralsnog boven die van La Roche-Posay. Overigens vind ik ze beiden niet super goedkoop, die van L’oréal is €8 voor 200 ml en die van La Roche-Posay €12. Maar… Die van L’oréal wist ik met 50% korting te scoren in de aanbieding, score! Als je niet echt veel make-up draagt en net als ik vrij lui bent, vind ik het in ieder geval weleens het proberen waard.

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Nikki 26 augustus 2013

  Ik had hier nog nooit eerder van gehoord haha. Maar wel leuk!

 2. Sofie 26 augustus 2013

  Klinkt veelbelovend!

 3. Bychristiana 26 augustus 2013

  Ik gebruik alleen nog meer micellair water om make-up af te halen, vind het echt een top product!

 4. Frauke 26 augustus 2013

  Oh weird dat ze schuimen zeg! Ik was heel benieuwd naar die van L’Oréal maar vind het wel een tikkeltje vreemd dat haha. De verpakking is wel erg leuk! Ik kan je de Eucerin micellaire cleanser ENORM aanbevelen! Mijn huid is er super veel van opgeknapt, heerlijk. ^^

 5. femketje 26 augustus 2013

  Ik moet die van loreal ook maar eens proberen!

 6. peggy timmermans 26 augustus 2013

  Ik hou van micellair water, gebruk het vaak op shoots en voor mezelf doet ie dienst als lotion, na de reiniging.

 7. Joyce 26 augustus 2013

  Klinkt best goed!

 8. Lotte 26 augustus 2013

  Meh, altijd zo stom als er in van die zogenaamd zacht voor de huid producten opeens toch parfum enzo in blijkt te zitten. Die van L’Oréal klinkt wel goed trouwens!

 9. Milou 26 augustus 2013

  Die van L’Oréal lijkt me wel wat! 🙂 Jammer dat die andere van La Roche-Posay zacht lijkt, maar niet is.

 10. Soesja 26 augustus 2013

  Hmm, klinkt voor mij nog niet echt als een musthave! Wel fijn dat je die van L’Oréal met korting scoorde, dat maakt de prijs al iets normaler 😛

 11. Jessica 26 augustus 2013

  Die van l’oreal is in België goedkoper: 4,50 euro ongeveer. Maar hier hebben ze dan wel zelden een fijne kortingsactie. Ik zag dat deze week bij Kruidvat (in Nederland) l’oreal gezichtsverzorging aan 50% is…

 12. robin 26 augustus 2013

  good dat de kriebellotion uiteindelijk #fijn is.

 13. Nicole 26 augustus 2013

  ik heb die van l’oreal, maar ik vind hem echt niet fijn..

 14. Esmay 26 augustus 2013

  Nog nooit van gehoord, maar ik blijf denk ik lekker bij mijn oude remover mihi!

 15. Geanne 26 augustus 2013

  Ik heb die van L’Oreal ook en ik vind ‘m superfijn. Oogmake-up die ik wel met een ander product maar verder maakt ‘ie prima schoon

 16. Lieze 26 augustus 2013

  Ik heb die van L’oreal, maar ik draag altijd waterproof make-up, en dat gaat er niet vanaf met deze remover…

 17. Kelly 26 augustus 2013

  Ik ben benieuwd naar deze producten!

 18. Anna 26 augustus 2013

  Klinkt fijn! Maar ik draag echt altijd waterproof make-up dus ik weet niet of dit dan genoeg is.

 19. Evelien 29 augustus 2013

  La Roche Posay valt onder L’Oreal, zouden de ingrediënten daarom zoveel op elkaar lijken? Bioderma kun je trouwens wel online kopen, bij Skinpharma en Farmaline!

 20. Maxime 8 september 2013

  Ben fan van deze l’oreal! Had eigenlijk ook la roche mee moeten nemen uit Parijs… Blijf benieuwd

  XO

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén