Neon ombre nails + how to!

Zomer… Neon nagellak… Ombre! Wat mij betreft de beste, zomerse nail-art die er is. Ik heb al weleens eerder ombre nail-arts aan jullie laten zien, maar ik vond deze eigenlijk wel zo goed geslaagd dat ik hem ook wilde delen. Deze keer met uitleg!

Ombre nail-art kun je op een aantal manieren doen, maar ik vind de bovenstaande manier het makkelijkst. Hierbij lak je eerst je nagels met een van de kleuren die je ook voor de ombre gaan gebruiken, afhankelijk van de dekking kun je 1 of 2 laagjes aanbrengen. Laat dit even drogen! Hierna pak je een simpel schuursponsje waar je beide kleuren op aanbrengt en waarmee je op je nagel gaat deppen. Voor een mooiere overloop van de kleuren kun je ‘m iets omhoog en iets naar beneden deppen, zodat de lijn tussen de kleuren vervaagt. Ik liet dit even drogen en deed het daarna opnieuw, omdat de kleuren nog niet helemaal mooi dekkend en fel waren!

De clean-up is altijd wat vervelend, je kunt het al een stuk minder erg maken door je vingers eerst af te plakken met wat plakband maar daar was ik te lui voor haha. Ik haalde het meeste weg met een dubbelgevouwen wattenschijfje met nagellakremover. De randjes maakte ik daarna schoon met nagellakremover en een kwastje. En dan het allerbelangrijkste, een topcoat! Hierdoor versmelten de kleuren nog mooier met elkaar. Zeker niet vergeten dus!


En yay, zomerse neonnails! Ideaal als je meerdere toffe kleurtjes hebt en ze allemaal op hetzelfde moment wilt dragen, haha. Ik gebruikte trouwens Bottoms Up en Sun Of A Peach, allebei van de Sunsational collectei van China Glaze. Ik hoop dat jullie deze tutorial leuk vinden! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Laura 7 augustus 2013

  Ik heb dit ook wel eens gedaan! Lekker makkelijk en het staat super leuk! Mooie kleurencombi ook! 🙂

 2. Beautydagboek 7 augustus 2013

  Ik vind het ombre-effect er altijd zo leuk uitzien!

 3. Beautytalk 7 augustus 2013

  Mooi gedaan,zeg!
  Eefje

 4. femketje 7 augustus 2013

  Love de kleurencombinatie! ♡

 5. Mariska 7 augustus 2013

  Wat super mooi en leuke kleuren!

 6. milou 7 augustus 2013

  Mooi hoor!

  Lekkere zomerse kleurtjes!

 7. Beautyjuf 7 augustus 2013

  Wat een mooie kleurencombi! Lekker fris en zomers 🙂

 8. I scream beauty 7 augustus 2013

  Wat super mooi gedaan!

 9. Lieze 7 augustus 2013

  Wauw, zo mooi… En je hebt zulke mooie nagels #jaloers.

 10. Kelly 7 augustus 2013

  Wauw deze kleuren combi is echt heel erg mooi!

 11. margriet kuper 7 augustus 2013

  lekkere zomerse kleuren. erg leuk

 12. Anna 7 augustus 2013

  Wauw, prachtige nail-art! Echt een hele mooie combinatie. Ik ben dol op ombre nails, maak ze zelf ook wel eens.

 13. Heartshapedrosepetals 7 augustus 2013

  Mooie kleurencombinatie 😀

 14. Joyce 7 augustus 2013

  Leuk! Dit ga ik zeker ook eens proberen.

 15. Dionne 7 augustus 2013

  Super mooi gedaan! 😀

 16. Lotte 7 augustus 2013

  I LOVE IT! Ik hou hier echt van, lekker knallend en opvallend.

 17. Roxanne 7 augustus 2013

  Mooie zomerse combinatie. Vrolijkheid!

 18. Charlotte 7 augustus 2013

  Wat een gaaf effect
  Ik heb het wel eens geprobeerd alleen mijn nagelriemen worden ook helemaal lelijk van de nagellak..
  tips?

 19. Josephine 7 augustus 2013

  Oooh deze kleurencombinatie is gaaf! Mooi fel en lekker zomers 😀

 20. MySuperSweetLife 7 augustus 2013

  Wauw, zo mooi! Dit ga ik zeker proberen!
  liefs

 21. Kelly 7 augustus 2013

  Ik doe het ook heel vaak op deze manier, super makkelijk! Prachtige kleurencombi!

 22. Marlies 7 augustus 2013

  Hele leuke kleuren combi! 🙂

 23. Myrthe 7 augustus 2013

  Wat handig! Ik lak eerst altijd mijn nagels in een nude kleurtje (omdat ik geen witte nagellak heb) en dan ga ik er met het sponsje overheen om ombre te maken. Maar dat werkt niet meer zo goed bij mij, dus dit ga ik de volgende keer proberen! Het ziet er bij jou in ieder geval super mooi en zomers uit 😀

 24. Jana 7 augustus 2013

  Superleuk gedaan ^^ x

 25. robin 8 augustus 2013

  ik vind het echt heel netjes gedaan en ze zijn mooooi! ^^

 26. Amanda 8 augustus 2013

  Onwijs gaaf gedaan zeg! Wauw 😀 Ik ben niet zo creatief haha

 27. Danique 8 augustus 2013

  Wauw, echt ontzettend mooi gedaan! Die kleurencombinatie is echt super mooi.

 28. Eline 8 augustus 2013

  Heel erg mooi gedaan, die kleurencombi is echt heel mooi!

 29. Fleur 10 augustus 2013

  Mooi gelukt, mooie kleuren vooral!
  Ik heb het ook de afgelopen weken een paar keer gedaan, maar ik doe het per kleur want dan zit het minder onder rond de nagels.

 30. Tedje 15 augustus 2013

  Echt een prachtige combinatie!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén