Neon ombre nails + how to!

Zomer… Neon nagellak… Ombre! Wat mij betreft de beste, zomerse nail-art die er is. Ik heb al weleens eerder ombre nail-arts aan jullie laten zien, maar ik vond deze eigenlijk wel zo goed geslaagd dat ik hem ook wilde delen. Deze keer met uitleg!

Ombre nail-art kun je op een aantal manieren doen, maar ik vind de bovenstaande manier het makkelijkst. Hierbij lak je eerst je nagels met een van de kleuren die je ook voor de ombre gaan gebruiken, afhankelijk van de dekking kun je 1 of 2 laagjes aanbrengen. Laat dit even drogen! Hierna pak je een simpel schuursponsje waar je beide kleuren op aanbrengt en waarmee je op je nagel gaat deppen. Voor een mooiere overloop van de kleuren kun je ‘m iets omhoog en iets naar beneden deppen, zodat de lijn tussen de kleuren vervaagt. Ik liet dit even drogen en deed het daarna opnieuw, omdat de kleuren nog niet helemaal mooi dekkend en fel waren!

De clean-up is altijd wat vervelend, je kunt het al een stuk minder erg maken door je vingers eerst af te plakken met wat plakband maar daar was ik te lui voor haha. Ik haalde het meeste weg met een dubbelgevouwen wattenschijfje met nagellakremover. De randjes maakte ik daarna schoon met nagellakremover en een kwastje. En dan het allerbelangrijkste, een topcoat! Hierdoor versmelten de kleuren nog mooier met elkaar. Zeker niet vergeten dus!


En yay, zomerse neonnails! Ideaal als je meerdere toffe kleurtjes hebt en ze allemaal op hetzelfde moment wilt dragen, haha. Ik gebruikte trouwens Bottoms Up en Sun Of A Peach, allebei van de Sunsational collectei van China Glaze. Ik hoop dat jullie deze tutorial leuk vinden! 😀

  1. Wat handig! Ik lak eerst altijd mijn nagels in een nude kleurtje (omdat ik geen witte nagellak heb) en dan ga ik er met het sponsje overheen om ombre te maken. Maar dat werkt niet meer zo goed bij mij, dus dit ga ik de volgende keer proberen! Het ziet er bij jou in ieder geval super mooi en zomers uit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *