Nailcare – give them a break!


Soms merk ik dat mijn nagels en nagelriemen al het nagellakken en swatchen wel zat zijn. Ik krijg last van velletjes, gevoelige nagels, ze beginnen te scheuren. Tijd voor een korte break dus! Wat ik dan het liefste doe:

1. Oude nagellak eraf halen met remover (well duh!).
2. Een flink stuk eraf vijlen met de Essence 6 in 1 profi vijl, vaak ook lichtjes de bovenkant van mijn nagels buffen.
3. Iets verzorgend erop – soms Kruidvat nagelolie, soms Lush Lemony Flutter. Een maskertje hiermee doen (dik insmeren, wattenschijfjes en folie of handschoentjes erom) is ook een aanrader!
4. Een laagje van de Essence Ultra Nail Repair erop, of gewoon helemaal niets.

Heel lang zonder een kleurtje op mijn nagels kan ik niet, dus meestal laat ik ze 2-3 dragen zo en smeer ik ze af en toe in. Daarna zijn ze vaak wel weer happy genoeg om er weer mooi uit te zien met nagellak erop!

  1. Jouw nagels zijn zo mooi! Ik doe dit trouwens ook regelmatig, het voelt gewoon niet goed om altijd, 365 per jaar, nagellak te dragen (hoewel ik dat graag zou willen). Af en toe moeten ze wel kunnen ademen!

  2. Ik geef mijn nagels ook regelmatig even een rustperiode. Ook al vind ik het altijd wel minder prettig om zonder iets op mijn nagels rond te lopen, maar af en toe is het gewoon even nodig haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *