MAX – Peach, Eggplant & Milano Green

Laatst liep ik weer eens door de Action (wat ik minstens 1x per week doe want dat ding zit véél te dichtbij) en keek ik in het schap met nagellakjes. Hee, nieuwe kleurtjes! Ik besloot er drie mee te nemen en vandaag uiteraard de swatches.

Ik nam van links naar rechts Peach, Eggplant en Milano Green mee. De nagellak zit in simpele flesjes en de kwastjes zijn prima, vrij breed maar recht afgesneden.Peach is uiteraard een perzikkleurtje, lief oranje zonder een sterk Koninginnedag-gevoel. Dekt in 2 laagjes al redelijk, ik gebruikte voor het mooie er 3. De nagellak van MAX is vaak aan de dunne kant, maar dat vind ik wel fijn lakken en 3 laagjes kan er dan ook prima mee!Eggplant is natuurlijk vernoemd naar de buitenkant van een aubergine! Diep donkerpaars, heerlijk vampy en prachtig voor in de herfst. Ook deze dekt in 2 laagjes maar komt het beste naar voren met 3. Hij stained wel verschrikkelijk, zeker een goede basecoat eronder gebruiken dus!De laatste kleur is eigenlijk wel het meest bijzonder. Dit is Milano Green, een metallic-achtige groene tint. Nou ja, eigenlijk niet echt metallic omdat het meer lijkt alsof hij uit hele fijne glitter bestaat, en bovendien is hij bijna duochrome-achtig. Soms zie je iets meer groen, soms iets meer goud, soms iets meer donkergroen. Zeker apart dus! Dekt wederom het beste in 3 dunne laagjes.

Alle drie de kleuren vind ik eigenlijk wel aanraders! Zeker voor de prijs van €0,49 per stuk. Ik vind ze vaak zelfs nog beter dan Catrice of Essence, niet alleen qua dekking en hoe ze lakken maar ook qua houdbaarheid op de nagels. Ze blijven niet bijzonder lang zitten bij mij, maar wel prima! Het assortiment kan per Action wel erg verschillen dus of ze de kleuren overal hebben weet ik niet, maar je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen (en met meer dingen thuiskomen dan je eigenlijk nodig had).

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Paola 21 augustus 2013

  Milano green vind ik erg mooi! Ik heb zelf al meerdere lakken van dit merk en ik vind ze ook verrassend goed!

 2. beautybysandra 21 augustus 2013

  Ze dekken nog best goed! Het eerste kleurtje vind ik de leukste van de drie.

 3. femketje 21 augustus 2013

  oeh eggplant is mooi!

 4. Frauke 21 augustus 2013

  Peach vind ik echt wel héél mooi, daar moet ik eens naar zien! Wel jammer dat je nog best veel laagjes nodig hebt, maar als je zegt dat het meevalt geloof ik je best haha 😀

 5. Marieke 21 augustus 2013

  Milano Green is echt een interessant kleurtje. Het kan ook heel mooi zijn om daarvan 1 laagje over zwart te doen.

 6. Joyce 21 augustus 2013

  Ze zien er goed uit!

 7. Esmay 21 augustus 2013

  Mweh, allemaal niet zo mijn kleuren haha :”D Je hebt wel weer mooi gelakt, ik wil je skills. (ook je fotografieskills plz)

 8. Lotte 21 augustus 2013

  Ik vind ze eigenlijk allemaal wel heel mooi! Eggplant is m’n favoriet van de drie, zulke tinten vind ik echt leuk voor als ’t buiten koud en guur is.

 9. Mariska 21 augustus 2013

  Die laatste vind ik mooi!

 10. Amanda 21 augustus 2013

  love it ! ook de prijs 🙂

 11. Charile 21 augustus 2013

  Ik vind ze heel mooi 🙂

 12. Eline 21 augustus 2013

  Eggplant is een heel erg mooi en bijzonder kleurtje, tof!

 13. me 21 augustus 2013

  Ze blijven bij mij nooit lang mooi maar dat is geen probleem voor mij aangezien ik ze toch na een dag moet verwijderen omdat anders mijn nagels te weinig zorg kunnen krijgen en dat merk ik meteen met breuk en inscheuren.

 14. Anne vdh 21 augustus 2013

  Aahh ik vind eggplant echt een mooie kleur! en OMG wat kun je toch goed lakken!! teach me pleaase hahah!

 15. Lieze 21 augustus 2013

  Wauw, ik vind die laatste heel mooi!

 16. Anna 21 augustus 2013

  Die eerste twee vind ik heel mooi, die groene niet zo.

 17. Saar 21 augustus 2013

  Wat apart, die kleurtjes heb ik al een paar maanden 🙂 Vooral de laatste vind ik heel mooi. Met een matte topcoat vind ik hem ook heel tof 🙂
  Kusjes

 18. Kelly 21 augustus 2013

  Mooie kleurtjes zijn het!

 19. Jana Vmh 21 augustus 2013

  Het eerste kleurtje is m’n favoriet 🙂 x

 20. Kelly 21 augustus 2013

  Wat een leuke kleurtjes zeg! Toch maar weer eens een bezoekje brengen aan de Action!

 21. Jana 21 augustus 2013

  Hele leuke kleurtjes 🙂 x

 22. Laura - what about her 21 augustus 2013

  Leuke tip, die groene is mooi!

 23. Tirza 21 augustus 2013

  En na een dag? of twee dagen? Kan me gewoon NIET voorstellen dat zulke goedkope nagellak helemaal goed is, hihi:$

 24. Angelique 22 augustus 2013

  Peach & Milano green vind ik heel mooi!

 25. Danielle 23 augustus 2013

  De laatste kleur vind ik echt bijzonder.

 26. Evelien 29 augustus 2013

  Ze verrassen me alle drie! Ik dacht dat Peach veel oranje-r zou zijn, maar hij is meer perzik inderdaad, heel mooi! En Eggplant zou ik zelf nooit kopen, maar nu ik hem bij jou zie.. *twijfel*.. het is wel een unieke kleur zeg!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén