MAX – Peach, Eggplant & Milano Green

Laatst liep ik weer eens door de Action (wat ik minstens 1x per week doe want dat ding zit véél te dichtbij) en keek ik in het schap met nagellakjes. Hee, nieuwe kleurtjes! Ik besloot er drie mee te nemen en vandaag uiteraard de swatches.

Ik nam van links naar rechts Peach, Eggplant en Milano Green mee. De nagellak zit in simpele flesjes en de kwastjes zijn prima, vrij breed maar recht afgesneden.Peach is uiteraard een perzikkleurtje, lief oranje zonder een sterk Koninginnedag-gevoel. Dekt in 2 laagjes al redelijk, ik gebruikte voor het mooie er 3. De nagellak van MAX is vaak aan de dunne kant, maar dat vind ik wel fijn lakken en 3 laagjes kan er dan ook prima mee!Eggplant is natuurlijk vernoemd naar de buitenkant van een aubergine! Diep donkerpaars, heerlijk vampy en prachtig voor in de herfst. Ook deze dekt in 2 laagjes maar komt het beste naar voren met 3. Hij stained wel verschrikkelijk, zeker een goede basecoat eronder gebruiken dus!De laatste kleur is eigenlijk wel het meest bijzonder. Dit is Milano Green, een metallic-achtige groene tint. Nou ja, eigenlijk niet echt metallic omdat het meer lijkt alsof hij uit hele fijne glitter bestaat, en bovendien is hij bijna duochrome-achtig. Soms zie je iets meer groen, soms iets meer goud, soms iets meer donkergroen. Zeker apart dus! Dekt wederom het beste in 3 dunne laagjes.

Alle drie de kleuren vind ik eigenlijk wel aanraders! Zeker voor de prijs van €0,49 per stuk. Ik vind ze vaak zelfs nog beter dan Catrice of Essence, niet alleen qua dekking en hoe ze lakken maar ook qua houdbaarheid op de nagels. Ze blijven niet bijzonder lang zitten bij mij, maar wel prima! Het assortiment kan per Action wel erg verschillen dus of ze de kleuren overal hebben weet ik niet, maar je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen (en met meer dingen thuiskomen dan je eigenlijk nodig had).