Lovely British Beautybloggers

Nouvelle Daily – een beetje commercieel wel, maar ik hou van de foto’s! En lekker veel skincare, dat vind ik altijd wel leuk om te lezen. Hij wordt beheerd door een aantal meiden (ik heb nog steeds niet helemaal door wie en hoeveel, haha), en is heerlijk om op rond te snuffelen!

Zoella – de kans is best groot dat je haar al kent van haar youtube kanaal, maar ik vind haar blog ook wel leuk! Ze blogt niet super actief – dat is wel jammer – maar af en toe plaatst ze er mooie en leuke foto’s en wat meer persoonlijke posts.

ETC LLYMLRS – de naam klinkt een beetje raar, maar het tweede deel betekent eigenlijk Lily Melrose, haal volledige naam. Ik vind haar layout best tof! En ze maakt mooie en vaak ook creatieve foto’s en collages, die ik erg inspirerend vind.

Fragmented Splendour – lekker veel skincare en fijne foto’s, do like! Ze is wel iets anders dan de andere bloggers, minder full face foto’s en video’s. Toch ook wel fijn om te bekijken (niet dat haar hoofd niet mooi is, maar ik vind het niet altijd fijn als een blog vol staat met selfies ;)). En op haar layout ben ik nog wel meer verliefd denk ik, haha!

Gh0stparties – een van de eerste Britse blogs waar ik op was beland, via haar youtube kanaal. Hele mooie foto’s (en soms zelfs gewoon Instagram foto’s die op een of andere manier alsnog mooi zijn), veel skincare, veel favo posts. Ook af en toe looks, maar dan wel looks die ik ook zou dragen. Kate beheert overigens ook Nouvelle Daily, maar haar eigen blog spreekt me meer aan!

I Covet Thee – maar mijn favoriet qua foto’s en sfeer is denk ik wel deze blog. Wederom veel skincare, maar ook mooie swatches van make-upjes en leuke video’s. Love!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Laura 9 augustus 2013

  Oeh, handig! Ik ga eens op een paar blogs een kijkje nemen! πŸ™‚

 2. Milou 9 augustus 2013

  Ik volg eigenlijk alleen maar Noorse blogs naast Nederlandse. Maar deze zien er ook wel hΓ©el erg leuk uit. Thanks voor de tips! Ga ze nu stuk voor stuk bekijken. πŸ™‚

 3. Beautyjuf 9 augustus 2013

  Ik ken maar een paar van deze blogs. Ik zal snel eens een kijkje nemen op de andere blogs πŸ™‚

 4. MySuperSweetLife 9 augustus 2013

  Heel erg leuk! ik ken Lily Melrose alleen als fashionblogger!
  Liefs

 5. milou 9 augustus 2013

  Ik kende eigenlijk alleen de laatste! Zij heeft altijd zulke mooie foto’s!!

  Maar thanks voor de andere tips! πŸ™‚

 6. femketje 9 augustus 2013

  oeh ik ken er nog maar 1tje van XD snel even bij de rest koekeloeren!

 7. Dionne 9 augustus 2013

  Ik kende de meeste nog niet!
  Ik ga zo eens een kijkje nemen!

 8. Lotte 9 augustus 2013

  Leuk, ik ga er even op kijken. Ik volg bijna geen buitenlandse blogs meer, haha.

 9. Tara 9 augustus 2013

  Leuk πŸ™‚ Zoella en Lily Melrose volg ik ook!

 10. Demi 9 augustus 2013

  Ik wist helemaal niet dat Zoella ook een blog had, ik vind de layout in ieder geval helemaal bij haar passen!

 11. Marieke 9 augustus 2013

  Deze ken ik allemaal nog niet! Maar ik sla skincare ook vaak over…

 12. Kelly 9 augustus 2013

  Zoella is zeker een van mijn favoriete bloggers!

 13. me 9 augustus 2013

  Ik heb niet zoveel met buitenlandse blogs, zeker omdat je de gereviewde artikelen vaak niet in Nederland kunt krijgen en ik ben nou eenmaal praktisch van aard hahaha

 14. Anna 9 augustus 2013

  Leuk artikel! Zoella vind ik ook een leuke blogger, jammer dat ze zo weinig post.

 15. roos 9 augustus 2013

  Ik ken eigenlijk alleen Zoella en Ghostparties. Ik ga ook even op de andere blogs kijken.

 16. Josephine 9 augustus 2013

  De blog van Zoella vind ik ook leuk, inderdaad jammer dat ze niet zoveel post.

 17. Lies 9 augustus 2013

  Heel leuk om te zien! Ik ken eigenlijk alleen Zoella, dus ik ga snel eens een kijkje nemen bij de andere bloggers.

 18. Annabel 9 augustus 2013

  Thank you so much for the mention! πŸ™‚
  I follow all of those blogs (well except my own of course haha) πŸ˜‰
  xo
  Oh & you can see who run Nouvelle Daily by clicking on ‘the team’ page at the bottom, lots of lovely bloggers! xox

  • Marjolein 9 augustus 2013 — Berichtauteur

   Thank you for your comment! πŸ˜€ And for the hint on where to find the contributors haha, I was looking for it but couldn’t find it! More awesome blogs to follow, yay! <3

 19. Esmay 9 augustus 2013

  ik vind ETC LLYMLRS en ghostparties. ook tof πŸ˜€ Zoella heb ik gevolgd maar ze blogt zo weinig en vind haar filmpjes iets tΓ©. πŸ™
  De anderen ga ik nu ook even kijken!

 20. Marijke 9 augustus 2013

  Oh, leuke blogs! Ik heb er enkele toegevoegd aan mijn Bloglovin πŸ™‚

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén