KOH – Candy!

KOH komt vaak met collecties met wat ik meer “volwassen” kleuren vind – veilig, parelmoer, of juist vol met mooie glitters. Maar nu komt het merk met een wel heel kleurrijke collectie, namelijk Candy! Een collectie vol zoete en kleurige tinten, en ik ben fan. Kijk verder voor de swatches!Yellow Pops is uiteraard een geel kleurtje. Ik ben geen fan van geel bij mijn eigen handen, maar ik moet zeggen dat ik alsnog wel onder de indruk was van de lak. Dekt goed (2 laagjes), lakt fijn en niet te streperig, en is natuurlijk heel zomers!

Juicy Orange is minstens net zo zomers en lekker vrolijk. Oranje, maar toch net iets zachter dan andere oranjetinten en daarmee iets minder eh, Nederlands zeg maar. Lakt wederom prima en dekt in 2 laagjes!Een van mijn favorieten uit de collectie is Candy Crush, heel zoet en roze! En stiekem heb ook ik me een tijdje gestort op het gelijknamige spel, dus dat is extra leuk. Dekt bij mij wel iets minder dan de rest omdat hij iets meer jelly is, 3 dunne laagjes vind ik zelf het mooiste resultaat geven.

En ook Funny Gum vind ik heel leuk. Even dacht ik “meh paars”, maar het is meer diep magenta-achtig en daardoor vind ik hem juist mooi. Dekt ook het beste van alle kleuren (met 1 laagje zou je weg kunnen komen), maar ik ga het liefst alsnog voor een tweede laagje.Groen is niet my cup of tea en van Jelly Bean Green werd ik dan ook niet erg warm. Het doet mij het meest denken aan een iets diepere appeltjesgroene kleur. Dekt wel gewoon prima in 2 laagjes en als je juist wel fan bent van groen, kan ik me voorstellen dat je hier wel vrolijk van kunt worden!

De laatste kleur uit de collectie is Blueberry Bubbles en dit is juist wel my cup of tea! Een intens-blauwe kleur die wederom eigenlijk al na een laagje dekt maar nog net iets beter is na 2 laagjes.

Een leuke collectie vind ik het zeker! Mijn favorieten zijn Candy Crush, Funny Gum en Blueberry Bubbles. Ze lakken allemaal fijn en ook met de dekking en de houdbaarheid op de nagels is goed! Wel zijn KOM lakken vrij prijzig, deze kosten €14,99 per stuk. De collectie is inmiddels al te koop, onder andere via verscheidene parfumerieën en online via de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *