Fotografie – summer’s end

Jongens, de zomer is alweer bijna voorbij! Whut! Oké, ik heb niet echt heel veel van de zomer meegekregen (maar airco was soms wel fijn), al heb ik er nog wel gebruik van gemaakt voor het maken van foto’s voor le blog. Natuurlijk word ik vaak zat afgeleid door iets anders om me heen, zoals een slakje (ik <3 slakken) of een mooie lucht. Ik besloot wat van die random foto's bij elkaar te schrapen (voordat ik m'n sd kaartje weer ging legen) en maakte bovenstaande collage. Best zomers, toch? En vertel me, wat heb jij deze zomer al allemaal voor leuks gedaan?

  1. Wat een prachtige foto’s! Ik vind het jammer dat de zomer alweer bijna voorbij is, hoewel ik ook had gezien dat het over 1,5 week weer 27 graden wordt? Ik ben deze zomer o.a. twee weken op vakantie geweest waarvan een week in Berlijn en dat was echt super 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *