Fotografie – Kop van Zuid in B&W en Inglot in R’dam!

Afgelopen zondag ben ik eindelijk eens naar het Fotomuseum in Rotterdam geweest! Maar eerlijk… Het viel helaas best tegen. Ten eerste mocht je geen foto’s maken binnen, maar het museum zelf vond ik ook niet heel spannend. De tentoonstelling was van de fotograaf Robert Doisneau en hoewel ik zijn straatfoto’s van Parijs best leuk vond om te zien en ze ook echt wel goed waren, waren het wel erg veel foto’s en vond ik het jammer dat er niets van andere fotografen hing! Verder kon je nog in de kelder filmpjes bekijken over allerlei technieken, tijdperken en fotografen. Wel leuk, maar na 3 filmpjes was dat ook best saai. Al met al was ik blij dat ik gratis naar binnen kon met mijn Rotterdampas ;).

Ik maakte erna nog wel wat foto’s buiten, op de Kop van Zuid. Hier zit onder andere het Fotomuseum, maar ook Hotel New York en nog wat andere oude en nieuwe gebouwen. En er waren veel mensen aan het genieten van het lekkere weer! Ik besloot achteraf om voor zwart-wit te gaan, omdat ik al eerder foto’s heb gemaakt hier en het zo toch iets “nieuwer” werd. kijk vooral verder als je de foto’s wilt zien!
Die laatste foto hoort er natuurlijk niet helemaal bij… Maar omg Inglot! In Rotterdam! Afgelopen zaterdag is er een pop-up store geopend op de Lijnbaan (#61) en ik moest dus wel even langs om te kijken. Ik kocht niets omdat ik altijd veel te overwelmed ben als ik er ben en echt moet weten wat ik wil hebben haha, maar het zag er prima uit! Ze hebben het hele Inglot assortiment daar en hij blijft tot en met december 2013.

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Laura 6 augustus 2013

  Jammer van het museum, maar wel hele mooie foto’s! Zwart-wit geeft altijd zo’n leuk en mooi effect! Haha, die laatste foto 😉

 2. Angelique 6 augustus 2013

  Prachtige foto`s heb je gemaakt! Ontzettend leuk om te zien dat je ook even bij inglot langs geweest bent, gaaf he dat hij nu ook in Rotterdam zit 🙂

 3. Charile 6 augustus 2013

  Prachtige foto’s!

 4. Emilia 6 augustus 2013

  Ontzettend mooie foto’s weer! Ik ben ook wel eens naar het fotomuseum geweest, maar het viel mij toen ook een beetje tegen. Waarschijnlijk omdat ik er gewoon veel te hoge verwachtingen van had haha.
  En ja, tof dat Inglot nu in Rotterdam zit! Ik heb nog geen tijd gehad om er een kijkje te nemen, maar ik fiets er binnenkort zeker even langs. 🙂

 5. Femke 6 augustus 2013

  Hele leuke foto’s ja, en de laatste.. ik had precies hetzelfde gedaan :p

 6. Dionne 6 augustus 2013

  Prachtige foto’s!

 7. Charlotte 6 augustus 2013

  oeeeh gaaf die Inglot!
  Mooie foto’s.

 8. Lieze 6 augustus 2013

  Marjolein, wat maak je toch prachtige foto’s…

 9. Anna 6 augustus 2013

  Echt hele mooie foto’s!

 10. Kelly 6 augustus 2013

  Hele mooie foto’s!

 11. robin 6 augustus 2013

  ik moeeeet naar de Inglot! 😀 wou er eigenlijk vandaag al heen maar ik moest snel wezen dus het werd bubble tea of inglot.. eh tja.. haha.

 12. Meer 7 augustus 2013

  Mooie foto’s! En wat een geluk ik ga straks naar de lijnbaan, sowieso even langs inglot!!

 13. Veronica 7 augustus 2013

  Ik dacht de omgeving al te herkennen, ik heb daar ooit een fotoshoot gehad. Was een mooie locatie!

 14. Dhini 19 augustus 2013

  wat prachtig foto`s. Ik wil graag leren fotograferen en het likt mij leuk om straat foto`s te maken maar dat durf ik niet. Love B/W

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén