Fotografie – Kop van Zuid in B&W en Inglot in R’dam!

Afgelopen zondag ben ik eindelijk eens naar het Fotomuseum in Rotterdam geweest! Maar eerlijk… Het viel helaas best tegen. Ten eerste mocht je geen foto’s maken binnen, maar het museum zelf vond ik ook niet heel spannend. De tentoonstelling was van de fotograaf Robert Doisneau en hoewel ik zijn straatfoto’s van Parijs best leuk vond om te zien en ze ook echt wel goed waren, waren het wel erg veel foto’s en vond ik het jammer dat er niets van andere fotografen hing! Verder kon je nog in de kelder filmpjes bekijken over allerlei technieken, tijdperken en fotografen. Wel leuk, maar na 3 filmpjes was dat ook best saai. Al met al was ik blij dat ik gratis naar binnen kon met mijn Rotterdampas ;).

Ik maakte erna nog wel wat foto’s buiten, op de Kop van Zuid. Hier zit onder andere het Fotomuseum, maar ook Hotel New York en nog wat andere oude en nieuwe gebouwen. En er waren veel mensen aan het genieten van het lekkere weer! Ik besloot achteraf om voor zwart-wit te gaan, omdat ik al eerder foto’s heb gemaakt hier en het zo toch iets “nieuwer” werd. kijk vooral verder als je de foto’s wilt zien!
Die laatste foto hoort er natuurlijk niet helemaal bij… Maar omg Inglot! In Rotterdam! Afgelopen zaterdag is er een pop-up store geopend op de Lijnbaan (#61) en ik moest dus wel even langs om te kijken. Ik kocht niets omdat ik altijd veel te overwelmed ben als ik er ben en echt moet weten wat ik wil hebben haha, maar het zag er prima uit! Ze hebben het hele Inglot assortiment daar en hij blijft tot en met december 2013.

  1. Ontzettend mooie foto’s weer! Ik ben ook wel eens naar het fotomuseum geweest, maar het viel mij toen ook een beetje tegen. Waarschijnlijk omdat ik er gewoon veel te hoge verwachtingen van had haha.
    En ja, tof dat Inglot nu in Rotterdam zit! Ik heb nog geen tijd gehad om er een kijkje te nemen, maar ik fiets er binnenkort zeker even langs. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *