Foodies voor als je geen keukenheld bent!

De afgelopen 3 weken was ik alleen thuis – mijn ouders waren op vakantie, maar ik liep natuurlijk nog steeds stage (en ga al 3 jaar niet meer mee). Ik vind het alleen thuis zijn wel fijn, al ben ik niet zo van het koken en al helemaal niet van het opruimen, schoonmaken en afwassen haha. Toch heb ik wel een paar keer “gekookt” en omdat ik er steeds een Instagram foto van gemaakt heb, leek het me wel leuk om dit eens onder elkaar te zetten! Plus natuurlijk een omschrijving van wat het is, en of het een succes was.

Noodles met kip en Chinese groentemix – Best lekker, al was een woksausje (specifiek voor de noodles) nog wel erbij gekund.

Tonijnpizza van de Lidl – NOM!

Home made Caesar Salad, ofwel ijsbergsla met zelf gekruide en gepaneerde kip, tomaat en basic saus – Het kruiden en paneren van de kip was minder succesvol dan gehoopt (teveel kruiden + het bleef niet plakken), maar toch was het nog best lekker!

Koude wraps met gerookte zalm, gemengde sla en Philadelphia – NOM! Ik hou van wraps haha, en deze was heerlijk fris.

De dag erna maakte ik wederom wraps omdat namelijk de sla, de wraps en de kip die ik gebruikte op moesten (en ik gebruikte er weer Philadelphia bij) – NOM AGAIN! Ook met kip is het heerlijk.

Witte bolletjes met gebakken ei, plakjes kipfilet, tomaat en kruiden – Super simpel, super lekker!

Pasta bij Nadine: verse ravioli 4 kazen, 4 kazen saus, knoflook, Italiaanse kruiden, peper & zout – Lekker veel kaas haha, maar best lekker! Al vind ik het altijd een beetje brrr worden als zoiets al een stuk afgekoeld is, maar zolang ’t warm was was het lekker :D.

Mie met geklutst ei, twee soorten paprika en kipsatรฉ – Was beter geweest met gewone kip denk ik, de kipsatรฉ maakte het geheel nogal plakkerig haha. Maar op zich wel lekker, sowieso ben ik dol op mie en ei!

Gemengde sla met Caesar salad dressing (die ZO lekker is, van de Action haha) en een uienbrood van de Lidl – Wederom echt heel simpel, maar vullend genoeg. De dag erna at ik trouwens nogmaals dat brood (er zitten er 2 in een zakje) met daarbij tomatensoep uit een blik.


Couscous met Italiaanse groentemix en gerookte zalm – Save the best for last… Dit was ZO jummy! Echt heel lekker, ik verbaasde mezelf haha. De couscous was wel anders dan ik gewend ben, want deze was van Lassie en was gekruid, en fijner van structuur. Alsnog wel lekker, zeker in combinatie met de zalm. Ik had nog wat over en dat at ik zondag als lunch, haha.

Al met al vind ik dat ik nog aardig gekookt heb voor iemand die dat normaal nooit doet haha. Ik was overigens een paar dagen bij mijn broer waar hij dus kookte, en ik at met Ilja bij Happy Italy (pizza <3). En nog een keer (of twee) in de stad met mijn broer. En zo heb ik de drie weken toch prima overleefd, haha! Ik weet dat het geen culinaire hoogstandjes zijn, maar als je net als ik geen held bent in de keuken zit er misschien nog wel iets voor je bij!

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. Sofie 20 augustus 2013

  Ziet er allemaal heel lekker uit!

 2. Lieze 20 augustus 2013

  Okey, ik schaam me diep, maar ik ben zo’n zeurmiep dat ik dit allemaal niet lust :$ #erghe

 3. beautybysandra 20 augustus 2013

  Wat een leuk artikel, alles lijkt me echt heel lekker ๐Ÿ™‚

 4. femketje 20 augustus 2013

  yaaay! hier heb ik wat aan ๐Ÿ˜€ ik haat koken en ben er voor m’n gevoel ook niet goed in XD

 5. Lifesplash 20 augustus 2013

  RAVIOLI. nomnomnom. <3 hahah.

 6. Josephine 20 augustus 2013

  Oooh alles ziet er zo lekker uit! Ik ben geen keukeprinses, dus dit komt heel goed van pas. PIZZA jaaaaa ๐Ÿ˜€ En nu ga ik ontbijten, want ik heb honger haha.

 7. Demi 20 augustus 2013

  Eerlijk gezegd vind ik jou wel een keukenheld hoor haha het ziet er toch stuk voor stuk super lekker uit? Ik vind de broodjes met kaas, tomaat en kruiden trouwens echt een top idee! Als ik alles een keer in huis heb, ga ik het zeker namaken ๐Ÿ™‚

 8. Tessa 20 augustus 2013

  Die noodles zien er lekker uit!

 9. Joyce 20 augustus 2013

  Zitten heerlijke dingen tussen!

 10. Milou 20 augustus 2013

  Ik vind zeker dat je goed hebt gekookt. haha. Ik ben ook echt geeeen keukenprinses. Gelukkig hoef ik nog niet zo vaak zelf te koken!

 11. Lotte 20 augustus 2013

  Couscous is zo lekker! Vind dat je best netjes hebt gegeten hoor, ik zou kansloos zijn als ik zolang alleen thuis was. Elke dag salade of pizza en goaaan!

 12. Esmay 20 augustus 2013

  Dit is bijna allemaal eten wat ik nu het liefst in mijn mond zou willen schuiven! haha :”D
  Vooral wraps, yummmm!

 13. Eline 20 augustus 2013

  Ik had dit nodig in mijn leven want ik ben een beetje dom als het gaat om koken.

 14. Anna 20 augustus 2013

  Wat leuk om te zien! Dit komt heel goed van pas haha, ziet er heerlijk uit allemaal.

 15. Esther - Mango Sorbetto 20 augustus 2013

  Ziet er allemaal heel lekker uit hoor!

 16. Kelly 20 augustus 2013

  Hier krijg ik honger van, ziet er allemaal erg lekker uit!

 17. Yves Carter 20 augustus 2013

  Ziet er lekker uit zeg!

 18. Charile 20 augustus 2013

  Ziet er lekker uit ๐Ÿ˜€ Vooral die koude wraps!

 19. Jana 20 augustus 2013

  Jummie lekker!x

 20. robin 20 augustus 2013

  lekkah, alleen jammer dat je het erna zelfs moet opruimen en afwassen #cleanen

 21. Mariska 20 augustus 2013

  Ziet er allemaal echt lekker uit!

 22. Annebelle 21 augustus 2013

  Echt alles ziet er lekker uit!

 23. Nikki 21 augustus 2013

  Lekker! Ik eet nu macdonalds. Moet wat vaker koken!

 24. Olivia 24 augustus 2013

  NOMNOM! Ik moet echt proberen vaker te koken. Damn, die wraps zien er zo lekker uit.

 25. Marieke 25 augustus 2013

  Suuper handig dit en het ziet er allemaal heerlijk uit, komt vast goed van pas als ik binnenkort op kamers woon ๐Ÿ˜€

 26. Danielle 26 augustus 2013

  Handige tips! Die bolletjes met ei en tomaat lijken me lekker.

 27. Sylvia 15 januari 2014

  Heerlijk! We hebben dezelfde smaak zo te zien ๐Ÿ˜‰

 28. Annebelle 15 januari 2014

  Mmm, vier kazen pasta!!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén