Everyday bakje

Vast herkenbaar voor een boel medebloggers: je hebt een belachelijke hoeveelheid make-up bij elkaar gespaard en moet eigenlijk wel overgaan op een wat kleiner bakje of tasje met basics die je op dat moment het meest gebruikt. Ik heb het in ieder geval wel en ik heb hem al weleens eerder laten zien, maar het leek me wel leuk om een update te geven omdat het indirect ook favorieten zijn! Laatst heb ik alles in een lege Glossybox gegoten en ik vind dat eigenlijk wel het perfecte formaat, gratis tip dus ;).

Catrice Prime & Fine Illuminating Base – Smashbox Photofinish Primer – Skin79 Super BB cream Gold – Essence Stay All Day concealer – Joursna Buffing brush (eBay) – RealTechniques Expert Face brush

Die Catrice primer heb ik stiekem nog steeds niet gebruikt, maar mijn Smashbox primer is bijna op dus dat zal weleens moeten gaan gebeuren! Ik gebruik de ene keer de bb-cream en de andere keer de concealer als “foundation”. Zowel de kwasten als een primer gebruik ik alleen met de concealer, de bb-cream breng ik liever met mijn vingers aan.

MAX Lash Extension waterproof mascara – Pupa Diva’s Lashes mascara – Rimmel ScandalEyes Flex mascara – Catrice Liquid Liner waterproof eyeliner

Ik kan verder alles skippen als het moet, maar mascara vind ik toch wel een must-have! De MAX mascara gebruik ik altijd als een soort waterproof topcoat over een andere mascara heen, verder wissel ik wel regelmatig. De Pupa mascara vond ik fijn maar ik merk dat hij droger begint te worden, hetzelfde geldt voor de Rimmel mascara. De Catrice eyeliner is echt een holy grail, een van de weinige eyeliners die waterproof is én tegen vettige oogleden kan!

MAC Mineralize Skinfinish Natural – Bourjois Healthy Balance unifying powder – Joursna Flat Top Buffing brush (eBay)

Foundation-achtige dingen poeder ik altijd af omdat anders discobal, en ik wissel tussen die van MAC (vrij dekkend van zichzelf) en die van Bourjois (lichter van structuur, maar sneller vet). Toen het echt, echt warm was gebruikte ik die van MAC ook best vaak gewoon los met wat blush, zonder iets eronder. Hij dekt niet veel maar egaliseert wel!


MAC Star Wonder Mineralize Skinfinish – The Body Shop Coral blush – The Body Shop Fuchsia Roseflower blush – Joursna Stippling brush (eBay)

Ik hou van sparkly, highlighter-achtige blushes en deze drie vallen daar dan ook onder. Lief, licht, shiny! Overigens verbaas ik me er toch altijd wel over hoe lang je met een blush kan doen, of hoe lang ik er in ieder geval mee doe haha. Die MAC MSF pak ik echt super vaak, maar voor mijn gevoel gaat hij nauwelijks op!


H&M Cocoa Bay duo – Sleek Oh So Special palette – Catrice Vanilla Sky Ride baked eyeshadow – Essence Blockbuster eyeshadow – Catrice Prime and Fine eyeshadow base – Urban Decay Primer Potion – Urban Decay duo kwast, H&M kwast

Het meest verwaarloosd in mijn everydaybakje is eigenlijk dit alles, en ik vraag me ook af waarom het er nog in zit haha. Oogschaduw draag ik de laatste maanden eigenlijk helemaal niet meer, omdat ik er vaak geen zin in heb of helemaal geen tijd voor vrij wil maken. Maar áls ik het draag, dan het liefst met de Urban Decay Primer Potion eronder en iets neutraals qua oogschaduw (swatches van het duo en de losse oogschaduws).

Sephora pincet – Nippes pincet – MAX wimperkruller

Als laatste nog wat handy tools! Het pincet van Sephora vind ik eigenlijk niet zo fijn, het andere pincet gelukkig wel. En ik krul mijn wimpers eigenlijk altijd, omdat ze meer naar voren dan in een bouncy krul staan.

En dat is alles! Best veel eigenlijk, zeker omdat ik niet alles elke dag gebruik. Maar ik ben nogal moeilijk in het opbergen van dingen die ik wellicht misschien ooit binnenkort eens wil gebruiken, haha! Maar goed, ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een kijkje te nemen in mijn everyday bakje. En laat in de comments weten welke dingen jij echt niet kunt missen in je everyday bakje!

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Frauke 28 augustus 2013

  Lekker vol bakje zeg! Zitten mooie producten tussen. Aah, die échte bb cream, herinneringen! Heb deze twee jaar geleden ofzo gehad, loved it. Die MAC star wonder MSF is echt zo ongelooflijk mooi, wauwie! Super prachtige finish. En ik heb net een nieuwe liquid liner nodig, dus die van Catrice ga ik onthouden! Ben ook benieuwd naar hoe die primer je zal bevallen, laat je het weten?:) mooie foto’s by the way!

 2. Joyce 28 augustus 2013

  Mooie producten heb je erin zitten!

 3. Kimberly 28 augustus 2013

  Wat een heerlijke producten allemaal! Ik wil echt nog eens de concealer van Essence proberen, maar hier in de buurt hebben ze die echt nergens, of ik kijk eroverheen haha! En die kwasten wil ik trouwens ook nog eens bestellen, lijken me ook heel fijn!

 4. Sofie 28 augustus 2013

  Leuke producten!

 5. Kelly 28 augustus 2013

  Leuk om te zien! Misschien moet ik ook aan een evryday bakje!

 6. femketje 28 augustus 2013

  Leuk om te zien! ♡

 7. Beautyjuf 28 augustus 2013

  Wat een mooi opgeruimd & overzichtelijk bakje 🙂 Er zitten mooie producten in.

 8. Soesja 28 augustus 2013

  Leuk om te zien! Die blushes zijn echt eyecandy, die Coral van TBS heb ik ook en is ook een favoriet! Ik ben volgens mij een van de weinige bloggers die nog best een overzichtelijke stash heeft en niet echt behoefte heeft aan een Everyday bakje, haha.

 9. Laura 28 augustus 2013

  Heel erg leuk om te zien! Zelf heb ik nog geen everyday bakje omdat ik nog niet ontzettend veel make-up heb, al groeit het wel. 😉

 10. Esther - Mango Sorbetto 28 augustus 2013

  Mijn everyday bakje heeft ook wel wat dingen die ik niet altijd gebruik hoor 😉

 11. Dionne 28 augustus 2013

  Wat een mooie producten gebruik je!

 12. Eline 28 augustus 2013

  Wat een supermooie producten gebruik je, ben een beetje jaloers!

 13. Anne vdh 28 augustus 2013

  Wat leuk om te zien je gebruikt mooie spullen zeg! Die blushes ahhhh! <3
  Ik heb de laatste tijd ook dat ik niet echt meer oogschaduw gebruik everyday. Ik gebruik er 1tje en die kan ik niet missen; een super shimmery gouden kleurtje, heerlijk om mn hele gezicht een overdreven glow te geven of alleen mn binnenste ooghoeken mooi op te laten lichten 😀

 14. Lotte 28 augustus 2013

  Leukkkk! Ik heb zelf geen everyday bakje omdat ik echt elke dag weer andere producten gebruik. En ah, je moet weer oogschaduw gaan dragen joh!

 15. Stacey 28 augustus 2013

  Skin79 Super BB cream Gold lijkt me een heel erg fijne BB cream

 16. Jaimie 28 augustus 2013

  Ik heb hetzelfde met oogschaduw, laatste tijd gewoon minder zin in ofzo haha. Mooie producten gebruik je. 🙂

 17. Danielle 28 augustus 2013

  Wat leuk om te zien. Die concealer van Essence wil ik nog steeds kopen.

 18. Anna 28 augustus 2013

  Wat super leuk om te zien! Die eyeliner van Catrice wil ik echt een keer proberen.

 19. Kirsten 28 augustus 2013

  Super leuk om te zien ;D

 20. Priscilla 28 augustus 2013

  Erg leuk om te zien! Krijg bijna zelf ook zin om aan de slag te gaan met camera… maar dan zou ik ook eerst een grote schoonmaak moeten houden en daar heb ik minder zin in, hahaha. Je gebruikt een aantal hele mooie producten… en veel mascara’s. 😉

 21. Esmay 28 augustus 2013

  Die MAC msf, umg zo mooi! en liefde voor Rimmel Scandaleyes!

 22. Lieze 28 augustus 2013

  Wauw, al die blushes! En prachtige foto’s!

 23. Jana 28 augustus 2013

  Wat een mooie producten 😀 x

 24. Beautydagboek 28 augustus 2013

  Ah die kwasten zijn echt top! Ik kan ook niet zonder 😉

 25. Kelly 28 augustus 2013

  Wat een mooie producten!

 26. Wendy 29 augustus 2013

  Die Glossybox doosjes zijn echt handig voor zulke dingen! 🙂

 27. Nikki 29 augustus 2013

  Ik heb ook zo’n bakje haha

 28. Evelien 29 augustus 2013

  Fijne producten in je everyday-bakje! Vooral die blushes – DO WANT. En ik ga nu ook de bufferkwast gebruiken trouwens, ik kreeg hem laatst binnen, ben errrg benieuwd ^^

 29. Mieke 5 september 2013

  Super leuk om te zien! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén