Current faves

Het is alweer een tijdje geleden dan ik mijn favo’s van het moment heb laten zien. Stiekem vind ik dit bij anderen eigenlijk wel een van de leukste posts! Deze keer niet alleen beauty, maar ook wat andere dingen (gadgets <3).

Nadat de Coconut Care conditioner op was probeerde ik weer eens wat andere conditioners uit. Boots, Aussie, Gliss Kur… Maar zodra ik de conditioner weer spotte bij Action nam ik hem mee en kwam ik er toch weer achter dat hij het allerfijnst blijft! Maakt mijn haar zacht zonder het vet te maken, en het ruikt lekker. Ik gebruik overigens ook nog steeds Elvive Extraordinary Oil van L’oréal, die maar niet op lijkt te gaan haha. Deze heb ik al sinds maart (even teruggezocht haha, met Ilja gekocht!) en is nu pas half leeg. Elke dag doe ik een paar pompjes in mijn haarpunten, en hij maakt mijn haar nog steeds super zacht!

Deze camera, de Panasonic GF5, heb ik inmiddels toch alweer een jaar. Ik moet zeggen dat het een haat-liefde relatie is, maar de laatste tijd is het meer liefde! Ik maakte er deze, deze en deze foto’s mee, en deze filmpjes. Voor productfoto’s vind ik hem nog steeds niet fijn (en daar gebruik ik dan ook m’n Canon 550D voor), maar voor foto’s buiten wel!

CK One Summer heb ik ook al eerder laten zien, maar het blijft mijn favo zomergeur! Lekker fris, en ook een geur waar ik bij warmere dagen niet lichtelijk onpasselijk van word haha. Af en toe pak ik een ander geurtje, maar ik merk toch dat ik steeds terug kom bij deze. Over de nieuwe Neutral verzorgingslijn heb ik al een review geschreven en de crème gebruik ik nog steeds, ’s ochtends en ’s avonds. Ook de tonic overigens, maar vooral de crème blijft favoriet. Precies voedend genoeg, niet vet én ik heb totaal geen last van irritaties of allergie!


Lila is niet echt mijn kleur, maar ik moet zeggen dat ik dit kleurtje van Herome met plezier gedragen heb de afgelopen tijd! Deze heet Mikkeli en is vrij zacht, met een hele lichte shimmer erin. Hij bleef overigens ook verrassend goed zitten, ik had ‘m ruim 4 dagen op en er was nog geen chip of slijtage te zien!


Mijn laatste favoriet is eigenlijk ook de grootste – mijn tablet! Deze Samsung Galaxy Tab 3 8.0 kocht ik ongeveer een maand geleden en sindsdien zijn we onafscheidelijk, haha. Ik kijk er films en series op (waaronder Game of Thrones!), bekijk er sites mee, doe er spelletjes op… En ik kan hem makkelijk meenemen. It is love! Oké, eigenlijk is het natuurlijk gewoon pure luxe als je al een mobiel en laptop hebt, maar het blijft toch wel handig haha.

Waar ben jij op het moment helemaal fan van?

Verder Bericht

Vorige Bericht

16 Reacties

 1. Dionne 19 augustus 2013

  Die haarolie van L’oreal lijk mij erg fijn!

 2. Lifesplash 19 augustus 2013

  Dat lakje, aaah super mooi! En dat ie zo lang blijft zitten jog. 😀 Oh en die olie klinkt echt heel erg goed!

 3. Bychristiana 19 augustus 2013

  Ow wat goed dat ik dit zie; die conditioner nam ik laatsts ook mee van Action, maar heb hem nog steeds niet geprobeerd, shame on me. Gauw gaan doen dus;-)

 4. Lieze 19 augustus 2013

  Waauww, dat lakje!

 5. Lotte 19 augustus 2013

  Die nagellak is mooi! En ik ben wel beniewd geworden naar de lijn van Neutral.

 6. Danique 19 augustus 2013

  Heel erg leuk om te zien! Dat lakje heeft zo’n mooie kleur!

 7. Simone 19 augustus 2013

  Wat een mooi nagellakje zeg! Ik ben zelf ook echt fan van de L’Oreal Extraordinary Oils, mijn haar wordt er ook super zacht van (:

 8. Anna 19 augustus 2013

  Wat weer leuk om te zien! Dat lakje is echt prachtig <3

 9. beautybysandra 19 augustus 2013

  Dat lakje is echt prachtig!

 10. Esmay 19 augustus 2013

  Die tablet, ik had ook niks anders verwacht haha :”D Ik vind je nagellakje ook pretty, ik vind paars niet cool maar lila wel <3

 11. Kelly 19 augustus 2013

  Mooie favorieten!

 12. Lies 19 augustus 2013

  De producten van Neutral ben ik ook heel benieuwd naar, want ze lijken mij heel fijn. Het Herome lakje ziet er ook erg mooi uit.

 13. Kelly 19 augustus 2013

  Ik vind de producten van Neutral ook heel erg fijn!

 14. beautybyts 20 augustus 2013

  De olie van L’Oreal vind ik ook heel erg fijn!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén