Catrice – Papa Don’t Peach & Squeeze Me

Catrice oh Catrice… You did it again! Ik stond voor het schap, ik zag 50% korting op producten die uit het assortiment gaan en ik bezweek. Jammer, want ik vind de nagellakjes eigenlijk ronduit kut haha. Maar goed, ik kon het niet laten om er toch twee mee te nemen.


De eerste kleur heet Papa Don’t Peach en is een peachy oranje tint, al is hij nog best fel! Zomers en vrolijk, maar ik had wel drie laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen (reden 1 dat ik Catrice nagellak niet lief vind). In eerste instantie deed hij me een beetje denken aan Essie Tart Deco, maar die is minder oranje.Het andere kleurtje heet Squeeze Me en deze vind ik toch stiekem wel leuk en bijzonder, al is het meer een herfstkleurtje. Hij is groen/grijzig, met een aparte shimmer erin die soms meer goud is en in ander licht weer meer zilver. Dekt in twee laagjes nog net niet, ik had wel een derde nodig.

Fan van Catrice ben ik nog steeds niet – de dekking valt me tegen en ook de houdbaarheid op mijn nagels is niet erg goed. Toch vind ik Squeeze Me wel mooi en bijzonder, en daarmee nog best een aanrader. Papa Don’t Peach vind ik zelf toch wel een beetje tegenvallen helaas. Beide kleuren gaan uit het assortiment en met een beetje geluk kun je ze bij je lokale Kruidvat dus met 50% korting scoren – nu €1,50 per stuk in plaats van €3!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Frauke 14 augustus 2013

  Fijne review en weer supermooi geswatcht! Die papa don’t peach ziet er toch heel mooi uit, ondanks de slechte kwaliteit. Maarja, op 3 laagjes ga ik niet zitten wachten haha. De andere kleur is niet zo mijn ding helaas. Dusss: goed dat ze uit het assortiment gaan, voor mij althans haha!

 2. Alyssa 14 augustus 2013

  Squeeze me heb ik ook <3 echt zo'n mooi kleurtje! Love it πŸ™‚

 3. I scream beauty 14 augustus 2013

  Ondanks dat de kwaliteit tegenvalt, vind ik het twee mooie kleuren!

 4. Esmay 14 augustus 2013

  ik vind Squeeze me ook leuker! Wel balen dat ze niet zo goed zijn, terwijl ze eerder echt de beste waren om het zo maar te zeggen πŸ™ Zonde!

 5. Beautyjuf 14 augustus 2013

  Beiden kleurtjes zijn prachtig! Ik ben helaas ook niet meer zo’n fan van Catrice sinds de kwaliteit van de kwastjes & doppen zo achteruit is gegaan. Ik ga deze lakjes dus ook niet proberen te scoren, ondanks dat ik de kleuren erg mooi vind.

 6. Milou 14 augustus 2013

  Vooral Squeeze Me vind ik erg mooi en bijzonder! Die namen altijd die Catrice de lakjes geeft, geniaal!

 7. Eline 14 augustus 2013

  Wat een supermooie lakjes, en die namen zijn ook zo leuk, ik hou daar echt van als producten een leuke naam hebben!

 8. Wendy 14 augustus 2013

  Jammer dat de kwaliteit tegenvalt! Ik vind Squeeze Me, geweldige naam overigens, er erg mooi uitzien!

 9. Tessa 14 augustus 2013

  VInd de laatste toch het leukste πŸ™‚

 10. Soesja 14 augustus 2013

  Ik was altijd nog best fan van Catrice lakjes, maar sinds ze in prijs zijn verhoogd heb ik er eigenlijk geen meer gekocht πŸ˜› Gierig persoon hier! Maar Papa Don’t Peach was ik ook niet zo’n fan van!

 11. Charile 14 augustus 2013

  Mooi! Sinds de prijs verhoogd is heb ik geen een lakje meer gekocht haha

 12. femketje 14 augustus 2013

  beide zijn super pretty kleuren πŸ˜€

 13. Jill 14 augustus 2013

  Squeeze Me vind ik wel een apart, mooi kleurtje! Ik koop eigenlijk vrijwel geen Catrice lakjes meer.. ik vind de kleuren wel leuk, maar ben eigenlijk nooit tevreden over de kwaliteit.

 14. Mariska 14 augustus 2013

  Die tweede heb ik ook en vind hem wel erg leuk!

 15. Joyce 14 augustus 2013

  Best mooie kleurtjes!

 16. Heartshapedrosepetals 14 augustus 2013

  haha, leuke namen weer πŸ˜€

 17. Vera 14 augustus 2013

  Ik ben nog steeds wel dol op Catrice nagellak, maar niet meer zoveel als ‘vroeger’. Deze twee vind ik zeker mooi. Alleen de peachy one iets minder. Wat minder bijzonder ofzo πŸ™‚

 18. robin 14 augustus 2013

  ik vind Squeeze Me het mooist ^^

 19. Anna 14 augustus 2013

  Ik heb ze ook beide met korting gescoord, en vind squeeze me ook ’t mooist!

 20. Kelly 14 augustus 2013

  Onwijs leuke kleurtjes!

 21. Lies 14 augustus 2013

  De kleurtjes vind ik wel heel erg leuk en vooral Papa DonΒ΄t Peach vind ik erg mooi. Ik was zelf altijd wel tevreden over de lakjes van Catrice, maar ik vind ze nu toch wel steeds vaker wat achteruit gaan. Ik ben nu ook vooral erg ontevreden over de doppen, want ze kunnen zo snel afbreken.

 22. Jessica 15 augustus 2013

  Hele mooie kleurtjes!

 23. Simone 15 augustus 2013

  Squeeze me is echt heel mooi, ook mooie swatches heb je gemaakt!

 24. Angelique 16 augustus 2013

  beide zijn heel gaaf, leuk voor halloween ook haha

 25. Danielle 17 augustus 2013

  Squeeze Me heb ik ook. Vind het een mooie kleur, maar de houdbaarheid vind ik ook niet zo goed.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén