Catrice – Papa Don’t Peach & Squeeze Me

Catrice oh Catrice… You did it again! Ik stond voor het schap, ik zag 50% korting op producten die uit het assortiment gaan en ik bezweek. Jammer, want ik vind de nagellakjes eigenlijk ronduit kut haha. Maar goed, ik kon het niet laten om er toch twee mee te nemen.


De eerste kleur heet Papa Don’t Peach en is een peachy oranje tint, al is hij nog best fel! Zomers en vrolijk, maar ik had wel drie laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen (reden 1 dat ik Catrice nagellak niet lief vind). In eerste instantie deed hij me een beetje denken aan Essie Tart Deco, maar die is minder oranje.Het andere kleurtje heet Squeeze Me en deze vind ik toch stiekem wel leuk en bijzonder, al is het meer een herfstkleurtje. Hij is groen/grijzig, met een aparte shimmer erin die soms meer goud is en in ander licht weer meer zilver. Dekt in twee laagjes nog net niet, ik had wel een derde nodig.

Fan van Catrice ben ik nog steeds niet – de dekking valt me tegen en ook de houdbaarheid op mijn nagels is niet erg goed. Toch vind ik Squeeze Me wel mooi en bijzonder, en daarmee nog best een aanrader. Papa Don’t Peach vind ik zelf toch wel een beetje tegenvallen helaas. Beide kleuren gaan uit het assortiment en met een beetje geluk kun je ze bij je lokale Kruidvat dus met 50% korting scoren – nu €1,50 per stuk in plaats van €3!

  1. Fijne review en weer supermooi geswatcht! Die papa don’t peach ziet er toch heel mooi uit, ondanks de slechte kwaliteit. Maarja, op 3 laagjes ga ik niet zitten wachten haha. De andere kleur is niet zo mijn ding helaas. Dusss: goed dat ze uit het assortiment gaan, voor mij althans haha!

  2. Beiden kleurtjes zijn prachtig! Ik ben helaas ook niet meer zo’n fan van Catrice sinds de kwaliteit van de kwastjes & doppen zo achteruit is gegaan. Ik ga deze lakjes dus ook niet proberen te scoren, ondanks dat ik de kleuren erg mooi vind.

  3. Ik was altijd nog best fan van Catrice lakjes, maar sinds ze in prijs zijn verhoogd heb ik er eigenlijk geen meer gekocht πŸ˜› Gierig persoon hier! Maar Papa Don’t Peach was ik ook niet zo’n fan van!

  4. Squeeze Me vind ik wel een apart, mooi kleurtje! Ik koop eigenlijk vrijwel geen Catrice lakjes meer.. ik vind de kleuren wel leuk, maar ben eigenlijk nooit tevreden over de kwaliteit.

  5. Ik ben nog steeds wel dol op Catrice nagellak, maar niet meer zoveel als ‘vroeger’. Deze twee vind ik zeker mooi. Alleen de peachy one iets minder. Wat minder bijzonder ofzo πŸ™‚

  6. De kleurtjes vind ik wel heel erg leuk en vooral Papa DonΒ΄t Peach vind ik erg mooi. Ik was zelf altijd wel tevreden over de lakjes van Catrice, maar ik vind ze nu toch wel steeds vaker wat achteruit gaan. Ik ben nu ook vooral erg ontevreden over de doppen, want ze kunnen zo snel afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *