Winwinwin – 2x Barry M nagellak & Flamingo bag!


Wheeep, 1300+ Bloglovin volgers! Dat mag wel gevierd worden (al was het maar omdat ik zo’n beetje alle vorige mijlpalen niet gevierd heb met jullie haha) en dus kocht ik 3 dingen die ik zelf tof vind en daarom ook graag weg geef! Jullie maken dan ook kans op een setje met daarin 2 Barry M nagellakjes (Amethyst Glitter & Red Glitter) en een doorzichtig toilettasje van H&M met flamingo’s erop. Dat tasje is super handig omdat hij dus doorzichtig is, makkelijk schoon te houden is en gewoon een heel handig formaat heeft. En glitternagellak is altijd goed, haha!

Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
> Volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

 

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een leuk setje met 2 nagellakjes en een tasje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

 

De winactie loopt tot en met 31 juli, hierna trek ik een winnaars en die krijgt een mailtje van me! De winactie is open voor zowel Nederland als BelgiΓ«.