Winwinwin – 2x Barry M nagellak & Flamingo bag!


Wheeep, 1300+ Bloglovin volgers! Dat mag wel gevierd worden (al was het maar omdat ik zo’n beetje alle vorige mijlpalen niet gevierd heb met jullie haha) en dus kocht ik 3 dingen die ik zelf tof vind en daarom ook graag weg geef! Jullie maken dan ook kans op een setje met daarin 2 Barry M nagellakjes (Amethyst Glitter & Red Glitter) en een doorzichtig toilettasje van H&M met flamingo’s erop. Dat tasje is super handig omdat hij dus doorzichtig is, makkelijk schoon te houden is en gewoon een heel handig formaat heeft. En glitternagellak is altijd goed, haha!

Wat je moet doen:

> Laat een reactie achter, met een geldig e-mail adres, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee doet!
> Volg mij via Bloglovin en like deze winactie via Bloglovin (mits je Bloglovin hebt).

 

Wat je mag doen:

> Tweet iets in de trant van: “Ik maak kans op een leuk setje met 2 nagellakjes en een tasje bij @marjolean, doe jij al mee? Kijk op http://marjolean.nl/”, en laat de link naar je tweet achter in je reactie! Dit levert je 1 extra deelname op.

 

De winactie loopt tot en met 31 juli, hierna trek ik een winnaars en die krijgt een mailtje van me! De winactie is open voor zowel Nederland als BelgiΓ«.

 1. Hey Marjolein!
  Ik volg je al een tijdje (dus niet enkel voor deze winactie) en heb deze post geliket. Ik zou graag deze lakjes winnen want ik vind ze er heel mooi uitzien! Redelijk uniek, vind ik. Ik heb er alleszins geen die erop lijken. πŸ™‚
  Dank je wel en proficiat met je volgers.
  Groetjes,
  Lynn

 2. Nog gefeliciteerd! En wat een leuke winactie. Ik doe alleen niet mee omdat ik al te veel nagellak en te veel toilettasjes heb. Haha
  Veel succes allemaal πŸ™‚

 3. Waaaauwww! Dat toilettasje! Die zoek ik al zolang! Overal uitverkocht! En jij geeft ‘em zomaar weg! Je begrijpt dat ik dus mee doe!! Ik heb je artikel geliked op bloglovin en volgde je daar al. Ook heb ik het bericht geplaatst op Twitter en ik heb je ook op Facebook geliked. Dat stond er niet bij, maar ik vind deze winactie zΓ³ leuk!!

 4. Super winactie,
  nadat ik een tijdje terug swatches van die rode lak zag wil ik hem al proberen! En die paarse ziet er ook geweldig uit πŸ˜€

 5. Van harte gefeliciteerd! Ik wil wel graag meedoen want ik heb nog geen enkele ervaring met Barry M. Leuke manier om die lakjes te proberen. Ik volg je via BL en uiteraard heeft je artikel een like gekregen! πŸ™‚

 6. Wauw, gaaf! Prachtige lakjes! Ik volg je natuurlijk al een hele tijd via bloglovin, en ik heb het artikel geliked! Gefeliciteerd met de 1300 followers!

 7. wauw wat leuk! I <3 flamingo's en nagellak, ik doe mee! πŸ˜€
  gefeliciteerd met je 1300+ volgers, je verdient het want je schrijft echt leuke artikeltjes πŸ™‚
  xx

 8. Oeeh super gaaf! Ik doe mee πŸ˜€ Ik zag de vorige keer dat make-up tasje al verschijnen, wil hem zo graag hebben! Echt super fijn voor op reis enzo. Heb hem helaas niet kunnen vinden. En die nagellakjes wil ik ook al heel lang proberen haha! Super toevallig (: Ik volgde al via Bloglovin, heb dit bericht geliked en het bericht getweet; https://twitter.com/WingsOfArt/status/360108266983931904 DUIMEN!

 9. Oh superleuke actie! Ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin en heb het bericht geliked.
  Over de tweet, ik doe het via mijn telefoon dus het enige wat ik voor link kan kopieren is https://mobile.twitter.com/ . Maar dat is niet de link naar de tweet. Je kan het wel controleren door mijn account te checken. Twitternaam: zowiets_

  Liefs x

 10. Oeeeeeeeeeeeeeeh! I’m in! Ik HOU,HOU,HOU, van Barry M. En ik spaar zo’n beetje nagellak en glitternagellak al helemaal! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *