Travel make-up bag


De make-up essentials die mensen meenemen op reis – ik vind het altijd wel leuk om te zien! Op dit moment ben ik weer een paar daagjes bij mijn broer en dus moest ik weer wat make-upjes inpakken. Ik merk dat ik toch elke keer steeds minder en minder mee begin te nemen.. Sowieso gebruik ik eigenlijk steeds minder make-up, niet alleen omdat ik niet zoveel tijd heb maar ook omdat het zomerse (of regenachtige) weer geen fijne combi is met veel make-up. Anyway, wat ik deze keer mee heb genomen:

 • H&M Divided flamingo tasje – ideaal want doorzichtig!
 • MAX Waterproof Lash Extension Mascara – geen goede mascara, maar wel eentje die heel goed blijft zitten.
  Pupa Diva’s Lash mascara – en daarom heb ik deze ook mee. Deze gebruik ik dan eerst (voor BOEM volume!) en daarover een laagje van de MAX mascara.
 • Catrice Liquid Liner waterproof – blijft favoriet.
 • Essence Stay All Day concealer – blijft ook favoriet, gebruik ik als foundation.
 • Wimperkruller MAX/Action – heel cheap, werkt prima!
 • Pincet Nippes – ken het merk niet, maar ik heb ‘m al jaren en hij werkt heel fijn.
 • The Body Shop Coral blush – dikke liefde! Lijkt op MAC MSF’s, dus een lichte blushkleur met een heel mooi glansje.
 • MAC Mineralize Skin Finish Natural – tsja, ik blijf erbij dat ik hem erg poederig vind, maar met plakkerig weer blijft hij wel lang zitten!
 • Real Techniques expert face brush – hele fijne kwast voor foundation.
 • Joursna duo fiber en buffing brush – van eBay, het zijn Real Techniques dupes. De duo fiber kwast gebruik ik voor blush, de buffing kwast voor poeder.
 • Coca cola lipsmacker – zeker geen wonderding, maar ik vind het wel handig om in ieder geval iets lippenbalsem-achtigs bij te hebben!
 • Essie Tart Deco – lalalalalove.
 • Seche Vite – een topcoat die lekker snel droogt, wel zo handig!

Toch vrij netjes nog? Het past in ieder geval prima in het tasje, haha. Wat neem jij mee voor een paar daagjes weg?

 1. Ik ben zo iemand die gerust alleen foundation en een mascara meeneemt als ze een paar dagen weggaat. Als ik wegga, is het meestal naar een warm oord en dan heb ik a) geen zin om me op te maken, b) niemand kent me, dus ze weten ook niet hoe goed ik er normaal uitzie en c) ik wil niet dat alles van mijn gezicht smelt. Hahaha.

 2. Ziet er leuk uit! Mijn tasje ziet er ook zo ongeveer uit hoor. BB cream, mascara, oogpotlood en wat blush. Als ik op vakantie ga zet ik een gelish lak, zodat ik al geen gewone nagellak moet meenemen. 🙂

 3. Wat leuk om te zien! En wat een schattig tasje. Als ik ergens heen zou gaan zou ik ook ongeveer zoveel meenemen (ligt er wel aan waarheen haha).

 4. De RT Expert face brush wil ik nog steeds, daar heb ik zoveel enthousiaste reviews over gehoord. Als ik naar Bram ga dan neem ik een hele hutkoffer mee, stel je voor dat ik het nodig heb xD

 5. Heel leuk om te zien! Ik vroeg me al af welke real techniques kwast die middelste was! haha.
  Als ik een paar dagen naar mijn vriend ga neem ik mascara, concealer, sleek au natural palette, oogschaduwprimer, gelliner en bijbehorende kwasten mee, ohjah en een blush. Verder gewoon de dagelijkse verzorging, dat vind ik eigenlijk het allerbelangrijkste.

 6. Leuk om te zien, mijn make-up tasje zit wel iets voller als ik ergens heen ga, maar ik neem dan ook oogschaduw nog mee dus daar komen nog wat extra kwasten bij..

 7. ik begin ook steeds minder make-up te gebruiken! denk dat het bij mij ook te maken heb dat ik me wat zelfverzekerder voel nu met minder lol. die Real Techniques kwasten lijken me wel wat <3 en die dupes lijken er veel op lol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *