The New Black – Rebel Edge set

Laatst won ik bij Serena een nagellaksetje van het merk The New Black. Dat vond ik super leuk, want ik heb er al veel over gelezen maar helaas zijn ze niet erg goedkoop! Ik bleef er toch erg benieuwd naar, en nu heb ik dus eindelijk eens zo’n setje kunnen proberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees vooral verder!
Officieel gezien heet dit setje “The New Black Digital Underground Christina Rinaldi โ€“ Rebel Edge”. Een hele mond vol, haha. Christina Rinaldi is een nail artist uit Brooklyn (bekijk haar creaties hier!) en The New Black heeft met haar samen gewerkt om het setje te ontwikkelen. In het setje vind je vier flesjes met gekleurde nagellak, en een flesje met kleine studs (ronde en vierkante, gouden en zilveren) waar je je nagels nog verder mee kunt versieren!

Ik besloot de nagellakjes eerst los uit te proberen. De flesjes zijn behoorlijk klein (5 ml), maar de nagellak lakt verder prima. Op de swatchfoto’s heb ik van elke kleur 2 laagjes op. De zwarte met glitters vind ik super tof, en ook de grijze vind ik leuk! De andere twee kleurtjes zijn niet zo m’n ding moet ik zeggen, al zijn ze wel prima bruikbaar voor nail-art.En nail-arten deed ik! In het potje zitten goudkleurige en zilverkleurige vierkante studs, en ronde gouden studs. Deze kun je gemakkelijk in natte nagellak duwen, of natuurlijk vastzetten met nagellijm als je zeker wilt zijn dat ze goed blijven zitten. Ik vond het ’t makkelijkst om de studs op te pakken met een pincet en net boven mijn nagel los te laten, en dan nog lichtjes op hun plek te schuiven en aan te duwen. Ik moet wel zeggen dat ik de studs best groot vond, al ligt dat ook aan dat mijn nagels niet zo groot zijn haha! Maar ik vind vooral de eerste nail-art wel leuk geworden.

Al met al vind ik het wel een leuk setje! Niet alle kleuren vind ik even leuk, maar de studs kan ik natuurlijk ook gewoon combineren met andere nagellakjes. Wel vind ik de setjes erg duur, deze kost namelijk โ‚ฌ32,95. Niet bepaald goedkoop voor 4 kleine lakjes en een flesje studs… Al moet ik zeggen dat ik de kleurtjes wel vrij uniek vind, en er ook heel veel andere leuke setjes te koop zijn. Je kunt ze online bestellen, onder andere via de officiรซle website!

  1. Wauw leuk setje ๐Ÿ™‚ de eerste nail art die je er mee gemaakt hebt vind ik echt super gaaf ,maar ook die met de oranje-tint vind ik heus niet lelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *