The Body Shop Vitamin E – Face Mist & Night Cream

De Vitamin E lijn van The Body Shop is mijn favoriete gezichtsverzorgingslijn voor in de winter. Het voedt namelijk heel goed zonder erg vettig te zijn, en is echt een aanrader voor als je huid vochtarm en behoorlijk ongelukkig wordt van winters weer! Nu het warmer is (maar geen zomer..) gebruik ik niet alle producten meer, maar twee producten zitten nog wel in mijn everyday bakje. Ik heb er nooit over geschreven, maar dat werd weleens tijd!

Allereerst gebruik ik de Vitamin E Nourishing Night Cream nog steeds, een rijke crème bedoelt om ’s nachts je huid lekker te voeden en te verzorgen. En ja, dat doet hij zeker goed! De textuur is best apart, romig en fris tegelijkertijd en vooral heel zacht. Ik raad je wel aan om niet teveel op te smeren, anders word je ’s ochtends wakker met een hoofd als een spiegelei en kan het ook te vettig zijn voor je huid waardoor je puistjes krijgt. Mijn huid voelt ’s ochtends heerlijk zacht en gevoed aan en hierdoor kan ik ook overdag een vrij lichte dagcrème gebruiken zonder last te hebben van velletjes. Een aanrader vind ik het zeker, en omdat je echt niet veel nodig hebt kun je er ook nog vrij lang mee doen! Goedkoop is hij niet, een potje van 50 ml is €19 (maar er zijn wel vaak acties!). Er zit parfum in, dat vind ik in zekere zin wel een nadeel. Al vind ik de geur wel heel lekker!

Naast de nachtcrème gebruik ik ook nog de Vitamin E Face Mist, om na het make-uppen mijn gezicht minder poederig te maken. De facemist kun je overigens ook gebruiken als toner, of op hete dagen als lekkere opfrisser. Ik moet zeggen dat hij mijn make-up niet langer laat zitten (in tegenstelling tot de Urban Decay Allnighter spray), maar het er wel stukken minder poederig uit laat zien! Eerlijk is eerlijk, ik vind het geen must-have product waar je echt niet zonder kan. Maar een fijne aanvulling op mijn gezichtsverzorging vind ik het alsnog wel! Met een prijs van €12 is ook deze niet goedkoop, maar mocht je ‘m voor een fijner prijsje kunnen scoren is het wel een prima product.

Mocht je een vrij vochtarme huid hebben, dan raad ik je sowieso aan om de Vitamin E lijn eens te bekijken bij The Body Shop. Op dit moment gebruik ik dus alleen bovenstaande producten, maar van alle producten uit de lijn die ik heb geprobeerd viel niets me echt tegen! Als je wat meer wilt weten over ingrediënten en dergelijken kun je overigens op de site kijken. Hier kun je de producten ook bestellen, of breng een bezoekje aan een van de winkels!

  1. Klinkt goed, al wist ik natuurlijk al dat je erg happy was met de Vitamine E lijn. Misschien dat ik er nog wel eens wat van haal, maar voor nu heb ik al zoveel skincare liggen.

  2. Ik heb exact dezelfde mening over deze producten als jij, haha. De nightcream is awesome en de face mist voelt gewoon heel prettig, maar is geen musthave.

  3. Ik vroeg me altijd al af wat nou the deal was met die spray, maar eigenlijk best wel chill. Voor een dagje strand bijvoorbeeld, tegen het uitdrogen door de zon (Hoewel ik er dan altijd al gesmolten bij lig door alle zonnebrand). Klinken verder als heerlijke producten 🙂

  4. Ze klinken wel heel erg fijn, maar als ik er parfum inzit hoef ik het helaas niet te proberen. Dat is toch iets waar mijn gezichtshuid heel slecht tegen kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *