The Body Shop Vitamin E – Face Mist & Night Cream

De Vitamin E lijn van The Body Shop is mijn favoriete gezichtsverzorgingslijn voor in de winter. Het voedt namelijk heel goed zonder erg vettig te zijn, en is echt een aanrader voor als je huid vochtarm en behoorlijk ongelukkig wordt van winters weer! Nu het warmer is (maar geen zomer..) gebruik ik niet alle producten meer, maar twee producten zitten nog wel in mijn everyday bakje. Ik heb er nooit over geschreven, maar dat werd weleens tijd!

Allereerst gebruik ik de Vitamin E Nourishing Night Cream nog steeds, een rijke crème bedoelt om ’s nachts je huid lekker te voeden en te verzorgen. En ja, dat doet hij zeker goed! De textuur is best apart, romig en fris tegelijkertijd en vooral heel zacht. Ik raad je wel aan om niet teveel op te smeren, anders word je ’s ochtends wakker met een hoofd als een spiegelei en kan het ook te vettig zijn voor je huid waardoor je puistjes krijgt. Mijn huid voelt ’s ochtends heerlijk zacht en gevoed aan en hierdoor kan ik ook overdag een vrij lichte dagcrème gebruiken zonder last te hebben van velletjes. Een aanrader vind ik het zeker, en omdat je echt niet veel nodig hebt kun je er ook nog vrij lang mee doen! Goedkoop is hij niet, een potje van 50 ml is €19 (maar er zijn wel vaak acties!). Er zit parfum in, dat vind ik in zekere zin wel een nadeel. Al vind ik de geur wel heel lekker!

Naast de nachtcrème gebruik ik ook nog de Vitamin E Face Mist, om na het make-uppen mijn gezicht minder poederig te maken. De facemist kun je overigens ook gebruiken als toner, of op hete dagen als lekkere opfrisser. Ik moet zeggen dat hij mijn make-up niet langer laat zitten (in tegenstelling tot de Urban Decay Allnighter spray), maar het er wel stukken minder poederig uit laat zien! Eerlijk is eerlijk, ik vind het geen must-have product waar je echt niet zonder kan. Maar een fijne aanvulling op mijn gezichtsverzorging vind ik het alsnog wel! Met een prijs van €12 is ook deze niet goedkoop, maar mocht je ‘m voor een fijner prijsje kunnen scoren is het wel een prima product.

Mocht je een vrij vochtarme huid hebben, dan raad ik je sowieso aan om de Vitamin E lijn eens te bekijken bij The Body Shop. Op dit moment gebruik ik dus alleen bovenstaande producten, maar van alle producten uit de lijn die ik heb geprobeerd viel niets me echt tegen! Als je wat meer wilt weten over ingrediënten en dergelijken kun je overigens op de site kijken. Hier kun je de producten ook bestellen, of breng een bezoekje aan een van de winkels!

Verder Bericht

Vorige Bericht

26 Reacties

 1. beautybysandra 4 juli 2013

  Hij klinkt erg fijn, ben benieuwd hoe hij voor mijn huid is 🙂

 2. Marloes 4 juli 2013

  De face mist lijkt me wel fijn!

 3. Sofie 4 juli 2013

  Ze klinken goed!

 4. Beautydagboek 4 juli 2013

  De nachtcreme wil ik wel eens testen. Daar ga ik de volgende keer even naar kijken!

 5. Kimberly 4 juli 2013

  Deze lijn lijkt me zo heerlijk! De geur alleen al is ook zo lekker 🙂 Jammer dat mijn gezicht er niet zo goed tegen kan

 6. Laura 4 juli 2013

  Beide producten lijken me erg fijn! <3

 7. Charlotte 4 juli 2013

  De face mist is fantastisch! Het is 1 van lijn favoriete producten waardoor ik er zelf ook wel een review van online moest zetten…echt een topproduct!

 8. femketje 4 juli 2013

  Klinkt niet slecht! ♡

 9. LaraLaurentia 4 juli 2013

  Klinkt goed, al wist ik natuurlijk al dat je erg happy was met de Vitamine E lijn. Misschien dat ik er nog wel eens wat van haal, maar voor nu heb ik al zoveel skincare liggen.

 10. Lotte 4 juli 2013

  Ik heb exact dezelfde mening over deze producten als jij, haha. De nightcream is awesome en de face mist voelt gewoon heel prettig, maar is geen musthave.

 11. Tara 4 juli 2013

  Ik vroeg me altijd al af wat nou the deal was met die spray, maar eigenlijk best wel chill. Voor een dagje strand bijvoorbeeld, tegen het uitdrogen door de zon (Hoewel ik er dan altijd al gesmolten bij lig door alle zonnebrand). Klinken verder als heerlijke producten 🙂

 12. Beautyjuf 4 juli 2013

  De nachtcrème klinkt veelbelovend 🙂 Die zou ik wel eens willen proberen in de winter. Mijn huid is dan echt droog en geirriteerd door het gure weer.

 13. Anna 4 juli 2013

  De nachtcrème klinkt heel fijn, maar ook wel een beetje duur.

 14. Charlotte 4 juli 2013

  Mooie producten, alleen toch wel jammer van de parfum als ingrediënt, dat probeer ik juist altijd te skippen!

 15. Kirsten 4 juli 2013

  Ik heb zelf de dag creme (: Ik vind ze opzich wel fijn!

 16. Alyssa 4 juli 2013

  De crème klinkt erg fijn. Ik heb eigenlijk nog niet zoveel ervaring met producten van the Body Shop.

 17. MySimplySpecial 4 juli 2013

  Ik heb vroeger wel eens wat producten uit deze lijn gebruikt!

 18. Lisa 4 juli 2013

  De face mist gebruik ik ook, vooral in de zomer vind ik die erg fijn 🙂

 19. Joyce 4 juli 2013

  De face mist lijkt me erg fijn!

 20. robin 4 juli 2013

  ik ga denk ik die creme halen want ik gebruik nu iets en dat is echt zo crappy x_x

 21. Mieke 4 juli 2013

  De face mist is echt heerlijk verzorgend en verfrissend! Ben benieuwd naar de nachtcrème!

 22. Lies 4 juli 2013

  Ze klinken wel heel erg fijn, maar als ik er parfum inzit hoef ik het helaas niet te proberen. Dat is toch iets waar mijn gezichtshuid heel slecht tegen kan.

 23. beautybyts 4 juli 2013

  Ik vind de vitamine e lijn van tbs heel fijn!!

 24. Kelly 4 juli 2013

  Lijken me erg fijn!

 25. Monique 4 juli 2013

  Ik vind het een hele fijne lijn. Ik gebruik zelf de creme cleanser, dagcreme en face mist van deze lijn bijna dagelijks!

 26. Esmay 4 juli 2013

  Die nachtcreme klinkt goeddd.
  En hoomijngod ik dacht: die spray is echt handig, die wil ik wel! Maar die heb ik al. :”D

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén