Summer Styles

In een aantal blogs heb ik je al laten zien wat ik de kleuren van de zomer vind. In deze blog geef ik je tips over wat deze zomer de fashion must-haves zijn. Misschien ben jij ook niet zo’n zomermens, een excuus om een nieuwe outfit te kopen is altijd leuk!

Coral colors zijn helemaal in deze zomer. Veel nagellak merken hebben mooie oranje en roze tinten in de collecties opgenomen. Deze trend past goed bij de pastel fashion. Er is van allerlei kleding in zachte kleuren te krijgen als je gaat kijken op Swyf.nl. Van blousejes tot broeken tot mooie colbertjes.

Studs zijn hip. Je vindt ze op allerlei kleding. Van schoenen, tot jasjes tot truien en dus zelfs op je nagels! De nagellak die ik hiervoor gebruikt heb had ik gewonnen en is van het merk The New Black. Er zijn trouwens ook meiden die de nagellak studs op hun tenen doen. Leuk als je sandaaltjes met een open neus draagt!

Neon is fashion. Er zijn allerlei leuke jurkjes te krijgen in felle neon kleuren. Een fel gekleurd T-shirt kun je heel chique dragen als je het combineert met een mooie broek. Je kunt ook voor een casual chique stijl gaan zoals hierboven. Classy, maar toch een beetje gewaagd door de felle groene kleur van het shirtje.

Voor welke zomertrends ben jij al gegaan?

Deze blogpost is in samenwerking met Swyf.nl geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *