Philosophy Hope in a Jar & Purity Made Simple

Philosophy.. In zekere zin vind ik het toch een “magisch” merk, een merk met een hele hype erom. Een merk wat ik voorheen nooit had geprobeerd, maar waar ik sinds kort de bovenstaande producten van gebruik. Hoewel ik ze nu pas 2 weken gebruik wil ik er toch alvast wat over gaan vertellen, al was het maar omdat ik enthousiast over ben!

Hope in a Jar is een moisturizer, een voedende crème die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken. Hij zit in een simpele maar eigenlijk best mooie verpakking en hij voelt best bijzonder aan – het lijkt in eerste instantie een romige crème, maar zodra je gaat smeren lijkt het net een soort dikkig water. Hierdoor smeert hij lekker uit en trekt hij snel in! Iets minder vind ik de sterke lavendelgeur die de crème heeft, een behoorlijk kruidige geur die zeker in het begin wel overweldigend is. Maar ik moet zeggen, de crème is wel perfect voor mijn huid op dit moment! Ik merk namelijk dat hij net voedend genoeg is en zeker niet vettig, en dat mijn huid echt tot rust begint te komen. Mijn huid heeft snel rode vlekken, maar ik merk dat dit echt minder wordt. Wat betreft onzuiverheden en dergelijken merk ik niet echt verschil (ik heb altijd wel een paar kleine puistjes en vrij opvallende poriën).

Daarnaast gebruik ik sinds kort ook de gel versie van Purity Made Simple cleanser, eentje waar je je gezicht en ogen mee kunt reinigingen. Hij is vrij dikkig en schuimt licht, waardoor ik hem fijn vind om onder de douche te gebruiken. Daarbuiten gebruik ik eigenlijk ook nooit een cleanser, dat vind ik veel teveel gedoe haha! Hij doet zijn werk prima, al verwijdert hij mijn oogmake-up niet helemaal (geen enkele cleanser bij mij, tenzij ik heel hard ga boenen) en gebruik ik dus liever gewoon make-up remover. Voordeel is dat hij zuinig is in gebruik, want je hebt maar een heel klein beetje nodig!

Beide producten bevallen me tot nu toe dus goed! Ik merk dat mijn huid het sowieso ook fijn vindt dat ik nu twee simpele producten gebruik, en niet van alles door elkaar. Hope in a Jar is voor mijn huid nu perfect, al vind ik de geur wat minder en had ik een SPF nog wel fijn gevonden. De cleanser werkt prima en is zuinig. Goedkoop zijn de producten niet, maar daar kan ik mee leven als ze fijn werken en niet al te snel opgaan. Philosophy producten kun je kopen via Ici Paris XL, Hope in a Jar kost €40,62 voor 60 ml en Purity Made Simple €20,29 voor 225 ml. Ici Paris XL heeft vrij vaak korting op skincare, dus dat zou ik zeker in de gaten houden!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Laura 11 juli 2013

  Klinkt ontzettend goed! Wel wat prijzig idd, maar als je er lang mee doet en het goed werkt is het wel terecht!

 2. Sofie 11 juli 2013

  Het lijken me beide fijne producten!

 3. femketje 11 juli 2013

  hope in a jar klinkt super goed 😀 hoor er ook altijd alleen maar positieve dingen over!

 4. Kimberly 11 juli 2013

  Ik hou van allebei de producten!! <3

 5. Kelly 11 juli 2013

  Lijken me heerlijk!

 6. Alyssa 11 juli 2013

  Lijken me fijne producten, maar ik vind het altijd jammer dat ze zo prijzig zijn.

 7. Joyce 11 juli 2013

  Lijken me beide erg fijne producten!

 8. Esmay 11 juli 2013

  Die Hope in a Jar lijkt me echt een fijne creme! Maar die prijs, ugh no!

 9. Lotte 11 juli 2013

  Hm, ik weet niet. Ik heb niet het idee dat deze producten nu zoveel specialer zijn dan van andere merken als ik je review zo lees, haha!

 10. Anna 11 juli 2013

  Ze lijken me fijn, maar wow, die prijs! Echt niet haha.

 11. MySimplySpecial 11 juli 2013

  Klinkt als fijne producten!

 12. Kim 11 juli 2013

  Lijken me hele fijne producten! Als er nog eens korting is, ga ik misschien toch eens een kijkje nemen voor iets van philosophy 🙂

 13. robin 11 juli 2013

  Purity Made Simple vind ik echt fijn maar ik had een keer een andere dagcreme van Philosophy en die was binnen 2 maanden helemaal uh.. verrot? Haha, er zaten harde stukjes in en hij rook vreemd ><

 14. Roxanne 11 juli 2013

  Ik krijg hoofdpijn van lavendelgeur, dus ben bang dat ik moet overslaan :S

 15. Lieze 12 juli 2013

  Alleen de naam al, prachtig

 16. Yak Man 13 juli 2013

  wow, ik wist niet dat hope in the jar zo duur was ><! Hij klinkt wel heel erg fijn (: Misschien maar is mijn geld opzij zetten

 17. me 13 juli 2013

  Ik had een proefzakje van de creme, helaas was het bedorven, de stank was echt te erg dus helaas heb ik het niet uit kunnen proberen.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén