Personal & Instagrams

Nagellak, nagellak, nagellak! Dat moet natuurlijk erin, haha. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk bijna nooit meer nagellak koop, maar ik krijg natuurlijk weleens wat voor mijn blog (of ik win het, dubbel yay!). En ik swatch nog steeds regelmatig voor Ilja, wat ik natuurlijk met liefde (en in ruil voor nagellak) doe. Het The New Black setje en mijn favo’s van de China Glaze Sunsational hebben jullie al kunnen zien! En Essie.. Tsja, ik kies toch altijd voor dezelfde kleurtjes haha #oeps. Binnenkort laat ik jullie twee nieuwe zien!

Afgelopen zaterdag kocht ik een tablet en we zijn nog steeds hele goede vriendjes! Het werkt super fijn en is soms echt wel handiger dan een grote, lompe (en hete) laptop. Nadine kwam dezelfde dag op bezoek en moest natuurlijk even op de foto, en het tablet heeft ook een camera aan de voorkant dus kan ik lekker selfies gaan maken, heuj! En die Nikes… Daarmee is mijn relatie iets minder goed. Ik deed ze laatst weer aan en na een kwartiertje lopen had ik alweer blaren :(. Ik heb ze nu volgepropt met sokken en ze staan al een tijdje zo, dus hopelijk worden ze er wat losser van.

De laatste tijd ben ik wat meer bezig met skincare (wat jullie vast al gemerkt hebben, haha) en dus probeer ik verschillende dingen uit. Ik probeer wel minimaal 2 weken bij 1 lijn of combinatie te proberen, anders zal mijn huid niet zo gelukkig worden vrees ik (en kan ik het ook niet voldoende testen naar mijn mening). Over de Philosophy producten heb ik al geschreven (fijn maar duur) en op dit moment probeer ik de nieuwe lijn van Neutral uit. Zonder parfum, kleurstoffen en parabenen, en vooralsnog werken de producten heel fijn!

Oh en het was ineens zooooomer! Ik ben er niet super blij mee omdat ik de hele dag op stage zit (in een steady 23 graden van de airco) en de rest van de tijd aan het rennen ben voor metro’s en treinen, haha. Maar goed, het maakt je wel lekker vrolijk! En dus scoorde ik een fancy zonnebril bij de H&M én kreeg ik een heel erg welkom pakketje van Kruidvat! Helaas kan ik de jongens niet op komen halen bij het dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal, maar ik heb wel weer een fijne zonnebescherming (vergelijkbaar met deze van Biodermal en Lancaster, maar ik denk dan wel een stukje goedkoper!). En ik heb nog een leuk DIY projectje gedaan met foto’s, tape en een mooi boekje, maar ook die krijgen jullie binnenkort te zien!

En last but not least: foooood! Wel helaas knakworstjes die al 3 maanden over datum waren, maar ik heb het overleefd haha. Laatst kocht ik trouwens dat All About Matt Fixing Powder van Essence, omdat ik super veel positieve dingen erover heb gelezen. Ik vind hem wel fijn maar op dit moment pak ik vaker mijn MAC MSF Natural omdat die ook wat dekking geeft en ik nu vaak geen zin heb in foundation of concealer. Toch laat ik hem zeker nog even in mijn everyday bakje liggen!

Vinden jullie het trouwens leuk als ik elke 2 weken zo’n blogpost maak? Ik doe het niet zo vaak, maar ik vind het zelf wel een leuke manier om ook wat meer persoonlijke dingen met jullie te delen. Ik wil het ook niet té vaak doen omdat ik niet zo’n boeiend leven heb haha, maar misschien dat 2x per maand wel oké is? Let me know!

  1. Leuk idee om elke twee weken deze post te doen!
    En dat met die nikes herken ik haha, maar als ze eenmaal ingelopen zijn dan zijn die blaren het zeker waard!

  2. Ik vind dit altijd heel erg leuk om te zien 🙂 een tablet is idd superhandig! Ik heb alleen toen de fout gemaakt om te kiezen voor een ipad die enkel wifi kon ontvangen, hierdoor kan ik hem buiten niet gebruiken omdat onze wifi zo ver niet reikt… En de dagcreme van Philosophy vind ik echt superspul! Maar idd wel best aan de prijzige kant… Maar ik vind hem zuinig in gebruik dus dat compenseert dan weer een beetje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *