Personal & Instagrams

Nagellak, nagellak, nagellak! Dat moet natuurlijk erin, haha. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk bijna nooit meer nagellak koop, maar ik krijg natuurlijk weleens wat voor mijn blog (of ik win het, dubbel yay!). En ik swatch nog steeds regelmatig voor Ilja, wat ik natuurlijk met liefde (en in ruil voor nagellak) doe. Het The New Black setje en mijn favo’s van de China Glaze Sunsational hebben jullie al kunnen zien! En Essie.. Tsja, ik kies toch altijd voor dezelfde kleurtjes haha #oeps. Binnenkort laat ik jullie twee nieuwe zien!

Afgelopen zaterdag kocht ik een tablet en we zijn nog steeds hele goede vriendjes! Het werkt super fijn en is soms echt wel handiger dan een grote, lompe (en hete) laptop. Nadine kwam dezelfde dag op bezoek en moest natuurlijk even op de foto, en het tablet heeft ook een camera aan de voorkant dus kan ik lekker selfies gaan maken, heuj! En die Nikes… Daarmee is mijn relatie iets minder goed. Ik deed ze laatst weer aan en na een kwartiertje lopen had ik alweer blaren :(. Ik heb ze nu volgepropt met sokken en ze staan al een tijdje zo, dus hopelijk worden ze er wat losser van.

De laatste tijd ben ik wat meer bezig met skincare (wat jullie vast al gemerkt hebben, haha) en dus probeer ik verschillende dingen uit. Ik probeer wel minimaal 2 weken bij 1 lijn of combinatie te proberen, anders zal mijn huid niet zo gelukkig worden vrees ik (en kan ik het ook niet voldoende testen naar mijn mening). Over de Philosophy producten heb ik al geschreven (fijn maar duur) en op dit moment probeer ik de nieuwe lijn van Neutral uit. Zonder parfum, kleurstoffen en parabenen, en vooralsnog werken de producten heel fijn!

Oh en het was ineens zooooomer! Ik ben er niet super blij mee omdat ik de hele dag op stage zit (in een steady 23 graden van de airco) en de rest van de tijd aan het rennen ben voor metro’s en treinen, haha. Maar goed, het maakt je wel lekker vrolijk! En dus scoorde ik een fancy zonnebril bij de H&M én kreeg ik een heel erg welkom pakketje van Kruidvat! Helaas kan ik de jongens niet op komen halen bij het dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal, maar ik heb wel weer een fijne zonnebescherming (vergelijkbaar met deze van Biodermal en Lancaster, maar ik denk dan wel een stukje goedkoper!). En ik heb nog een leuk DIY projectje gedaan met foto’s, tape en een mooi boekje, maar ook die krijgen jullie binnenkort te zien!

En last but not least: foooood! Wel helaas knakworstjes die al 3 maanden over datum waren, maar ik heb het overleefd haha. Laatst kocht ik trouwens dat All About Matt Fixing Powder van Essence, omdat ik super veel positieve dingen erover heb gelezen. Ik vind hem wel fijn maar op dit moment pak ik vaker mijn MAC MSF Natural omdat die ook wat dekking geeft en ik nu vaak geen zin heb in foundation of concealer. Toch laat ik hem zeker nog even in mijn everyday bakje liggen!

Vinden jullie het trouwens leuk als ik elke 2 weken zo’n blogpost maak? Ik doe het niet zo vaak, maar ik vind het zelf wel een leuke manier om ook wat meer persoonlijke dingen met jullie te delen. Ik wil het ook niet té vaak doen omdat ik niet zo’n boeiend leven heb haha, maar misschien dat 2x per maand wel oké is? Let me know!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Melissa 17 juli 2013

  Leuk idee om elke twee weken deze post te doen!
  En dat met die nikes herken ik haha, maar als ze eenmaal ingelopen zijn dan zijn die blaren het zeker waard!

 2. femketje 17 juli 2013

  oeh altijd leuk zulke persoonlijke posts 😀 super mooie china glaze lakjes!

 3. Frances 17 juli 2013

  Leuke foto’s!

 4. Anna 17 juli 2013

  Leuk artikel!

 5. Charile 17 juli 2013

  Leuk artikel 🙂

 6. Amy 17 juli 2013

  Oeeeeh al die lakjes! 😀

 7. Charlotte 17 juli 2013

  Ik vind dit altijd heel erg leuk om te zien 🙂 een tablet is idd superhandig! Ik heb alleen toen de fout gemaakt om te kiezen voor een ipad die enkel wifi kon ontvangen, hierdoor kan ik hem buiten niet gebruiken omdat onze wifi zo ver niet reikt… En de dagcreme van Philosophy vind ik echt superspul! Maar idd wel best aan de prijzige kant… Maar ik vind hem zuinig in gebruik dus dat compenseert dan weer een beetje…

  • Marjolein 18 juli 2013 — Berichtauteur

   Oh dat is wel onhandig! Bij mij staat het modem gelukkig vrij dicht bij de achtertuin haha, ik heb ook geen mobiel internet op mijn tablet.

 8. Laura 17 juli 2013

  Heel leuk om al je instagram foto’s nog eens bij elkaar te zien (met meer uitleg natuurlijk)! 🙂

 9. Esther - Mango Sorbetto 17 juli 2013

  Welke tab3 heb je? Ik zit erover te denken de 8 inch te kopen, lijkt me een fijn formaat!

 10. Charlotte 17 juli 2013

  Leuke foto’s.
  Gaaf dat je een tablet hebt!
  Om de 2 weken vind ik superleuk om te zien 🙂

 11. Lieze 17 juli 2013

  Ik vind het heel leuk als je elke 2 weken zo’n blogpost maakt, ik hou ervan! En die nailart met die studs is zo mooi… ♥_♥

 12. Kimberly 17 juli 2013

  Oehhh appeltaart, lekker lekker! Ik vind denk ook om de 2 weken leuker!

 13. Kelly 17 juli 2013

  Leuke foto’s!

 14. Jana 17 juli 2013

  Leuk om te zien 😀 x

 15. Lies 17 juli 2013

  Heel leuk om te zien! De Neutral producten lijken mij heel erg fijn.

 16. LaraLaurentia 17 juli 2013

  Moet je vaker doen, ik vind de nagellak foto’s vooral erg gaaf 😀

 17. Lotte 18 juli 2013

  Jaaa, zeker blijven doen dit! Vind ik leuk 😀 En knakworsten over de datum eten? Getsie Mayo 🙁

 18. Angelique 19 juli 2013

  Leuke foto`s meis! Veel plezier met je tab, lijkt mij erg fijn 🙂

 19. Roxanne 28 juli 2013

  Ik vind dit soort posts hartstikke leuk 🙂 Leuke foto’s weer! Hopelijk worden je schoenen wat lossr, want ze zijn wel leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén