New in – Samsung Galaxy Tab 3 8.0″

Ahhhh, eindelijk! Al zeker een jaar staat een tablet hoog op mijn wishlist en nu heb ik er eindelijk eentje gekocht. Ik wilde eigenlijk voor een iPad mini gaan maar het is toch een Samsung geworden met Android, omdat ik er niet al teveel aan uit wilde geven en in de Samsung tablets nog een micro sd kaartje kunt doen om het geheugen uit te breiden. Ook heeft Android wat meer mogelijkheden (en ben ik er al bekend mee, dus binnen no time was hij zoals ik wilde en kon ik ermee aan de slag). Deze Samsung Galaxy Tab 3.0 in het 8.0″ formaat is net nieuw en is volgens mij simpelweg Samsung’s antwoord op de iPad mini. Ongeveer even groot, mooi scherm, iets meer werkgeheugen, vergelijkbare accu, allebei 16GB geheugen voor ongeveer dezelfde prijs. Ik heb ‘m natuurlijk pas net maar alles werkt lekker soepeltjes, ziet er mooi uit, en het formaat is voor mij eigenlijk perfect! Hij is ongeveer zo groot als een A5 blaadje alleen dan iets smaller, en nog geen centimeter dik.

Ik wilde ‘m trouwens graag omdat ik veel op mijn telefoon doe (boeken en magazines lezen, series en films kijken en dergelijken) maar waar hij eigenlijk veel te klein voor is. Een tablet vind ik dan een mooie optie tussen telefoon en laptop in, al blijft het natuurlijk een luxeding haha! Overigens vond ik stiekem ook wel dat ik wat moois mocht kopen van mezelf, want ik heb alle tentamens en vakken van mijn master in 1x gehaald! Ik moet natuurlijk nog wel mijn scriptie afronden en ik weet niet hoe lang ik daar nog over ga doen, maar ik vind het heel fijn dat ik me om de rest geen zorgen meer hoef te maken.

Hij was €299 en ik heb ‘m gekocht bij Alternate, voornamelijk omdat hij verder hier in de buurt uitverkocht was of niet even makkelijk te halen maar ook omdat we met deze winkel gewoon prima ervaringen hebben. Mocht je toevallig ook twijfelen tussen een iPad of Samsung, dan is dit artikel wel interessant om te bekijken! Goed, iedereen heeft natuurlijk wel een voorkeur voor de een of de ander haha, maar ik ben vooralsnog wel heel blij met mijn nieuwe poepje :D.

  1. Super leuk dat je hem hebt! Ik wil ook echt een eigen tablet, altijd zo handig! Tip: The Sims freeplay is echt super leuk Γ©n verslavend! πŸ˜‰

  2. He, eindelijk iemand die het met mij eens is en ook voor een Android kiest! Ik heb zelf een Nexus 7 en ik ben er heel blij mee, veel plezier met je tablet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *