New in – eBay tas

Laatst bestelde ik op eBay een tas uit het verre China.. En na precies een week stond mijn liefdevolle pakketpostbezorger al voor de deur ermee. Whuuuut! Maar dat vind ik natuurlijk leuk haha. En omdat ik nooit ervaring heb gehad met het bestellen van tassen op eBay, was ik toch wel erg benieuwd. Vandaag ga ik ‘m jullie dan ook laten zien en vertellen wat ik ervan vind!


Allereerst: it is baaah-eautiful! Vind ik dan in ieder geval, haha. Hij is precies zoals hij er op de foto’s uit zag, dus geen onaangename verrassingen wat dat betreft. Hij kwam ook netjes verpakt aan – in zo’n dunne stoffen tas met daarom een plastic tas en daarom nog een plastic tas. Hij had ook geen heftige plasticgeur of iets dergelijks, ook wel fijn haha!


Op de foto’s hierboven heb je al de tas vanuit allerlei hoeken kunnen zien. Hij is zwart met gouden accenten en heeft zowel kortere handvatten als een langere band. Aan de voorkant hangt een gouden en zwarte stukje stof (het nut is mij onduidelijk haha), aan de achterkant is hij gewoon glad. Links en rechts zitten vakken met een rits, dat vind ik wel handig! Het grote vak is zwart van binnen en hierin zit aan de ene kant nog een vakje met een rits, en aan de andere kant twee van die telefoonvakjes. Het formaat vind ik precies goed, want in het grote vak past de net iets groter dan A4 formaat zijnde map die ik vaak meeneem naar stage! Ook is hij vrij smal en hoog, dat vind ik altijd wel mooi bij een tas.

Maar het bijzondere aan deze tas is de onderkant! Hier zitten een heleboel gouden studs op, wat ik zelf erg tof vind. Ze lijken ook best goed vast te zitten, ik ben niet bang dat ze er binnen no time vanaf liggen. Wel moet ik zeggen dat de tas toch vrij plastic-ish aanvoelt… Ik vind het ’t beste te vergelijken met een Primark tas. Het ziet er prima uit, maar je voelt wel dat hij wat goedkoper is. Ook moet je hem niet te vol doen.. De eerste keer dat ik hem meenam was hij namelijk wel vrij vol en is het lange hengsel half los gegaan. De kortere handvatten kunnen wel wat meer hebben, maar alsnog raad ik je aan om hem niet vol te laden.

Al met al vind ik het een geslaagde aankoop, want hij was maar €10! Hij was er snel, hij ziet er mooi uit en ik vind het een fijn formaat. Wel echt oppassen met wat je erin doet, want het lange hengsel is niet zo stevig. Je kunt hem hier op eBay vinden (bij deze verkoper, die nog meer leuke tassen heeft!).

  1. Ik vind het echt een prima tas zoals die eruit ziet! Ik heb ook heel wat tassen van de Primark, die super lang meegaan. Dus als het Primark kwaliteit is, dan moet ik ook zeker even een kijkje nemen. Vooral fijn dat die niet zo hevige plasticgeur om zich heen heb hangen. Ik word daar altijd een beetje misselijk van, als een tas dat heeft!

  2. Echt heeel mooi! <3 Ik heb meteen even op ebay gekeken. Toen ik op de link in de tekst klikte zag ik dat hij €5,78 was, is hij goedkoper geworden? :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *