New in – eBay tas

Laatst bestelde ik op eBay een tas uit het verre China.. En na precies een week stond mijn liefdevolle pakketpostbezorger al voor de deur ermee. Whuuuut! Maar dat vind ik natuurlijk leuk haha. En omdat ik nooit ervaring heb gehad met het bestellen van tassen op eBay, was ik toch wel erg benieuwd. Vandaag ga ik ‘m jullie dan ook laten zien en vertellen wat ik ervan vind!


Allereerst: it is baaah-eautiful! Vind ik dan in ieder geval, haha. Hij is precies zoals hij er op de foto’s uit zag, dus geen onaangename verrassingen wat dat betreft. Hij kwam ook netjes verpakt aan – in zo’n dunne stoffen tas met daarom een plastic tas en daarom nog een plastic tas. Hij had ook geen heftige plasticgeur of iets dergelijks, ook wel fijn haha!


Op de foto’s hierboven heb je al de tas vanuit allerlei hoeken kunnen zien. Hij is zwart met gouden accenten en heeft zowel kortere handvatten als een langere band. Aan de voorkant hangt een gouden en zwarte stukje stof (het nut is mij onduidelijk haha), aan de achterkant is hij gewoon glad. Links en rechts zitten vakken met een rits, dat vind ik wel handig! Het grote vak is zwart van binnen en hierin zit aan de ene kant nog een vakje met een rits, en aan de andere kant twee van die telefoonvakjes. Het formaat vind ik precies goed, want in het grote vak past de net iets groter dan A4 formaat zijnde map die ik vaak meeneem naar stage! Ook is hij vrij smal en hoog, dat vind ik altijd wel mooi bij een tas.

Maar het bijzondere aan deze tas is de onderkant! Hier zitten een heleboel gouden studs op, wat ik zelf erg tof vind. Ze lijken ook best goed vast te zitten, ik ben niet bang dat ze er binnen no time vanaf liggen. Wel moet ik zeggen dat de tas toch vrij plastic-ish aanvoelt… Ik vind het ’t beste te vergelijken met een Primark tas. Het ziet er prima uit, maar je voelt wel dat hij wat goedkoper is. Ook moet je hem niet te vol doen.. De eerste keer dat ik hem meenam was hij namelijk wel vrij vol en is het lange hengsel half los gegaan. De kortere handvatten kunnen wel wat meer hebben, maar alsnog raad ik je aan om hem niet vol te laden.

Al met al vind ik het een geslaagde aankoop, want hij was maar €10! Hij was er snel, hij ziet er mooi uit en ik vind het een fijn formaat. Wel echt oppassen met wat je erin doet, want het lange hengsel is niet zo stevig. Je kunt hem hier op eBay vinden (bij deze verkoper, die nog meer leuke tassen heeft!).

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. Laura 30 juli 2013

  Wauw, wat een mooie tas! Die studs aan de onderkant vind ik echt super leuk! En dat voor een tientje…dan wordt ik wel een beetje jaloers! 😉

 2. Kimberly 30 juli 2013

  Voor die 10 euro ziet ‘ie er mooi uit zeg! De onderkant vind ik vooral zo tof!! 😀

 3. MySuperSweetLife 30 juli 2013

  Hele mooie tas, die onderkant is gaaf!
  Liefs

 4. Sofie 30 juli 2013

  Wat een mooi model!

 5. femketje 30 juli 2013

  Hij ziet er super uit 😀

 6. Lieze 30 juli 2013

  Ooh, hij is echt prachtig!

 7. Dionne 30 juli 2013

  Ik vind hem leuk!

 8. Kelly 30 juli 2013

  Ik vind het echt een prima tas zoals die eruit ziet! Ik heb ook heel wat tassen van de Primark, die super lang meegaan. Dus als het Primark kwaliteit is, dan moet ik ook zeker even een kijkje nemen. Vooral fijn dat die niet zo hevige plasticgeur om zich heen heb hangen. Ik word daar altijd een beetje misselijk van, als een tas dat heeft!

 9. Amy 30 juli 2013

  Wat een leuke tas voor die prijs 🙂

 10. Beautydagboek 30 juli 2013

  Stoere tas! En voor dat geld zeker geen miskoop.

 11. Mariska 30 juli 2013

  Ik vind hem ook echt heel erg leuk! Ook fijn dat hij al zo snel binnen was 🙂 Ik ga direct even kijken (als beginnend Ebay verslaafde haha! )

 12. Heartshapedrosepetals 30 juli 2013

  Leuke tas! Vooral die onderkangt erbij 😀

 13. Sanne_MakeUpGorgeous 30 juli 2013

  Waaw, mooie tas zeg! Vooral de studs aan de onderkant zijn een prachtige detail.

 14. dewi 30 juli 2013

  leuke tas! ben benieuwd hoe lang die kan meegaan!

 15. Nieke 30 juli 2013

  Erg leuk! Ben benieuwd of de tas ook een beetje volhoud!

 16. Kelly 30 juli 2013

  Hele mooie tas!

 17. I scream beauty 30 juli 2013

  Leuke aankoop!! Op Ebay kun je als je goed zoekt echt leuke koopjes vinden!

 18. NailTalk 30 juli 2013

  Leuke tas! Ik heb de binnenkant van de mijne gewassen en de stinkgeur is nu bijna weg. Zo leuk voor zo weinig geld!

 19. Jana 30 juli 2013

  Wat een mooie tas 😀 x

 20. Kirsten 30 juli 2013

  Wat een koopje! Super leuk 😀

 21. Priscilla 30 juli 2013

  Echt heeel mooi! <3 Ik heb meteen even op ebay gekeken. Toen ik op de link in de tekst klikte zag ik dat hij €5,78 was, is hij goedkoper geworden? :O

  • Priscilla 31 juli 2013

   Oeps! sorry mijn fout. Er komt nog iets van €4 euro verzendkosten bij 😛

   Dus in totaal rond de €10,- inderdaad

 22. Wendy 30 juli 2013

  Toch hardstikke leuk voor maar 10 euro.

 23. Danielle 30 juli 2013

  Toevallig keek ik al naar een tas op eBay. Dus thanks voor de tip!

 24. Priscilla 31 juli 2013

  Ik vind ’t een hele toffe tas. Die gouden studs op de onderkant zijn heel tof.

 25. Anna 31 juli 2013

  Wat een toffe tas, erg mooi!

 26. Joyce 31 juli 2013

  Oeh tassen shoppen op Ebay, dat is verslavend hoor! ;D Nu krijg ik alweer te kriebels! Stoer exemplaar ook Marjo!

 27. martina 1 augustus 2013

  wat een leuke tas! Leuk om wat over je ervaring te lezen, heb zelf ook nog geen tassen via ebay gekocht!

 28. Savannah\ 1 augustus 2013

  Wauw is er ook een look-a-like te koop in Nederland? heb geen paypal ;$

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén