Miss Sporty Pump Up Booster waterproof eyeliner

Miss Sporty lijkt een steeds beter merk te worden – de nagellakjes worden steeds leuker, de mascara’s lijken het goed te doen en nu komt het merk met een eyeliner (en een mascara) die ook al hoge ogen gooit onder de bloggers. Ik wilde hem ook proberen en voor €3,49 mocht ik deze Pump Up Booster 24hr eyeliner mee nemen! Maar is hij zo fijn dat hij mijn all-time favo waterproof eyeliner (die van Catrice!) weet te verslaan?


De verpakking vind ik in ieder geval wel leuk, lekker zomers! De eyeliner heeft zo’n dunne, spons-achtige applicator die ik meestal wel fijn vind werken, al komt er soms wel erg veel product vanaf. In dit geval is de applicator ook langer dan ik normaal gewend ben! Bij het swatchen op mijn hand viel me gelijk op dat hij goed zwart is en half mat opdroogt.

Hm, de applicator was toch wel even wennen! De lijn werd dan ook niet zo strak als ik had gewild, maar het resultaat was alsnog wel prima. Wel kreeg ik al snel product op mijn wimpers, wat weer onhandig is met het aanbrengen van mascara. Zeker voor oppassen dus! En de eyeliner droogt niet super snel (of nou ja, niet zo snel als die van Catrice), dus je moet echt even wachten met je oog weer open doen (of niesen). Oh én pas op bij het eruit trekken van de eyeliner uit de verpakking, want voordat je het weet zit alles onder de zwarte stipjes, haha.

Qua houdbaarheid doet de eyeliner het op zich best prima. Aan het eind van de dag had ik geen eyeliner afdrukken of vlekken (wat een wonder is met mijn vette oogleden), al was de wing wel een beetje afgebrokkeld. Wrijven moet je zeker niet doen, dan brokkelt de eyeliner namelijk ook af! Ik zou er ook niet mee gaan zwemmen of douchen, maar een licht regenbuitje of een traanoog kan hij nog wel prima aan. Het is gewoon typisch zo’n eyeliner die niet vlekt maar wel af kan brokkelen, wat ik zelf het fijnst vind werken. Hij is overigens ook prima te verwijderen met make-up remover, een voordeel van zulke eyeliners!

Conclusie: geen nieuwe holy grail (sorry, gotta love de Catrice waterproof liquid liner!), maar ook zeker niet slecht. De applicator is even oefenen, maar de eyeliner is wel pikzwart en vlekt niet. Inmiddels is hij al te vinden in het Miss Sporty schap, voor €3,49! Er is ook een bijbehorende waterproof mascara, die is €4,49.

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Laura 2 juli 2013

  Ziet er nog best goed uit, en natuurlijk een prima prijsje! Miss Sporty is alleen niet bij mij in de buurt te koop, dus zou ik alsnog die van Catrice kopen. 😉

 2. Sofie 2 juli 2013

  Klinkt goed voor die prijs!

 3. Kirsten 2 juli 2013

  Ik vind hem opzich best fijn maar ik moet er nog steeds wel even aan wennen.

 4. Danielle 2 juli 2013

  Ik heb hem nu toevallig op en vind hem opzich best fijn

 5. Beautyjuf 2 juli 2013

  Ik blijf toch liever een potloodje gebruiken 😉 Daar kan ik beter mee overweg en de lijn kan ik dan strakker zetten.

 6. Lieze 2 juli 2013

  Lijkt me niet zo fijn…

 7. Ayla 2 juli 2013

  ziet er best goed uit! x

 8. femketje 2 juli 2013

  deze lijkt me best fijn 😀

 9. Lies 2 juli 2013

  Klinkt best wel als een fijne eyeliner. Ik gebruik alleen zelf nooit waterproof make-up.

 10. Esmay 2 juli 2013

  Klinkt prima, maar ik denk dat ik maar gewoon blijf bij mijn favorietjes. 😀

 11. Alyssa 2 juli 2013

  Ziet er helemaal niet slecht uit, ik ben alleen niet zo’n fan van waterproof make-up.

 12. Anna 2 juli 2013

  Mwah, ik ben niet heel erg enthousiast. Vooral die zwarte stipjes, irritant haha. Ik gebruik nu een eyeliner van de Etos, best fijn.

 13. Joyce 2 juli 2013

  Ziet er best goed uit!

 14. MySimplySpecial 2 juli 2013

  De swatches zien er goed uit.

 15. Charlotte 2 juli 2013

  Ik vind hem superfijn werken 🙂

 16. Lotte 2 juli 2013

  Hm, hij lijkt me best fijn! Maar ik denk niet dat ‘ie die van Catrice kan verslaan inderdaad, haha.

 17. Charlotte 2 juli 2013

  Voor deze prijs lijkt hij me vrij goed zijn werk te doen…

 18. Kimberly 2 juli 2013

  Jammer dat hij afbrokkelt! Ik heb hem nog niet geprobeerd eigenlijk 😛

 19. Annelie 2 juli 2013

  Jammer dat je hem niet super vind. Zelf gebruik ik bijna geen eyeliner dus zal deze ook niet zo snel kopen.

 20. Kelly 2 juli 2013

  Deze lijkt me toch best fijn!

 21. Monique 2 juli 2013

  Mooi intens zwart! Volgens mij is elk nieuw kwastje wel even wennen, maar snap ook wel dat een nieuw product niet zomaar je favoriet verslaat 🙂

 22. robin 2 juli 2013

  ugh eyeliner afdrukken vind ik zo erg -_- gelukkig dat deze dat niet doet, want ik heb dat probleem dus ook bij meeste eyeliners (en mascara’s, maar dat is door m’n concealer). het kwastje is wel fijn dun maar ik denk dat als je iets nieuws gebruikt het altijd wennen is en je het zo onder de knie hebt ^^

 23. Evelien 3 juli 2013

  Hij klinkt erg goed, maar Catrice Liquid Liner (niet waterproof hihi) blijft mijn favoriet ook <3

 24. Lieve 3 juli 2013

  Voor deze prijs valt hij te proberen, maar de eyeliner trekt niet zo’n rechte lijn inderdaad

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén