MAC Mineralize Skinfinish Natural – Light & Light/Medium


Een tijd geleden kocht ik een MAC Mineralize Skinfinish Natural in een blogsale, omdat ik op zoek was naar een fijn product om mijn make-up mee af te poederen. Fan was ik er echter niet van, met mijn droge winterhuidje was hij echt veel te poederig en ook te donker. Maar toen werd het warmer, mijn huid vettig/onrustiger en (een heel mini klein beetje) bruiner.. En was ik fan!


De MSF Natural die ik had is de kleur Light/Medium, en laatst kocht ik Light erbij omdat dat meer mijn kleur is (zeker in de winter). Deze gebakken poeders kun je volgens MAC het beste gebruiken als finishing powder, maar ik vind hem ook best vergelijkbaar met een poederfoundation – de dekking is dan ook vrij goed! Hij is niet helemaal dekkend, maar egaliseert mijn gezicht wel. Er zit overigens een hele lichte shimmer in die je bijna niet ziet, maar toch wel een extra mooi en natuurlijk effect geeft. Tijd voor full face foto’s!


Hier heb ik – naast mascara – niets op. Mijn huid is op dit moment eindelijk weer rustig aan het worden, ik had wel last van wat puistjes en dat zie je nog een beetje. Verder is mijn huid niet echt egaal en “zacht” qua kleur (zoals ik bij sommige mensen weleens zie, jaloers!).


Hier heb ik de MAC MSF Natural in Light aangebracht, met een stevige flat top kwast. Hij maakt mijn gezicht sowieso direct een stuk matter maar niet tΓ©, maar bovendien vind ik dat hij ook mijn huid egaliseert qua kleur en qua opvallende poriΓ«n!

En met wat blush op en “geset” met The Body Shop Vitamin E spray ziet het er zo uit. Zo ga ik op het moment ook vaak de deur uit! Ik vind dit fijn voor de zomer omdat er geen plakkerige foundation, concealer of andere dingen aan te pas komen. Het enige nadeel vind ik dat de MAC Mineralized Skinfinish Natural wel velletjes kan benadrukken en ik hem voor een droge huid minder geschikt vind, maar voor de zomer vind ik hem echt fijn! Met een prijs van €28 is hij niet goedkoop, maar Light/Medium heb ik al flink gebruikt (en kocht ik ook niet nieuw) en hij gaat zeker niet snel op.

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Sofie 20 juli 2013

  Mooie dekking πŸ˜€

 2. Kimberly 20 juli 2013

  Lijken me best wel fijne poeders! Vooral voor de zomer inderdaad, in de winter zou mijn huid ze niet zo goed kunnen gebruiken denk ik

 3. beautybysandra 20 juli 2013

  Het geeft een mooi resultaat!

 4. Esmay 20 juli 2013

  Klinkt niet echt als een ideale poeder voor mij, ik heb namelijk een droge huid atm, dus huilen. Maar het klinkt wel prima voor de mensen die gewoon een goede huid hebben hiervoor haha!

 5. Marloes 20 juli 2013

  Ziet er goed uit!

 6. Lotte 20 juli 2013

  Full face foto’s van Mayo, lekker wakker worden! <3 Hij geeft wel een mooi effect op jouw huid, net wat egaler inderdaad. Wel jammer dat 'ie velletjes benadrukt, dat moet ik nu juist niet hebben.

 7. femketje 20 juli 2013

  ziet er mooi uit ;D

 8. MySimplySpecial 20 juli 2013

  Ik heb ze ook en ze bevallen goed!

 9. Charlotte 20 juli 2013

  Wauw ze zijn prachtig πŸ˜€

 10. Sophie 20 juli 2013

  Ik vind het er echt goed uitzien!

 11. Kimberley 20 juli 2013

  Ik heb een vette huid, dus ik vind het ook heel fijn om mijn gezicht af te kunnen poederen πŸ™‚ Ze lijken me erg fijn!

 12. Vera 20 juli 2013

  Deze lijkt me heel erg fijn! Ik heb namelijk ook in de winter nog wel een lichtelijk vet huidje. Wel een stuk minder dan in de zomer, maar toch πŸ˜‰

 13. Charlotte 20 juli 2013

  Ik ben dol op de MSF van MAC! Ik heb hem in de kleur medium en ik combineer hem het liefste met de catrice photo finish foundation. Geeft een supermooie dekking en finish!

 14. Lieze 20 juli 2013

  Ziet er mooi en verzorgd uit, en toch natuurlijk. Heel mooi!

 15. Anna 20 juli 2013

  Ziet er mooi uit, lijkt me een erg fijn product!

 16. Lidewij 20 juli 2013

  Ik vind het een heel mooi effect geven! Net alsof je geen make-up op hebt en gewoon een prachtige huid hebt, heel natuurlijk πŸ™‚

 17. Kelly 20 juli 2013

  Ik heb ook de skinfinish in medium en ik vind de dekking ook echt heel erg fijn!

 18. Ilja 22 juli 2013

  purdy pinguin

 19. Mieke 31 juli 2013

  Mooi effect zeg!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén