Love – Essie Midnight Cami + OPI Get Your NumberBovenstaande combinatie draag ik regelmatig, en elke keer als ik ‘m weer op doe dan ben ik verliefd. Ik vind hem perfect! De liquid sand lakjes van OPI vind ik toch het mooist met topcoat erover (zodat het juist weer glanzend wordt). Get Your Number van OPI dekt niet zo heel goed, dus breng ik een laagje aan over een laagje Midnight Cami van Essie. Shiny en sparkly! Het OPI lakje komt trouwens uit de Mariah Carey collectie en hoewel hij niet meer in de winkel ligt kun je hem nog wel online vinden (op eBay bijvoorbeeld).


De foto’s van mijn nagels en van de bloemetjes maakte ik trouwens met een andere lens dan ik normaal gebruik. Niet mijn lens, maar van mijn vader en ik wilde hem toch even proberen! Dit is de Canon 40mm F2.8 pancake lens, een hele platte en stille. Op mijn 550D vind ik hem niet wonderlijk veel beter dan de 50mm F1.8 lens, hooguit net iets scherper. Maar hij is wel heel schattig haha, en dat er een stille motor in zit in plaats van het plastic geschraap van een 50mm kan soms ook wel handig zijn.

Wat is jouw favo nagellakje of nagellak combo?

  1. Mooie foto’s met de lens van je vader πŸ™‚ ik vind de Opi nagellak ook heel mooi! Zelf draag ik geen nagellak omdat ik de slechte gewoonte heb om te bijten dus ik heb ook geen favo combi

  2. Mooie combinatie! Ik heb de mariah carey liquid sand lakjes ook maar ik heb er nog nooit een topcoat over heen gedaan, maar ik vind dat bij jou wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *