Honey by Marc Jacobs

Hoog, heel hoog scoren de Marc Jacobs parfums op schattigheid. Kijk dat flesje dan! Een nieuw parfummeke voor de zomer, met een design dat twee fashiontrends combineert – strepen en polkadots. Natuurlijk konden de vlinders niet ontbreken… Maar waar het echt om draait, is natuurlijk de geur zelf!

Geurnoten
Top: peer, fruitige punch, sappige mandarijn
Hart: oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basis: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten

En hoewel ik niet eens zo’n fan van de andere Marc Jacobs parfums ben, vind ik deze toch wel erg lekker. Ik verwachtte eigenlijk een mierzoete honinggeur, maar dat is het niet! Hij is juist lekker fruitig en fris zonder kinderlijk zoet te zijn. Hierna ga je de warmere hart- en basisnoten ruiken. Helaas merk ik wel dat ik hem al snel niet meer ruik, de basis blijft bij mij niet heel erg hangen. Een super spannend vernieuwende geur wil ik het niet noemen, maar ik word er blij van en vind hem echt heel geschikt voor de zomer, juist ook omdat hij niet zo overweldigend is en niet super sterk blijft hangen! Een veilige maar alsnog niet saaie geur, die je wel in je tas moet gooien om hem bij te kunnen spuiten.

Honey by Marc Jacobs
Eau de Parfum 30ml – €51
Eau de Parfum 50ml – €71
Eau de Parfum 70ml – €91
Radiant Body Lotion – €37
Fresh Shower Gel – €34

  1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik weet niet goed wat ik van deze geur moet denken. Het flacon is prachtig maar de geur, ik weet ’t niet… ik denk dat ik hem de volgende keer dat ik hem zie toch even ga ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *