Hair care – current routineVoorheen wisselde ik super vaak van producten als het op haarverzorging aan kwam… Maar de laatste tijd merk ik dat ik echt vaste producten heb die ik elke keer gebruik. Nu komt dit ook doordat ik tegenwoordig elke dag mijn haar was en er niet al te lang over na wil denken (want dat gebeurt om half 7 ’s ochtends, haha). Op dit moment gebruik ik Jumping Juniper van Lush, een vaste shampoo bar. Echt super fijn vind ik hem, al gaat hij bij mij wel vrij snel op! Maar dat komt eigenlijk vooral omdat hij zo lekker schuimt en ruikt, en ik stiekem wel teveel gebruik. Maar, hij is echt fijn. Maakt mijn haar goed schoon en luchtig! Hierna gebruik ik de Coconut Care conditioner, die ik bij de Action kocht. Ook heel fijn voor mijn haar, want hij voedt wel maar is niet te zwaar. Ik gebruik hem wel alleen in het onderste deel van mijn haar, niet bij de haaraanzet!

Na het douchen laat ik mijn haar vaak ongeveer 10-15 minuten in een handdoek zitten (terwijl ik mijn make-up doe), waarna ik het eruit haal en borstel (bad I know, maar anders droogt maar mijn extra wild op haha). Ik doe wat L’oréal Elvive Extraordinary Oil in de puntjes van mijn haar, wat ik echt super spul vind! Het voedt mijn haar waardoor mijn krullen mooi en glad worden, zonder té vettig te zijn. Als laatste spuit ik over mijn hele haar de Coconut & Almond Leave-in Conditioner van Boots. Een hele lichte spray die prima bij mijn haaraanzet kan, maar die min haar ook nog net iets minder pluizig maakt.

Welke producten gebruik jij op het moment voor je haar?

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Laura 9 juli 2013

  Klinkt goed, ik heb ook jumping juniper. Altijd zo leuk om te gebruiken! De andere producten lijken me ook fijn! 😉

 2. Sofie 9 juli 2013

  Mooie producten gebruik je!

 3. Beautydagboek 9 juli 2013

  De olie van l’oreal wil ik ook nog wel eens proberen. Die van Lush ben ik ook benieuwd naar!

 4. femketje 9 juli 2013

  leuk om te lezen 😀 die leave in conditioner lijkt me fijn!

 5. Kim 9 juli 2013

  Leuke producten! Ik wissel altijd af van shampoo en conditioner, maar vast is toch wel de mythical oil van L’oreal en een haarcrème van TBS.

 6. Ayla 9 juli 2013

  klinkt fijn! x

 7. Liesbeth 9 juli 2013

  Oh, heel interessant om te lezen. Ik ben nog een beetje op zoek naar ‘mijn’ producten, maar dit is alvast een handig artikel 🙂

 8. Lotte 9 juli 2013

  Ik ben wel benieuwd naar die lichte spray met kokos en amandel! Veel leave in conditioners zijn veel te zwaar en vettig.

 9. Kimberly 9 juli 2013

  Die leave in conditioner lijkt me eigenlijk best wel fijn!

 10. Esther - Mango Sorbetto 9 juli 2013

  Die leave in conditioner lijkt mij ook heel fijn! Ga ik eens proberen!

 11. Charlotte 9 juli 2013

  Ik heb de haarolie van l’oréal ook. prima spul 🙂

 12. Kelly 9 juli 2013

  Lijken me hele fijne producten!

 13. Lies 9 juli 2013

  Ik wissel zelf eigenlijk best veel qua haarproducten en dan vooral de shampoo en styling producten. Het enige wat ik nu al wel maanden gebruik is het Hegron haar serum van de de Action.

 14. Joyce 9 juli 2013

  De l´oreal olie lijkt me erg fijn!

 15. Esmay 9 juli 2013

  Die L’oreal olie wil ik graag nog eens proberen, maar ook weer niet omdat ik bang ben dat ik dan 1. bang ben dat mijn haar vet word en 2. dat ik ‘m dan neit ga gebruiken haha :”D

 16. Anna 9 juli 2013

  Leuk om te lezen! Die van l’oreal hebben wij ook een tijdje gehad, erg fijn spul!

 17. Charlotte 9 juli 2013

  Die oil lijkt me echt heel fijn.
  Leuk om te zien 🙂

 18. Jana 9 juli 2013

  Lijken me erg fijne producten 😀 x

 19. Meer 10 juli 2013

  Ik gebruik de PURE lijn (shampoo en.conditioner voor geverfd haar) van L’oreal en ik.hoef mn haar maar 1x in de 3 a 4 dagen te wassen 🙂 fijn spul!! Mn hoofdhuid moest er wel zo’n 3 week aan wennen 😉 toen was mn haar snel vettig maar nu is t top!

 20. MySimplySpecial 10 juli 2013

  Lijken me fijne producten!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén