Hair care – current routineVoorheen wisselde ik super vaak van producten als het op haarverzorging aan kwam… Maar de laatste tijd merk ik dat ik echt vaste producten heb die ik elke keer gebruik. Nu komt dit ook doordat ik tegenwoordig elke dag mijn haar was en er niet al te lang over na wil denken (want dat gebeurt om half 7 ’s ochtends, haha). Op dit moment gebruik ik Jumping Juniper van Lush, een vaste shampoo bar. Echt super fijn vind ik hem, al gaat hij bij mij wel vrij snel op! Maar dat komt eigenlijk vooral omdat hij zo lekker schuimt en ruikt, en ik stiekem wel teveel gebruik. Maar, hij is echt fijn. Maakt mijn haar goed schoon en luchtig! Hierna gebruik ik de Coconut Care conditioner, die ik bij de Action kocht. Ook heel fijn voor mijn haar, want hij voedt wel maar is niet te zwaar. Ik gebruik hem wel alleen in het onderste deel van mijn haar, niet bij de haaraanzet!

Na het douchen laat ik mijn haar vaak ongeveer 10-15 minuten in een handdoek zitten (terwijl ik mijn make-up doe), waarna ik het eruit haal en borstel (bad I know, maar anders droogt maar mijn extra wild op haha). Ik doe wat L’oréal Elvive Extraordinary Oil in de puntjes van mijn haar, wat ik echt super spul vind! Het voedt mijn haar waardoor mijn krullen mooi en glad worden, zonder té vettig te zijn. Als laatste spuit ik over mijn hele haar de Coconut & Almond Leave-in Conditioner van Boots. Een hele lichte spray die prima bij mijn haaraanzet kan, maar die min haar ook nog net iets minder pluizig maakt.

Welke producten gebruik jij op het moment voor je haar?

  1. Leuke producten! Ik wissel altijd af van shampoo en conditioner, maar vast is toch wel de mythical oil van L’oreal en een haarcrème van TBS.

  2. Ik wissel zelf eigenlijk best veel qua haarproducten en dan vooral de shampoo en styling producten. Het enige wat ik nu al wel maanden gebruik is het Hegron haar serum van de de Action.

  3. Die L’oreal olie wil ik graag nog eens proberen, maar ook weer niet omdat ik bang ben dat ik dan 1. bang ben dat mijn haar vet word en 2. dat ik ‘m dan neit ga gebruiken haha :”D

  4. Ik gebruik de PURE lijn (shampoo en.conditioner voor geverfd haar) van L’oreal en ik.hoef mn haar maar 1x in de 3 a 4 dagen te wassen 🙂 fijn spul!! Mn hoofdhuid moest er wel zo’n 3 week aan wennen 😉 toen was mn haar snel vettig maar nu is t top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *