Gotta love glasses!

Goede ogen – vooralsnog lijk ik er wel gezegend mee te zijn. Maar zelfs dan is het belangrijk om je ogen te beschermen met een fijne zonnebril, zeker met dit zonnige weer! En goed, zelfs al heb je wel een bril.. Tegenwoordig is het meer een fashion accessoire dan echt een last. Beter gezegd, bij veel mensen mis ik het echt als ze eens hun bril niet op hebben, haha! Zeker als je een montuur hebt dat echt goed bij je gezicht staat, is het echt niet (meer) iets om je voor te schamen. En je hebt tegenwoordig een heleboel verschillende stijlen, dus een bril met jampotglazen hoeft echt niet meer!

Ik rock vooral stoere zonnebrillen (vaak van de mannenafdeling, ssst), maar ik weet zeker dat als ik een gewone bril nodig had, ik toch wel een klein voorraadje aan zou leggen. Gewoon, om lekker af te wisselen! Maar er zijn toch wel twee belangrijke redenen waarom ik geen dure brillen moet kopen.. Ten eerste omdat ik gewoon af wil kunnen wisselen, en ten tweede omdat zonnebrillen vaak maar 1 seizoen overleven bij mij haha #oeps. Gelukkig kun je tegenwoordig een bril online kopen voor een fijn prijsje, zodat je dus gemakkelijk af kunt wisselen! Of natuurlijk gewoon 1 bril kopen omdat je er echt eentje nodig hebt, maar er nog niet zo’n goede relatie mee hebt. Ik zou nog wel graag zo’n pilotenzonnebril willen hebben, want die vind ik heel tof!

Heb jij een bril, of net als ik nooit genoeg zonnebrillen? En wissel je ook graag af?