Gotta love glasses!

Goede ogen – vooralsnog lijk ik er wel gezegend mee te zijn. Maar zelfs dan is het belangrijk om je ogen te beschermen met een fijne zonnebril, zeker met dit zonnige weer! En goed, zelfs al heb je wel een bril.. Tegenwoordig is het meer een fashion accessoire dan echt een last. Beter gezegd, bij veel mensen mis ik het echt als ze eens hun bril niet op hebben, haha! Zeker als je een montuur hebt dat echt goed bij je gezicht staat, is het echt niet (meer) iets om je voor te schamen. En je hebt tegenwoordig een heleboel verschillende stijlen, dus een bril met jampotglazen hoeft echt niet meer!

Ik rock vooral stoere zonnebrillen (vaak van de mannenafdeling, ssst), maar ik weet zeker dat als ik een gewone bril nodig had, ik toch wel een klein voorraadje aan zou leggen. Gewoon, om lekker af te wisselen! Maar er zijn toch wel twee belangrijke redenen waarom ik geen dure brillen moet kopen.. Ten eerste omdat ik gewoon af wil kunnen wisselen, en ten tweede omdat zonnebrillen vaak maar 1 seizoen overleven bij mij haha #oeps. Gelukkig kun je tegenwoordig een bril online kopen voor een fijn prijsje, zodat je dus gemakkelijk af kunt wisselen! Of natuurlijk gewoon 1 bril kopen omdat je er echt eentje nodig hebt, maar er nog niet zo’n goede relatie mee hebt. Ik zou nog wel graag zo’n pilotenzonnebril willen hebben, want die vind ik heel tof!

Heb jij een bril, of net als ik nooit genoeg zonnebrillen? En wissel je ook graag af?

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Laura 17 juli 2013

  Ik ben nog op zoek naar een zonnebril, want die van mij (ooit bij de Kruidvat gekocht 🙂 ) vind ik niet zo leuk meer en hij zit niet lekker. 😉

 2. Lotte 17 juli 2013

  Sexyface! Ik heb ook nooit genoeg zonnebrillen, bij mij gaan ze ook vaak stuk (vaak doordat iemand anders er dan op gaat zitten… Sad, but true story).

 3. Lieze 17 juli 2013

  Zelf heb ik een echte bril, maar alleen voor op school. Daarnaast heb ik ook redelijk voor zonnebrillen, ze zijn gewoon zo verslavend!

 4. Alyssa 17 juli 2013

  Ik heb gewoon één bril die ik af en toe draag. Eigenlijk heb ik deze bril allleen nodig voor veraf te kijken – dus tijdens auto rijden en tv kijken. Ik heb gewoon één montuur, maar zou het wel leuk vinden om er meerdere te hebben :-). Zonnebrillen vind ik ook erg tof!

 5. Anna 17 juli 2013

  Ik heb een aantal zonnebrillen, waarvan eentje me staat en de rest eigenlijk niet. Maar op die mooie ben ik een dag na de aankoop al op gaan zitten en nu is ‘ie scheef…

 6. femketje 17 juli 2013

  ik heb nu al een stuk of 6 brillen (verzameld in 7 jaar tijd hoor XD) met dezelfde sterkte qua glazen, altijd leuk om een beetje af te wisselen :3

 7. MySimplySpecial 17 juli 2013

  Ik ben nog op zoek naar een mooie en goede zonnebril!

 8. Estelle 17 juli 2013

  Ik heb een bril, maar geen zonnebril. Heb erg slechte ogen, dus een bril is heel duur. Ik ga naar een ‘specialere’ opticien en daar kun je dan weer niet een bril+zonnebril halen, moet allemaal apart. Wordt een beetje duur xD Plus, ik heb gewoon een hekel aan zonnebrillen, haha. Ik vind ze vervelend, ik zie alles zo raar en donker en dat moet ik niet hebben!

 9. Charlotte 17 juli 2013

  Ik heb 1 zonnebril maar draag deze niet vaak omdat ik altijd bang heb dat het een witte afdruk nalaat als ik ermee in de zon lig :p

 10. Lies 17 juli 2013

  Ik ben gek op zonnebrillen en draag ze ook bijna elke dag. Zelf koop ik ook altijd goedkopere zonnebrillen zodat ik er meer kan kopen en mocht er ooit 1 kapot gaan dat het wel jammer is, maar geen ramp doordat die niet zo duur was.

 11. Debbie 19 juli 2013

  Ik heb een bril en een zonnebril… Mijn zonnebril is dus met sterkte en wat ben ik daar blij mee met dit zonnetje die we nu echt hebben.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén