Fotografie – Manga @ Wereldmuseum

Afgelopen weekend ben ik eindelijk weer eens naar een museum geweest, met mijn broer. Ik ben niet zo’n cultuurpersoon en musea bezoek ik dan ook niet vaak, maar als je een Rotterdampas hebt en dus gratis naar binnen kunt vind ik het wel leuk! We besloten naar het Wereldmuseum te gaan, waar sinds afgelopen vrijdag een tentoonstelling over manga is geopend. Ik heb totaal geen tekentalent en vind die manga tekeningen dan ook maar uiterst knap! Naast tekeningen was er nog veel meer te zien zoals anime films, games en foto’s van bepaalde stromingen, als ook een stukje van de geschiedenis en oorsprong ervan. En hoewel dat misschien saai klinkt, vond ik dat zeker niet! Ik heb er wat foto’s gemaakt, die ik jullie vandaag ga laten zien.


Mocht je dit soort dingen wel interessant vinden, dan raad ik je zeker aan om naar de tentoonstelling te gaan! Uiteindelijk waren we nog best lang binnen, en naast de mangatentoonstelling kun je ook de vaste collectie bekijken (met allerlei oude dingen uit verschillende werelddelen, ook interessant om te zien!). Meer informatie kun je vinden op de website!