Essie Lapiz of Luxury & Wicked


Essie nagellak, dol ben ik er op! Mooie kleuren, fijne kwastjes, en ze blijven bij mij relatief lang en goed zitten. Super goedkoop zijn ze niet, maar als het een van mijn favo nagellakjes kan worden heb ik er wel wat meer voor over. Ik heb twee nieuwe kleurtjes, namelijk Wicked en Lapiz Of Luxury.




And I loooooove them! Lapis Of Luxury is een heel mooi blauw kleurtje met een vleugje lavendel. Leuk voor de zomer! Dekt in twee laagjes, al is hij wel best dunnig en vind ik hem na 3 dunne laagjes het mooist. Wicked is daarentegen behoorlijk vampy en donker, maar ook dat vind ik tof! Dekt goed, al is hij in 2 laagjes het beste. De kleur zou ik omschrijven als heel diep donkerrood! De nagellakjes hebben trouwens het brede, platte en rond eindigende kwastje, een van de redenen waarom ik van Essie nagellak houd (naast dat het lang blijft zitten bij mij). Bijna foutloos kan ik daarmee lakken!

Essie kun je onder andere kopen via OnlineMakeup, waar de nagellakjes €9,99 per stuk kosten. Bovendien kun je hier ook nog wat oudere kleurtjes vinden, wat wel handig is als je een kleurtje zoekt dat niet meer in de winkel te koop is! Ik vind Lapiz of Luxury en Wicked in ieder geval zeker aanraders, hoewel ze heel verschillend zijn ben ik verliefd op beiden haha.

  1. Wat een mooie swatches, het blauwe kleurtje heb ik ook, maar ik vind Wicked helemaal,geweldig, wat een mooi kleur! Essie vind ik zo ongeveer het fijnste merk. Mooie swatches 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *