Case-Mate Signature Flip Cover

Vriendinnetje Nadine heeft sinds kort een fancy Samsung Galaxy S4. En van die fancy nieuwe smartphones met mooie grote schermen zijn natuurlijk wel heel leuk… Maar ook wel kwetsbaar. Een goed hoesje vind ik zelf echt een must, en toen ik van Knaldeals een hoesje uit mocht zoeken besloot ik hem aan haar te geven!Dit “Signature flip” hoesje is van het merk Case-Mate en ik vind hem zelf echt mooi! Hij is heel stevig en gemaakt van een combinatie van echt leer en een zachte binnenkant, zodat je telefoon goed beschermd wordt. Hij klikt goed dicht en is daarmee toch wel fijner dan het standaard flip hoesje wat je bij de S4 krijgt, die niet dicht blijft zitten. Je kunt verder ook gewoon prima bij de knopjes en bij de camera.


Nadine was er gelukkig ook erg blij mee! De telefoon wordt er wel iets dikker van (en tsja, hij is al groot haha), maar hij is echt goed beschermd en zeker als je je telefoon vaak in je tas doet, is dit echt een aanrader. Met een prijs van €34,95 is hij ook niet erg goedkoop, al verwacht ik dat hij zeker wel lang mee zal gaan. De service bij Knaldeals vind ik overigens verder meer dan prima, de verzendkosten zijn niet hoog en het hoesje kwam netjes verpakt binnen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk hoesje, dan is het zeker een aanrader!

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

  1. Esmay 19 juli 2013

    Awwwwyisss, eindelijk kan ik ook de foto’s zien! zo’n hoesje is wel echt heel handig, maar dan zou ik wel zulke vakjes willen waar je je pasjes in kwijt kan. De prijs is inderdaad niet echt cheap maar goed 🙂

  2. femketje 19 juli 2013

    Lijkt me een stevig ding! ♡

  3. Joyce 20 juli 2013

    Wat lief dat je meteen aan een vriendinnetje hebt gedacht! <3 Het ziet eruit als een heel degelijk en stevig hoesje!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén