Beauty online

Dat je net als ik graag winkelt en de stad ingaat voor jouw beauty producten, dat is natuurlijk een feit. Vaak kom je dan met allerlei tasjes thuis, gevuld met teveel producten om tegelijkertijd te gebruiken. Fijn is dan wel dat als je een beauty dag hebt, je alles al in huis hebt. Hoe zit dit eigenlijk online? Waar let je op als je beauty hier uitzoekt? Natuurlijk bekijk je hoe je online aanbiedingen kunt vinden, want via het web kom je allerlei winkels tegen die mooie acties uitvoeren, denk aan de sale of gratis artikelen. Nadelig is hier dan natuurlijk wel dat je gelijk meerdere producten moet bestellen om tot een bepaald order bedrag te komen. Dan betaal je immers geen verzendkosten. Leuk is trouwens verder dat je dan even geduld moet hebben, voordat de producten er zijn. Dit maakt het online winkelen eigenlijk alleen maar leuker. Geduld is een schone zaak, toch?

Als je online winkelt zijn eBay en Marktplaats goede plekken. EBay wordt strenger gecontroleerd, want hier laat je feedback achter voor een koper of verkoper. Verder controleren zij jouw bankrekening. Het grote nadeel van eBay is dat je wel veel producten in Nederland kunt krijgen, maar dat deze vaak komen van verkopers uit het buitenland. Dit betekent dat je meer kosten maakt voor de verzending en soms is het zelfs niet eens de moeite waard. Marktplaats heeft andere nadelen; je kunt op deze site vrij bieden, wat betekent dat niet iedereen zijn afspraken na komt. Verder betaal je bij Marktplaats nooit vooraf, wat natuurlijk wel een voorwaarde voor eBay is.

Heb jij al ervaring met deze sites? En heb je nog goede tips?

Deze blogpost is in samenwerking met Couponcode geschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

8 Reacties

 1. femketje 13 juli 2013

  LOVE ebay! altijd lekker cheap en vaak geen verzendkosten <3

 2. Liesbeth 13 juli 2013

  Sinds kort heb ik ook voor het eerst op ebay besteld. Inderdaad heel fijn dat je ongeveer alles kan vinden, alleen die invoerbelastingen op producten op de US zijn iets minder interessant. Maar een keer je door hebt hoe dat berekend wordt, kan je daar natuurlijk rekening mee houden. 🙂

 3. MySimplySpecial 13 juli 2013

  Ht blijft leuk als er een pakketje binnenkomt als je iets online besteld hebt!

 4. beautybyts 13 juli 2013

  I love ebay!!! Als ik iets bestel bij ebay is het via ebay.de dat is de duitse ebay en die is net wat goedkoper 😉

 5. Anna 13 juli 2013

  Ik vind ebay wel leuk, maar heb er nog nooit wat besteld omdat je met paypal moet betalen…

 6. roos 13 juli 2013

  Ik bestel eigenlijk liever niet online, ik wil het wel graag echt testen voordat ik het koop. Op Ebay heb ik nog nooit iets besteld maar dat moet met Paypal en dat heb ik niet.

 7. Ayla 13 juli 2013

  ik houuuu van ebay <3

 8. me 13 juli 2013

  Ik blijf de voorkeur houden voor de fysieke winkel.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén