Beauty online

Dat je net als ik graag winkelt en de stad ingaat voor jouw beauty producten, dat is natuurlijk een feit. Vaak kom je dan met allerlei tasjes thuis, gevuld met teveel producten om tegelijkertijd te gebruiken. Fijn is dan wel dat als je een beauty dag hebt, je alles al in huis hebt. Hoe zit dit eigenlijk online? Waar let je op als je beauty hier uitzoekt? Natuurlijk bekijk je hoe je online aanbiedingen kunt vinden, want via het web kom je allerlei winkels tegen die mooie acties uitvoeren, denk aan de sale of gratis artikelen. Nadelig is hier dan natuurlijk wel dat je gelijk meerdere producten moet bestellen om tot een bepaald order bedrag te komen. Dan betaal je immers geen verzendkosten. Leuk is trouwens verder dat je dan even geduld moet hebben, voordat de producten er zijn. Dit maakt het online winkelen eigenlijk alleen maar leuker. Geduld is een schone zaak, toch?

Als je online winkelt zijn eBay en Marktplaats goede plekken. EBay wordt strenger gecontroleerd, want hier laat je feedback achter voor een koper of verkoper. Verder controleren zij jouw bankrekening. Het grote nadeel van eBay is dat je wel veel producten in Nederland kunt krijgen, maar dat deze vaak komen van verkopers uit het buitenland. Dit betekent dat je meer kosten maakt voor de verzending en soms is het zelfs niet eens de moeite waard. Marktplaats heeft andere nadelen; je kunt op deze site vrij bieden, wat betekent dat niet iedereen zijn afspraken na komt. Verder betaal je bij Marktplaats nooit vooraf, wat natuurlijk wel een voorwaarde voor eBay is.

Heb jij al ervaring met deze sites? En heb je nog goede tips?

Deze blogpost is in samenwerking met Couponcode geschreven.