6x fotobloggers I love

Nevnarien – Zweeds, dus Google Translate is handig. Maar ze maakt hele mooie foto’s, zet er vaak bij wat ze ervoor heeft gebruikt, en heeft af en toe ook handige tutorials en tips!

Kerridge Weddings – Bruidsfotografie spreekt me op zich niet aan, maar deze foto’s van Duncan zijn echt geweldig mooi. Mooie portretten in spontane situaties, en bruidsfotografie lijkt me ook best lastig omdat je simpelweg maar 1 kans hebt om het goed te doen.

Georguess – Noors, dus ook hier is Google Translate wel handig ;). Maar ik vind haar foto’s ook erg tof, want er zit echt zo’n specifieke sfeer van rust overheen. En de foto’s zijn gewoon mooi!

DigitalRev – Een stel gekken bij elkaar, maar ik vind de filmpjes van DigitalRev wel altijd vermakelijk om te kijken haha. Niet echt bloggers (al hebben ze wel een site/webshop/blog), maar toch een aanrader. Op hun youtube kanaal vind je niet alleen reviews, maar ook tutorials (dit bijvoorbeeld) en challenges.

The Road Is Home – Indrukwekkend vind ik de foto’s op deze blog. Je ziet hier voornamelijk foto’s van een gezinnetje die volgens mij een heel mooi en “natuurlijk” leven leiden. Zo anders dan mijn leven, maar daardoor juist tof. En wederom zit er een bepaalde sfeer in!

Fotografille – En last but not least, de blog van de Nederlandse Evelien! Vol met fijne tips, leuke tutorials en natuurlijk ook haar eigen foto’s. Aanrader als je wat meer wilt halen uit je spiegelreflex of uit fotobewerking, ik vind haar tutorials duidelijk en goed te volgen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

12 Reacties

 1. femketje 21 juli 2013

  ik ken eigenlijk alleen de laatste 😀 ik ga snel eens ff bij de andere kijken :3

 2. Sofie 21 juli 2013

  Wat een prachtige foto’s!

 3. Anna 21 juli 2013

  Wat een leuk artikel! Ik kende nog geen ÊÊn, echt prachtige foto’s.

 4. Esmay 21 juli 2013

  Ik kende alleen Evelien haha, maar ik ga nu even de rest kijken want het ziet er supergoed uit , die foto’s. Echt jaloers op hun skills.

 5. Charlotte 21 juli 2013

  Wauw wat een leuke blogs!
  Ga ze allemaal volgen.
  Die nederlandse kende ik al, wat een talenten!

 6. MySimplySpecial 22 juli 2013

  Pretty! Ik ben gek op mooie foto’s!

 7. Charile 22 juli 2013

  mooie foto’s!

 8. Leonella 22 juli 2013

  Ik ben niet zo van de fotoblogs en ik kende uit dit rijtje alleen Fotografille, maar ik ga ze zeker eens bekijken want de voorbeelden zijn schitterend =)

 9. Mariska 22 juli 2013

  Eigenlijk volg ik alleen Evelien 🙂

 10. Danielle 22 juli 2013

  Handige tips! Ik volg alleen Evelien. ik vind haar blog zo leuk.

 11. Kimberly 23 juli 2013

  de laatste twee ga ik volgen! 😀

 12. Aimee 23 juli 2013

  Leuke blogs! Ik kende er al een paar, maar die andere ga ik zeker even bezoeken =)

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén