6x fotobloggers I love

Nevnarien – Zweeds, dus Google Translate is handig. Maar ze maakt hele mooie foto’s, zet er vaak bij wat ze ervoor heeft gebruikt, en heeft af en toe ook handige tutorials en tips!

Kerridge Weddings – Bruidsfotografie spreekt me op zich niet aan, maar deze foto’s van Duncan zijn echt geweldig mooi. Mooie portretten in spontane situaties, en bruidsfotografie lijkt me ook best lastig omdat je simpelweg maar 1 kans hebt om het goed te doen.

Georguess – Noors, dus ook hier is Google Translate wel handig ;). Maar ik vind haar foto’s ook erg tof, want er zit echt zo’n specifieke sfeer van rust overheen. En de foto’s zijn gewoon mooi!

DigitalRev – Een stel gekken bij elkaar, maar ik vind de filmpjes van DigitalRev wel altijd vermakelijk om te kijken haha. Niet echt bloggers (al hebben ze wel een site/webshop/blog), maar toch een aanrader. Op hun youtube kanaal vind je niet alleen reviews, maar ook tutorials (dit bijvoorbeeld) en challenges.

The Road Is Home – Indrukwekkend vind ik de foto’s op deze blog. Je ziet hier voornamelijk foto’s van een gezinnetje die volgens mij een heel mooi en “natuurlijk” leven leiden. Zo anders dan mijn leven, maar daardoor juist tof. En wederom zit er een bepaalde sfeer in!

Fotografille – En last but not least, de blog van de Nederlandse Evelien! Vol met fijne tips, leuke tutorials en natuurlijk ook haar eigen foto’s. Aanrader als je wat meer wilt halen uit je spiegelreflex of uit fotobewerking, ik vind haar tutorials duidelijk en goed te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *