Shoplog UtrechtAfgelopen donderdag ontvluchtte ik even alle schoolstress en ben ik lekker gaan shoppen in Utrecht met m’n moeder. Een stad waar ik nog steeds niet de weg weet, haha! Maar het is wel een gezellige stad en we hebben dan ook zeker een leuke dag gehad. Ook wist ik zo’n beetje alles te scoren wat ik nog wilde hebben, yay!


Allereerst ging ik op shirtjes-jacht, want dat was wel ernstig nodig. Bij H&M vond ik een mouwloos blouseje met lichte bloemenprint (€19,95), een paars shirtje met een soort kant spul bij de mouwen (€10) en een wit shirt met een geborduurde print (€19,95). De tweede en derde zijn van de L.O.G.G. lijn, de eerste van de dikkemensenlijn (waar ik eindelijk eens iets leuks wist te vinden in plaats van hobbelzakken ;)).


Bij de VitaminStore kocht ik een Dopper, een drinkfles die ik wil gaan gebruiken ter vervanging van alle flesjes die ik elke keer weer meeneem. Ik vond het namelijk nogal zonde om elke keer een flesje mee te nemen en zo’n Dopper is bovendien ook nog best stevig en handig (en roze, ohyes!). Deze was €12,95.

De producten van Boots die ik tot nu toe heb geprobeerd vind ik super fijn en dus moesten we daar ook zeker even langs. Ik nam de Coconut leave-in conditioner mee (€1,95) en de Vitamin E Moisture Lotion (€3,95), allebei van de basislijn. En super cheap!

Een ander doel was het scoren van een nieuwe shampoo bar van Lush. Ik had Squeaky Green en hoewel ik die heel fijn vond qua werking, zaten er groene stukjes blad in en dat kwam ik dus overal tegen in de douche (en in m’n haar ook). Dus wilde ik graag een bar met ongeveer dezelfde werking maar dan zonder stukjes en het werd Jumping Juniper (€9,10), die de vetbalans van je haar en hoofdhuid belooft te reguleren. Ik kocht hier ook een blikje (€2) bij om ‘m in te doen. En ik viel in de verkooptruc van de verkoopster, want ze smeerde wat Shine So Bright serum (€9,50) in m’n haar en ik kon ‘m niet laten liggen. Dit serum belooft je haarpunten gezonder te maken en mijn krullen werden er eigenlijk wel wat mooier van.. dus ging die ook mee!

De Aloe Facial Cleanser was in de aanbieding bij The Body Shop (€6) en deze vind ik wel fijn als ik haast heb, omdat hij als schuim uit de verpakking komt. Bovendien droogt hij mijn huid niet echt uit, dus deze ging mee als back-up! En bij een schilderswinkel nam ik nog een stift mee van het merk Uni Posca (€3,95). Deze schijn je namelijk te kunnen gebruiken bij nail-art, het lijkt namelijk op een soort verf wat erin zit en niet op een watervaste stift. Dat ga ik zeker uitproberen!

Al met al heb ik lekker geshopt, en m’n moeder was gelukkig ook wel goed geslaagd! Ik ben vooral blij met de shirtjes want die waren hard nodig, en ik ben erg benieuwd naar de Lush shampoo bar. En hopelijk vonden jullie het leuk om m’n geshopte spulletjes te zien!

  1. ik had een aantal jaar geleden een kanten shirtje gekocht maar nooit aangedaan (gebeurd wel vaker) nu zie je ze best vaak 😀 ik vind die jij heb de kleur heel mooi!

  2. Mijn moeder had een dopper in haar kerstpakket en ik had hem mee naar Berlijn. En ik kon het niet laten om elke keer het bekertje vol te schenken in plaats van gewoon uit het flesje te drinken. :’) Leuke dingetjes heb je verder gekocht!

  3. Leuke dingen heb je geshoptttt! Dat bloemenshirtje is echt heel erg leuk 😀 En ik ben benieuwd naar die stift, haha. Oh en huh Boots?! Ik wist niet eens dat die in Utrecht zit!

  4. Ik wil ook graag nog een keer naar Utrecht, het lijkt me een mooie stad en daarnaast ook een goede plek om te winkelen. Je hebt leuke dingetjes gekocht, ik vind de tops erg mooi.

  5. Hahaha ik moest zo hard lachen om de ‘dikkemensenlijn’. Zal mijn moeder die blouse eens laten zien, die koopt namelijk ook altijd dingen van de dikkemensenlijn en dat is een heel erg leuke blouse! Het shirtje met kant vind ik ook heel mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *