Pupa Diva’s Lashes & Vamp – gekleurde mascara!

Van nieuwe mascara’s word ik altijd wel enthousiast, ik vind het super leuk om uit te proberen of het dan toch dé holy grail mascara kan worden! Van Pupa had ik nog nooit een mascara uitgeprobeerd maar ik had er wel veel goeds over gehoord, dus was ik wel benieuwd. Ik heb twee verschillende Pupa mascara’s in twee verschillende kleuren uitgeprobeerd, vandaag mijn mening!Ik probeerde de Diva’s Lashes in de kleur Extra Black (#01) uit, en de Vamp mascara in Amethyst Violet (#400). Jep, een paarse mascara! Gekleurde mascara’s zijn namelijk weer helemaal hip deze zomer en ik vind het eigenlijk best leuk, dus was ik wel benieuwd naar deze mascara. Zoals je kunt zien is het borsteltje van de Diva’s Lashes behoorlijk groot, maar is die van de Vamp mascara smaller en curvey in het midden. Bij beide mascara’s merkte ik wel dat hij al wat droger was dan andere mascara’s vaak in het begin zijn, wat ik op zich wel een pluspunt vind! Van hele natte mascara’s gaan mijn wimpers vaak juist aan elkaar plakken namelijk.

Hierboven zie je stap voor stap het resultaat van de mascara’s. De zwarte Diva’s Lash vind ik eigenlijk erg fijn! Hij is mooi zwart van kleur en geeft vooral veel volume. Ook kon ik hem flink opbouwen zonder plakkerige of klonterige wimpers te krijgen, terwijl ik daar wel bang voor was toen ik het borsteltje zag. Maar nope, geen problemen!

Ik besloot de paarse Vamp mascara alleen op mijn onderwimpers aan te brengen, omdat ik boven en onder toch too much vind. Het borsteltje van deze mascara is kleiner, waardoor het aanbrengen op de onderste wimpers ook beter gaat! Zoals je kunt zien knalt de paarse kleur niet heel erg, al was het in het echt zeker wel feller. Toch zie je het wel, het lijkt net alsof ik een beetje paarse oogschaduw of wat eyeliner onder mijn ogen heb aangebracht. Dit doe ik normaal nooit omdat dat altijd snel gaat smudgen bij mij, maar een mascara kan wel prima!


En zeker full face zie je het beter, het valt niet echt op maar toch benadrukt het mijn groene ogen mooi! Aan het eind van de dag was dit effect wel weg moet ik zeggen, de onderste wimpers waren niet zo paars meer. Nu zal dit ook veel te maken hebben met dat mascara op mijn onderste wimpers nooit zo goed blijft zitten, al had ik geen paarse vlekken of iets onder mijn ogen. De zwarte Diva’s Lashes zat er overigens nog wel prima op, geen last van smudges of dat hij af ging brokkelen!

Ik vind de combinatie van zwarte en paarse mascara eigenlijk wel heel tof, zeker met mijn wimpers! Deze mascara’s van Pupa bevallen me bovendien ook nog eens erg goed, Diva’s Lashes geeft lekker veel volume en Vamp vind ik fijn werken door het smalle borsteltje. Ook de houdbaarheid op de wimpers vind ik voor niet waterproof mascara’s nog verrassend goed! Deze mascara’s kun je onder andere kopen bij OnlineMakeup. Pupa Diva’s Lashes kost €16,50 en Pupa Vamp €17,50.

  1. De paarse mascara ziet er leuker uit dan ik in eerste instantie dacht! Zelf heb ik vroeger een tijdje knalgroene mascara gehad haha en blauwe. Dat smeerde ik dan op mijn boven en onderwimpers, dat was niet zo’n succes!

  2. Leuk zeggg! 🙂 Ik vind paars wel een apart kleurtje en weet niet of ik er dan dat bedrag voor zou neerleggen. Denk niet dat ik hem heel vaak zou gebruiken. Maar hij is wel heel leuk! mmm..! irritant. 🙂

  3. Gave combinatie, het staat leuker dan ik had gedacht. Ik denk dat we allemaal nog wel dat beeld van huisvrouwen met blauwe mascara hebben, haha. Love the paarse op je onderste wimpers!

  4. Ik vind de paarse mascara toch mooier dan dat ik had gedacht toen ik de kleur zag. Ik weet niet of ik helemaal meega in de gekleurde mascara’s trend, want ik vind mijn wimpers juist het mooist als ze héél zwart zijn, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *