Printic – pretty polaroids van je (Instagram) foto’s!


Handig hoor, al die nieuwerwetse uitvindingen om je foto’s mee te kunnen delen. Maar toch blijven afgedrukte foto’s ook leuk, bijvoorbeeld om in je agenda te plakken of cadeau te doen! Een leuke en handige manier om je (Instagram) foto’s ook echt eens vast te kunnen houden is door ze te bestellen via de app Printic. Je installeert de app, kiest foto’s die je wilt af laten drukken uit je Instagram/Facebook account of vanuit de opgeslagen foto’s op je telefoon, bewerkt en betaalt ze (creditcard of paypal) en binnen drie werkdagen kun je de foto’s al op je deurmat verwachten! Helaas is de app er vooralsnog alleen voor iPhone/iPad/iPod touch en dus zette ik vriendinnetje Nadine en haar iPhone weer eens in als proefkonijn. Benieuwd naar haar ervaring?Ze bestelde 6 foto’s, allemaal van haar katten omdat ze zo schattig zijn haha! De foto’s worden afgedrukt in een Polaroid-thema, dus met het herkenbare witte randje en ook ongeveer in hetzelfde formaat. Je kunt nog teksten toevoegen aan de foto’s, zoals ze bij twee foto’s heeft gedaan. De kwaliteit is prima, al zie je wel dat de originele foto’s al niet van super hoge kwaliteit/super scherp waren. Aan de andere kant voegt dat ook wel weer wat retro sfeer toe, haha! Het bestellen van de foto’s ging overigens ook super makkelijk en ze had de foto’s ook echt binnen 3 dagen binnen!

Nadine is erg enthousiast, en ik vind het wel jammer dat er nog geen Android-app is! Super goedkoop zijn de foto’s niet maar de prijs is best schappelijk als je er een paar wilt bestellen. Ze kosten โ‚ฌ0,79 per stuk en je moet er minimaal 3 per keer bestellen, de verzending is gratis. Enthousiast geworden? Meer over Printic kun je lezen op de site, of download (gratis) de Printic App vanuit de App store.

UPDATE: Inmiddels kun je de app ook voor Android downloaden, via de Play Store!