New in – new wallet!

Laatst kocht ik een nieuwe tas.. Maar dat is niet compleet zonder nieuwe portemonnee! Oké onzin natuurlijk, maar ik heb wel eindelijk eens een echt goede en mooie portemonnee! Ik had inmiddels alweer een hele tijd eentje van Primark en ik moet zeggen dat ik me heel erg verbaasde over hoe lang hij het volgehouden heeft.. Maar aan vervanging was hij wel toe.

En dus besloot ik voor dit model te gaan, van het merk By LouLou. Het is een hele grote portemonnee, maar dat vind ik juist heel fijn! Ik heb niet eens zoveel pasjes en dergelijken (laat staan geld, haha), maar ik vind het wel fijn om genoeg ruimte in m’n portemonnee te hebben zodat ik alles netjes op kan bergen. En genoeg ruimte heeft hij zeker! Hij heet dan ook niet voor niets een “smart little bag”, want je kunt hem eigenlijk ook als een soort kleine clutch gebruiken. Er zit bijvoorbeeld een spiegeltje in en je zou er ook je telefoon in moeten kunnen doen, al vond mijn telefoon van niet. Hij is gemaakt van echt leer en heeft een mooie, donkerbruine kleur. En ja, ik ben verliefd haha!

Maar zoals altijd kreeg ik het voor elkaar om de laatste te bestellen, boeh! Ik bestelde ‘m bij Promiss, een winkel waar ik al een hele mooie blazer van had. Super hip en jong is het merk over het algemeen niet, maar ik vind het juist een leuk merk omdat de items er mooi uit zien en ook lang meegaan. En ik moet zeggen dat de huidige collectie me eigenlijk juist wel verraste, hierboven kun je wat leuke items zien! Vooral de broeken met bloemenprintjes vind ik tof, maar ze hebben bijvoorbeeld ook mooie vestjes. Oh en items in grote maten met dezelfde leuke printjes, pluspunt!

De portemonnee/”smart little bag” van By LouLou wordt overigens ook bij andere winkels verkocht, in heel veel verschillende kleuren! Ik raad je zeker aan om er eens naar te kijken als je een mooie portemonnee zoekt. Heel goedkoop zijn ze niet, mijn exemplaar kostte €49,95. But oh… it is love!

Verder Bericht

Vorige Bericht

28 Reacties

 1. beautybysandra 4 juni 2013

  Wauw, de portemonnee is echt mooi en ook een heel handig formaat!

 2. Sophie 4 juni 2013

  Mooie portemonnee! Ik heb er dringend een nodig want bij die van mij is de rits kapot en moet ik hem openknippen om bij mijn geld te kunnen komen, haha!

 3. MySuperSweetLife 4 juni 2013

  Mooie portemonnee! De binnenkant met die streepjes zijn ook erg leuk!
  Liefs

 4. Sofie 4 juni 2013

  Erg mooie en handige portomonnee 🙂

 5. Kimberly 4 juni 2013

  Ik vind hem leuk!

 6. Milou- LounaBeauty 4 juni 2013

  Die portemonnee heb ik ook! Zo’n fijn dingg..!! Lovee!

 7. Jessica 4 juni 2013

  Oeh wat een mooierd! Ik vind dat formaat het fijnste om te hebben!

 8. femketje 4 juni 2013

  leuk en mooi ding 😀

 9. Mandy 4 juni 2013

  Mooie portemonnee! heel handig

 10. Lotte 4 juni 2013

  Wat een mooie! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe portemonnee, misschien moet ik ook maar even kijken naar die website.

 11. Sharon 4 juni 2013

  Oeh pretty! Ik vind grote portemonnees wel nice, maar niet handig dus vandaar gebruik ik ze nooit :’)

 12. Carola 4 juni 2013

  Wat een mooie portemonnee!

 13. Joyce 4 juni 2013

  Mooie portemonnee!

 14. Charlotte 4 juni 2013

  Hele mooie portemonnee.

 15. Esmay 4 juni 2013

  Hij is echt toff. 😀

 16. Just Love Life 4 juni 2013

  ohhh dat merk is zo mooi!

 17. modegek 4 juni 2013

  hij is echt heel mooi

 18. Danique 4 juni 2013

  Wauwie, die is echt mooi!

 19. jana 4 juni 2013

  Ooh die is mooi ^^ x

 20. Angela 4 juni 2013

  Wauw, wat een beauty!

 21. robin 4 juni 2013

  een Eiffel toren hangertje er aan.. it’s made for me ;_;

 22. Jana 5 juni 2013

  Mooi! Zelf vind ik dit ook het fijnste formaat voor een portefeuille 🙂

 23. Janniek 5 juni 2013

  Die portemonnee is echt heel mooi!

 24. Amanda 6 juni 2013

  Wat een super mooie portomonnee!

 25. Roxanne 6 juni 2013

  Wat een handige en leuke portemonnee! Ik wil ook nog steeds een nieuwe, mijne is namelijk ook aan vervanging toe. Maar de prijs houdt me stiekem een beetje tegen 😉

 26. DREAMxLOVELY 11 juni 2013

  Leuk en wat toevallig ik heb ook pas geschreven over mij byloulou portemonnee !:) Liefs, x

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén