Nail-art – neon leopard print

Luipaardprintjes zijn wat betreft kleding niet zo m’n ding, maar ik vind het wel leuk op m’n nagels! Zeker als de kleuren lekker fout zijn, haha. Laatst maakte ik er dan ook eentje met taupe en neonroze, die ik wel geslaagd vond. Vandaag dan ook een snelle how-to!


Ik lakte m’n nagels eerst met Iced Frappe van Ciatรฉ en zodra dit enigszins droog was, maakte ik met een dotting tool en een neonroze striper van MAX (Action) vlekjes op m’n nagels. Dit zou je overigens ook wel met het kwastje kunnen doen, het hoeft niet super netjes!

Normaliter zou ik nu zwarte streepjes maken met een penseeltje en zwarte nagellak, maar laatst kocht ik deze Uni Posca pen bij een kunstenaarswinkel en deze kun je ook goed voor nail-art gebruiken! Dit zijn acryl stiften en met een gewone topcoat erover blijft het prima zitten en veeg je het ook niet uit, wat met een gewone watervaste stift wel gebeurt. En een pen tekent toch iets makkelijker dan een kwastje, haha!

Topcoat erover en.. klaar! Het leuke is dat je lekker kan variรซren met kleuren en zelf vind ik het een van de makkelijkste nail-arts om te maken (okรฉ, op je rechterhand is wat tricky) omdat het toch niet netjes hoeft. En natuurlijk leuk voor de zomer!