Mini shoplog R’dam

Gisteren was er een speciale en extra lange koopavond in Rotterdam. Echt goed heb ik er niet gebruik van gemaakt want eigenlijk was ik veel te moe, maar ik heb wel wat dingetjes gekocht!

zo kocht ik bij Kruidvat mijn favo basecoat, deze nail repair van Essence. Niet echt een basecoat, maar zo gebruik ik hem zelf wel. Mijn nagels worden er super hard van en daardoor scheuren ze stukken minder snel af! Ik kocht er maar gelijk twee, want dit spul zit helaas in het 2e schap (wat niet overal is). Ze waren volgens mij €1,89 per stuk.

Bij Etos kocht ik de nieuwe waterproof liquid liner, de “Pump Up Booster 24hr eyeliner”. Ik gebruik graag waterproof eyeliner omdat die vaak ook beter tegen vettige oogleden kunnen en ik ben dan ook wel benieuwd naar deze variant! Ik heb er al best veel positieve dingen over gehoord, dus hopelijk kan hij dat waarmaken. Hij was €3,49, en omdat ik nog een spaarkaart had ging er nog €2,50 af (en ik kocht nog wattenschijfjes, maar dat is niet zo spannend haha).

Een hele tijd geleden had ik deze positieve review gelezen, en de Yves Rocher bb-cream bleef dan ook nog in mijn hoofd zitten. Nu besloot ik hem toch maar eens te halen! De hele bb-cream hype is niet echt mijn ding, zeker omdat bijna alle bb-creams knaloranje zijn of anderzijds me gewoon niet aanspreken. Toch lijkt deze van Yves Rocher licht en ook roze genoeg te zijn voor mijn huid, dus ik ben wel benieuwd! Hij was €9.

En nog even een snelle swatch van de eyeliner en de bb-cream! Het viel me gelijk op dat de eyeliner lekker zwart is, goed teken! En zoals ik al zei is de bb-cream ook echt vrij licht, helemaal omdat je eenmaal uitgesmeerd niet zoveel van de kleur meer ziet. Van beide producten komen nog wel uitgebreidere reviews!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *