Love – easy pizza!

Pizza.. I just love it! Bij voorkeur die van een pizzeria, maar wat ik al een hele tijd niet meer had gehad was een “zelf”gemaakte pizza. Niet helemaal zelfgemaakt, want de bodem blijft toch altijd tricky en dus kochten we maar wel een kant-en-klaar bodem. Maar tussendoor maakte ik wel even foto’s van het proces en omdat de pizza super lekker was, wil ik hem wel met jullie delen!


Voor het gemak gebruikten we dus maar een kant-en-klaar bodem van Albert Heijn, maar verder wel verse ingrediënten om de pizza’s mee te beleggen!

Ik besloot te gaan voor paprika, ui, champignon, stukjes ham en lekker veel kaas. Niet heel spannend, maar dit soort ingrediënten vind ik juist heerlijk op een zelfgemaakte pizza.

M’n broer ging voor hetzelfde met daarbij nog chorizoworst, iets wat ik heeeel erg niet lekker vind haha! Maar je kunt natuurlijk helemaal zelf kiezen wat je erop doet. Zo lijkt bijvoorbeeld tonijn me ook heel erg lekker!


En het eindresultaat.. Was HEERLIJK! De bodem was perfect, de topping was goed gaar maar toch nog lekker knapperig. Bovendien was hij behoorlijk vullend, veel meer dan een (grotere) diepvriespizza. Jep, I love! En mocht je zin hebben in pizza maar niet al teveel moeite ervoor willen doen, dan is het beleggen van zo’n kant-en-klaar pizza lekker makkelijk en.. Lekker! 😀

  1. Yummuuuu, ik hou ook zo van pizza! Mijn moeder maakt altijd helemaal zelf pizza, ook het deeg is dan zelfgemaakt. En dat is dan ook meteen de lekkerste die er is, haha!

  2. jumm dat ziet er heerlijk uit! AH heeft ook nog kant-en-klare bodems zonder saus, die zijn ook erg goed! (alleen ze hebben ze niet bij elke albert heijn)
    je kan trouwens ook je bodem van bloemkool maken, heb t zelf nog niet geprobeerd maar hoor van iedereen dat dat ook erg lekker is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *