Love – coconut hair careWat betreft haarverzorging wissel ik behoorlijk veel af, maar van een bepaald woord word ik bijna altijd wel vrolijk.. Coconut! Oké, echt goede ervaring met coconut shampoos heb ik niet omdat die vaak toch te zwaar bleken voor mijn haar, maar wat betreft conditioners en overige verzorging maakt kokos(olie) me heel blij. Zo heb ik sinds kort eindelijk weer de Boots Coconut & Almond Leave-in Conditioner, die ik over mijn hele haar spray als het handdoekdroog is. En bij Action zag ik eindelijk weer een Coconut Conditioner staan, van het merk Coconut Care. Deze moest gewoon mee en ik vind hem ook echt erg fijn! En het beste van alles is dat allebei de producten onder de €2 kosten, dubbel yay!

Zijn jullie ook zo dol op (haar)verzorgingsproducten met kokos?

  1. Alles waar kokos in zit ben ik altijd helemaal gek op. Zelf heb ik de douchegel en lippenbalsem gekocht van Coconut care en dat vind ik beide ook hele fijne producten. Binnenkort toch ook maar eens kijken naar de conditioner.

  2. Same here! Shampoos met kokosnoot zijn meestal te vettig voor m’n roooots, maar conditioners en maskers en serums zijn goddelijk met dat ingrediënt!

  3. Oeh kokos! Heerlijk! Ik kan me er echt in omwentelen, als dat zou kunnen 🙂 Shampoo, gel, bodylotion, bodyspray… ik heb het allemaal in huis. Heerlijk! Vooral de gel, want die ruik ik de hele dag door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *