Love – coconut hair careWat betreft haarverzorging wissel ik behoorlijk veel af, maar van een bepaald woord word ik bijna altijd wel vrolijk.. Coconut! Oké, echt goede ervaring met coconut shampoos heb ik niet omdat die vaak toch te zwaar bleken voor mijn haar, maar wat betreft conditioners en overige verzorging maakt kokos(olie) me heel blij. Zo heb ik sinds kort eindelijk weer de Boots Coconut & Almond Leave-in Conditioner, die ik over mijn hele haar spray als het handdoekdroog is. En bij Action zag ik eindelijk weer een Coconut Conditioner staan, van het merk Coconut Care. Deze moest gewoon mee en ik vind hem ook echt erg fijn! En het beste van alles is dat allebei de producten onder de €2 kosten, dubbel yay!

Zijn jullie ook zo dol op (haar)verzorgingsproducten met kokos?

Verder Bericht

Vorige Bericht

19 Reacties

 1. Lenneke 17 juni 2013

  Jaaaa, ik houd van alles met kokos. <3 Ga zeker even langs de Action!

 2. femketje 17 juni 2013

  lijkt mij eigenlijk ook wel fijn spul 😀

 3. Charile 17 juni 2013

  Klinkt goed 😀

 4. Sofie 17 juni 2013

  Klinkt fijn zeg!

 5. Charlotte 17 juni 2013

  Het klinkt echt als een heel fijn product, ik houd alleen nooit zo van de geur van kokos.

 6. Amy 17 juni 2013

  Kokos is echt een van mijn favoriete geuren! Vooral in scrubs en andere bodyproducten vind ik het erg lekker.

 7. Kimberly 17 juni 2013

  Kokos ruikt echt lekker! Deze lijkt me ook wel lekker trouwens

 8. Anna 17 juni 2013

  Wauw, klinkt goed! En zeker voor die prijs. Binnenkort maar ‘ns kijken dus.

 9. Charlotte 17 juni 2013

  Ik hou zelf niet erg van cocosgeur in verzorgingsproducten…

 10. Kelly 17 juni 2013

  Lijkt me erg fijn!

 11. Kelly 17 juni 2013

  De leave in conditioner lijkt mij ontzettend fijn! Ik ben gek op kokosgeuren!

 12. Annelie 17 juni 2013

  Klinkt heel goed! 🙂

 13. Lies 17 juni 2013

  Alles waar kokos in zit ben ik altijd helemaal gek op. Zelf heb ik de douchegel en lippenbalsem gekocht van Coconut care en dat vind ik beide ook hele fijne producten. Binnenkort toch ook maar eens kijken naar de conditioner.

 14. Lotte 18 juni 2013

  Same here! Shampoos met kokosnoot zijn meestal te vettig voor m’n roooots, maar conditioners en maskers en serums zijn goddelijk met dat ingrediënt!

 15. Eva 18 juni 2013

  Ik houd vooral van kokosijs, shampoo en douchegel enzo mogen van mij zo neutraal mogelijk zijn.

 16. Marije 18 juni 2013

  Oeh kokos! Heerlijk! Ik kan me er echt in omwentelen, als dat zou kunnen 🙂 Shampoo, gel, bodylotion, bodyspray… ik heb het allemaal in huis. Heerlijk! Vooral de gel, want die ruik ik de hele dag door.

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén