Lancaster – Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow

Ik ben wit, heel wit. Gratis gekregen bij m’n rode haar en bovendien ook zeer moeilijk bruin te krijgen met een zonnetje. Ik heb me er maar bij neergelegd, maar helemaal opgeven hoeft natuurlijk niet! Zelfbruiners durf ik wegens een grote kans op geel/oranje niet aan, maar een product waar je slechts tijdelijk een kleurtje van krijgt komt er nog wel in. En dus heb ik de Lancaster Bronzing Beauty voor het gezicht uitgeprobeerd en ga ik jullie vandaag vertellen wat ik hiervan vond!

BB staat bij Lancaster niet voor Blemish Balm, maar voor de Bronzing Beauty lijn. De crème voor het gezicht (Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow Moisturizing Emulsion *haalt adem*) belooft je een natuurlijk, zongebruind kleurtje te geven die je er aan het eind van de dag weer gemakkelijk vanaf kunt wassen. Geen zelfbruiner dus, maar meer een getinte dagcrème in een kleur die eruit ziet als een paar daagjes zon. Je kunt de kleur ook opbouwen, door meerdere laagjes aan te brengen. En Lancaster belooft dat hij snel droog is, goed blijft zitten en uiteindelijk gemakkelijk eraf te wassen is!

De crème is in eerste instantie lichtbeige, maar er zitten korreltjes in die open barsten als je ‘m uitsmeert en uiteindelijk voor een heel licht tintje zorgen. Ik heb zelf de kleur 01 Blond Tan en je ziet dan ook dat de kleur niet extreem veel donkerder is. In mijn geval gaat de kleur van m’n hand van half doorschijnend naar een mensenkleur, haha!

Links zonder – rechts met

Een groot verschil geeft het op mijn gezicht dan ook niet, al komt dit ook doordat mijn huid van nature best rood is. Toch zie je wel verschil, zeker in het echt. Gewoon een net iets gezonder, bruiner kleurtje! De crème vond ik ook makkelijk te verdelen, ik kreeg geen rare vlekken of iets dergelijks. Snel droog was hij zeker en mijn huidje voelde hierna heerlijk zacht aan! Wel ben ik bang dat hij regen of juist een hele zweterige dag niet zo leuk gaat vinden, wat betreft de houdbaarheid op het gezicht vind ik het vergelijkbaar met een (niet vettige) bb-cream of foundation.


Maar vind ik het een aanrader? Qua werking zeker, want hij geeft m’n (behoorlijk lichte) huid een gezond maar zeker niet onnatuurlijk kleurtje, hij laat m’n huid zacht aanvoelen en qua werking doet het me eigenlijk nog best wel denken aan een BB-cream, maar dan met een kleurtje. Toch vind ik hem met een prijs van €29 wel vrij duur, ook omdat ik nog best wat nodig had voor mijn hele gezicht en hals en de tube “slechts” 50ml bevat. Ik vind het wel de moeite waard als je voor een speciale dag eens een gezonder kleurtje wilt, maar niet in de weer wilt met zelfbruiner. Of als je net zo’n bleekscheetje bent als ik en gewoon weet dat zelfbruiner geen succes gaat worden, haha!

Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow Moisturizing Emulsion
verkrijgbaar in Blond, Blonette & Brunette
€29 – o.a. bij Douglas, Ici Paris XL, Bijenkorf

Verder Bericht

Vorige Bericht

13 Reacties

 1. femketje 7 juni 2013

  klinkt erg goed 😀 ik ben zelf ook pretty pale dus deze lijkt me wel wat!

 2. Laura 7 juni 2013

  Klinkt goed! Zelf word ik gelukkig wel een beetje bruin door de zon, en voor die prijs laat ik hem dus liggen.

 3. Sofie 7 juni 2013

  Ziet er goed uit!

 4. Nicole 7 juni 2013

  wat fijn dat hij ook geschikt is voor de hele lichte huid!

 5. Joyce 7 juni 2013

  Ziet er goed uit!

 6. jana 7 juni 2013

  Ziet er mooi uit op je huid 🙂 x

 7. robin 7 juni 2013

  klinkt goed! ik vind het wel een mooi effect geven <3 dit is ook wel wat voor m'n zusje (ook best pale) maar ik denk niet dat die het geld er voor over heeft dus dan gaat ze voor wortel effect XD

 8. peggy timmermans 7 juni 2013

  Probeer de Magic Drops van Collistar eens Marjolein, die zijn top!

 9. marion 7 juni 2013

  Ben zelf niet heel bleek, maar vind het wel een mooi effect geven.

 10. Charlotte 8 juni 2013

  Het ziet er heel natuurlijk uit! Dit lijkt me echt een hele fijne zelfbruiner 🙂

 11. Lotte 8 juni 2013

  Sex on a stick.

 12. Anna 8 juni 2013

  Mwah, 29 euro zou ik er niet voor uit geven, zie weinig verschil. Het is wel heel natuurlijk, dus dat is wel fijn!

Laat een reactie achter

© 2018 Marjolean

Thema door Anders Norén