Kitteh!


Als ’t zou kunnen.. Zou ik wel een lieve, schattige, kroelerige kat willen hebben. Zo poepig! Helaas mag het niet, maar toen ik laatst foto’s aan het maken was in de tuin stond wel ineens bovenstaand exemplaar naast me haha. Eigenlijk had ik ‘m natuurlijk mee moeten slepen naar m’n kamer, maar dat leek me ook weer zo zielig. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Welk dier zou jij wel graag als huisdier willen hebben?

  1. Ahh wat een leukerd! Hij kijkt ook zo verbaasd haha, super schattig. Ik zou ook heel graag een kat willen, maar mijn vader is allergisch. Zodra ik uit huis ben, neem ik meteen een kat! πŸ™‚

  2. Ik ben al vanaf jongs af aan gek op katten en we hebben hier thuis ook heel veel gehad. Ik heb eigenlijk geen dier die ik graag als huisdier zou willen hebben, want de dieren waar ik gek op ben hebben wij al als huisdier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *