Ik blog 3 jaar!

Whoops.. Het scheelde niet veel of ik was vergeten dat ik alweer 3 jaar blog vandaag! Officieel gezien blog ik niet 3 jaar onder deze naam (er was een bijzonder donkere “Supketchup” periode), maar in ieder geval wel 3 jaar in deze vorm. Ik moet zeggen dat er aardig wat momenten waren in het afgelopen jaar dat ik door drukte of een algeheel gebrek aan inspiratie het bloggen even niet meer zag zitten.. Maar stiekem blijft het toch wel erg leuk om te doen! πŸ˜‰

Vorig jaar maakte ik al een overzichtje van de “groei” van mijn blog en die heb ik even voorzien van een update. En wow, er is weer veel bijgekomen! Daarvoor wil ik jullie natuurlijk super bedanken want eerlijk is eerlijk, het is toch wel een belangrijke drive voor mij om toch weer gemotiveerd te worden om te bloggen. Een aantal mensen wil ik in het bijzonder bedanken voor het afgelopen blogjaar, omdat ze via het bloggen hele goede en belangrijke vrienden van me zijn geworden/gebleven! En dit zijn Ilja, Lara, Sharon, Lotte en Esmay – thanks gurlies!

Helaas heb ik geen 3 maanden lange winactie party voor jullie, maar ik ga zeker kijken of ik iets leuks kan vinden om het met jullie te vieren. In ieder geval nogmaals bedankt voor al jullie bezoekjes en reacties het afgelopen jaar, they make me happy!

  1. Whooooop Party hard, de tijd gaat snel! Ik vind het ook super tof dat ik je door het bloggen heb leren kennen en dat ik je mijn vriendinnetje mag noemen, lang leven het onverwachtte Aussie-event-tripje <3 Congrats

  2. Ahhhh, wat lief! <3 Gefeliciteerd natuurlijk met de drie jaar bloggen, wow wat lang al! Echt leuk om die groei zo in cijfers te zien. En ik vind het ook zΓ³ leuk dat we elkaar allemaal zo hebben leren kennen door het bloggen en het heel goed klikt! Beutiful Babes forever <3

  3. Aah, luflie!! Gefeliciteerd met het 3 jaar bloggen en jouw cijfers, holy cow! Echt gegroeid joh. 3 jaar langer erbij, kom maar door hooor. <3_<3
    En zoals Lotte zegt: Beutiful Babes forever <3

  4. Wow wat een ontzettende groei heb je doorgemaakt zeg πŸ™‚ leuk dat je dit ook zelf bijhoud, ik zou het bijna vergeten. Zelf weet ik niet eens wanneer ik ben begonnen met bloggen. Ergens rondom januari haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *